Rst תמורה מעולה לכסף, שווה לבדוק בכולבוטקס.
יש המלצות למותגים מומלצים ומותגים שעדיף להימנע מהם?
התקציב הוא בסביבות ה-700 שקל.
נערך לאחרונה על ידי קלמנטינה; 17-01-2016 בשעה 11:30.
Rst תמורה מעולה לכסף, שווה לבדוק בכולבוטקס.
Tracer 900
מעיל קיץ? מה את בלבנט? כמה מטרים ממוטורייב הלכתי לקנות דגמ"ח ברמודה ביום שישי. הבאסטיונרים הסתכלו עליי במבט של רחמים. זה אפילו לא סופונה.
אבל תגשי למוטורייב.
איך המעילים של red?
בתקציב הזה למעיל קיץ אתה יכול גם לקנות דיינז בארנב. בקיץ היו מבצעים על האייר-ווייב המעולה שלהם במחיר כזה +-.
השאלה היא לאיזה מטרה המעיל? מה שמתאים לאחד לא מומלץ לשני. כמה פעמים צריך לבקש ממי ששואל שאלה לתת פרטים (לחלוב)? על מה אתה רוכב ואיפה (בעיר, במסלול?). הדיינז שהזכרתי למשל הוא סופר מאוורר ומאוד נוח ונראה לא רע אבל פחות ממוגן ואין בו הרבה כיסים. מה אתה צריך ממעיל?
סתם זורק את זה לאויר אבל בתותח בקריות יש חיסול על כל המעילי קיץ. כי חורף.
Rst. תמורה טובה לכסף
יש לי מעיל קיץ שנקנה בכלבוטקס ב500 שח. הוא מעולה.
ממליץ בחום
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
אני רוכב על מג'סטי 400, אין מסלול קבוע, יכול להיות שבוע של תא-חיפה, ואח"כ שבועיים של נסיעה עירונית. לא קריטי לי כמה כיסים יהיו.
מהחיפוש שעשיתי מצאתי את המעילים האלו, חיפשתי לפי תקציב ומידות במלאי, הלכתי לאיבוד בהבדלים ביניהם מבחינת מיגון/בדים/תפירות.
Held tropic 2
Alpinestras air luc 2015
Dainese air frame tex
Dainese air flux d1
אצרף לינקים בהודעה למטה, משום מה לא נותן לי להוסיף להודעה הזאת
האלפינסטס הוא פחות מאוורר מדיינזה, קח בחשבון. הוא גם יותר נפוח, לא יושב צמוד (אישית פחות אוהב).
הair frame הכי מאוורר, ובעל בטנה נגד רוח ניתנת להסרה.
Held לא מכיר.
מכל אלה, הייתי הולך על הairframe.
כולם ניראים ממש דומים מבחינת איוורור, מיגון וגזרה (האלפיין מעט יותר צמוד). בכולם תצטרך להוסיף מגן גב. תזמין את מה שנראה לך הכי משתלם או יפה ואם יש לך אפשרות למדוד אז בכלל טוב...
אחלה, תודה רבה.
לגבי כפפות, איזה כפפות קיץ מומלצות ב250-300 ש"ח? או חברות למיקוד החיפוש.
התקציב מספיק? (יוזמנו מ-motoin)
מצאתי את אלו בעמוד המבצעים, מה אומרים?
http://www.motoin.de/Clothing/Gloves...es::36557.html