צפייה בתוצאות הסקר: בוחן יכול להכשיל תלמיד על זה שהתלמיד שכח או התבלבל במסלול של הטסט אבל נסע בסדר בטסט?

מדרגים
6. אין באפשרותך להצביע בסקר
  • יכול להכשיל

3 50.00%
  • לא יכול להכשיל

3 50.00%
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 26 מ 26

אשכול: טסט מחר - מתחנן אליכם בבקשה לתת לי קצת טיפים אני מת לעבור!

Senior Member
    בחולון הטסטר זורק למוביל "שמאלה שמאלה ישר ימינה שמאלה ישר עד הסוף שמאלה בכיכר לעשות פרסה ולעצור בצד" ואז כולם מתבלבלים בפניות וצריכים לעשות פרסות. והטסטר מתעצבן כאילו שזה לא קורה לו ב100% מהמקרים.

זאת שיטה די מפגרת ומעצבנת.
    אנחנו עם קסדות על הראש, מנוע מונע, בשיא הלחץ ועכשיו יש מבחן זכרון.

היה עדיף אפילו להסתכל שניה על מפה לפני שיוצאים.

Banned
    הטסטר שהייתי אצלו אמר לי באמצע הפנייה שמאלה, צפר לי וקרא לי לפנות ימינה. הוא בכלל לא ערני, והוא לא היה ברור מבחינת המסלול.

במגרש הוא בקושי מסתכל על התלמידים, במקום זה הוא עומד בצד ועישן סיגרייה.

אם אכשל אני לפחות אבין שהמציאות היא כזאת - ששום דבר פה לא הוגן ושאני צריך להיות מוכן לזה שדברים לא יהיו הוגנים, ושאני לא יכול לעשות כלום בנידון.

3 שבועות ו 550 שקל. זה המחיר שאני משלם, שוב ושוב. אני בטוח עכשיו שהארנק שלי והשעון שלי, שניהם צועקים מרוב כאב.

נו בשעה הזאת כבר הייתה אמורה להיות לך תשובה....מסיק מכך שאתה יצאת לרוץ מרתון מרוב האושר?
    לא מכשילים על דברים כאלה, אבל מצד שני אלה טסטרים אתה לא יודע באמת אף פעם על מה הכשילו אותך.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי Biker boyz צפיה בהודעה
    נו בשעה הזאת כבר הייתה אמורה להיות לך תשובה....מסיק מכך שאתה יצאת לרוץ מרתון מרוב האושר?
    לא מכשילים על דברים כאלה, אבל מצד שני אלה טסטרים אתה לא יודע באמת אף פעם על מה הכשילו אותך.
    אני פשוט רוצה לשתף את התסכול שלי פה בפורום זה הכל. אני יודע שכלום לא יעזור וגם המורה שלי אמר שגם אם ערעור מתקבל עדיין צריך לעשות מבחן נוסף.

אין מה לעשות בעניין חוץ מלקוות שהבוחן היה במצב רוח טוב באותו רגע או שפשוט שכח מזה שהתבלבלתי במסלול.

בכלל המדינה לא שמים לב אפילו לא חצי עין על אופנוענים בעלי רישיון שמשתוללים על הכביש עכשיו, לא עושים להם כלום והם רק עשו רושם טוב בטסט ואחרי הטסט נוסעים כמו מטורפים! אז מה עשינו פה?

Banned
    עברתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי אבירם* צפיה בהודעה
    בכלל המדינה לא שמים לב אפילו לא חצי עין על אופנוענים בעלי רישיון שמשתוללים על הכביש עכשיו, לא עושים להם כלום והם רק עשו רושם טוב בטסט ואחרי הטסט נוסעים כמו מטורפים! אז מה עשינו פה?
    לא הבנתי, אתה אומר שאם אתה לא עברת טסט אז צריך לשלול את הרשיון מכל אלה שכן עברו?

מזל טוב.

Senior Member
    בכל טסט שהייתי בו, הוא הדריך אותנו להמשיך לנסוע ולעצור מימין איפה שאפשר בצורה חוקית ולא להפריע לתנועה.
    אתה לא הראשון שטועה אבל אם אתה נלחץ עד לרמה שאתה עובר על חוקי התנועה בכביש ועלול לגרום לתאונה, יכול להיות שאתה לא מוכן

מה שאתה צודק לגביו זה שיש נהגים עם רשיון שחותכים 4 נתיבים ויוצאים מכביש מהיר דרך אי תנועה בגלל איזו אי הבנה עם הgps אבל לא בזמן טסט.

יש הוא עבר!! הסוף לשרשורים חסרי פואנטה..
    או שאולי זו רק ההתחלה?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

אני חש שיגיעו עוד הרבה פוסטים על סוכני מכירות מנוולים וחנויות יקרות שרק מחפשות איך לדפוק את מר בחור. ואני חשבתי שאני בנאדם פסימי...

אה, מזל טוב וזה.

Banned
    סקר בלי שווארמה???

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    השרשורים אוחדו. אבירם - אנא חשוב פעמיים אם יש צורך בשרשור חדש.