אני שוקל להחליף את ידיות הבלם והקלאץ לידיות קצרות מטעמי נוחות , אבל לא מצאתי תשובה לעניין החוקיות וכמובן הטסט השנתי...?
אני שוקל להחליף את ידיות הבלם והקלאץ לידיות קצרות מטעמי נוחות , אבל לא מצאתי תשובה לעניין החוקיות וכמובן הטסט השנתי...?
לא סביר שיגידו לך משהו בטסט.
אבל כבר הייתי עד למקרה ששוטר עצר אופנוע והוריד מהכביש על ידיות מקוצרות ומתקפלות וגם על מראות משולשות (הן נפוצות עכשיו)
אז אין סעיף כתוב בשום מקום, אבל קח את הדברים בחשבון.
הוריד מהכביש?? עד כדי כך...
טוב נחשוב על זה שוב...
תודה
שוטר שרוצה להוריד אותך מהכביש יכול להוריד אותך על כל דבר בערך.
בגרמני אצלי יש ידיות ברקס+קלאץ' קצרות. ככה קניתיו אז, לא היה נראה לי נח אבל התרגלתי.
והוא עבר מאז כבר שלושה טסטים. אין בעיה.
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
אין בעיה עם זה, קניתי שני אופנועים עם ידיות קצרות והעברתי טסט בלי בעיה.
בנוגע להורדה מהכביש, מאוד נדיר, אבל בהחלט אפשרי כל עוד לא שינת ואישרת את זה ברישיון הרכב שלך. אבל אני לא הייתי מתאמץ בשביל זה.
לא בטוח אם אני צודק. אבל אם הידיות תואמות לאופנוע, והצלחת לקבל על זה אישור משרד התחבורה אז תהיה הערה ברישיון רכב.
בכל אופן לא שמעתי על משהו שעשה את זה, ובתכלס זה לא מעניין יותר מידי.
מה שיכולים להסתכל בטסט זה הסופית של הידיות, צריכה להיות שם מן גולה כזאת. אם אין אותה, יכול לא לעבור טסט, ויכולים להוריד את הכלי מהכביש. במידה ויש-אין סיכוי שיכולים לדעת שהיא לא מקורית. בכל מקרה, עובר טסטים שנים עם אופנועים שונים עם ידיות קצרות-אף פעם לא היתה בעיה.
ועוד שאלה קטנה , אתם ממליצים להחליף לבד? , ראיתי סרטון ב youtube על החלפת ידית קלאץ ולא נראה ממש מסובך...