מגיע לסוכנות. חותם על התחייבות שאתה אחראי על הכלי ועל עברות אם חס וחלילה תעשה. יש מקומות שיחייבו אותך אם יקרה נזק לכלי...
בהצלחה![]()
קבעתי נסיעת מבחן לנינג'ה 300 במטרו מוטור עם סוכן בשם אורי בסניף בשוקן - תל אביב מחר.
מעולם לא עשיתי נסיעת מבחן , ורציתי לדעת , ובכן, מה אני צריך לדעת בנוגע לזה. בעיקר האם יש איזה קאצ' שנחבא מין העין.
אמרו לי להביא רישיון וכרטיס אשראי. השאלה היא, במידה ועשיתי תאונה? מה קורה עם האשראי הזה? בכמה מחייבים אותי?
וגם, האם אחריי הנסיעת מבחן אני צריך לקחת בחשבון שישבו לי שם על הוריד לקנות את הכלי?
איך הנסיעה עצמה הולכת? אני פשוט לוקח את הכלי ונוסע לאן שאני חפץ במסגרת הזמן שניתן לי?
תודה!
מגיע לסוכנות. חותם על התחייבות שאתה אחראי על הכלי ועל עברות אם חס וחלילה תעשה. יש מקומות שיחייבו אותך אם יקרה נזק לכלי...
בהצלחה![]()
אין שום קאץ',אתה מגיע למקום שרוצה למכור לך משהו ואומר לך כך תנסה אותו לפני(בדיוק כמו שאתה קונה טלויזיה מחנות,אתה יכול לראות את התוכן בטלויזיה ולהחליט אם היא מתאימה לך או לא).
הכרטיס אשראי הוא עבור פיקדון,קח בחשבון שביטוח חובה יש אך ביטוח מקיף אין,יש מומות שמחייבים פיקדון(יכול להגיע גם ל-10,000 שקל,תלוי בכלי).
אף אחד לא ישב עלייך ויירדוף אחריך על מנת שתקנה את הכלי,בטח שלא מטרו![]()
אין קאץ'.
אבל אין מקיף ואין צד ג' עליך, ואם תעשה תאונה תקבל הצעה או לתיקון הכלי במחירי מוסך מלאים או לרכישה שלו איך שהוא.