עזובותך. טימקס.
היי חבר'ה. שמח מאוד לתת את הצעד הראשון אל תוך העולם הזה, עכשיו כשאני מקבל רישיון.
חשבתי לקנות קטנוע באתר יד2, לפעמים מפרסמים שם קטנועים של 50 סמק בסביבות ה 1000 ל 2000 ש"ח כולל טסט, ובמצב טוב. אבל לא יודע, אולי 50 סמק זה לא טוב? אולי עדיף 100 או 125 סמק? מה ההבדל? אני אישית מחפש משהו שפשוט יקח אותי בתוך העיר, אין לי כוונה להתחיל לנסוע נסיעות מהירות וארוכות מעיר לעיר. והביטוח ל 50 סמק הרבה יותר זול גם כן.
ועוד שאלה - אפשר לעשות ביטוח חובה לחודש במקום לשנה שלמה? ואם כן כמה יעלה לחודש?
תודה!
עזובותך. טימקס.
אם אתה לא מחפש ריגושים, אז 50 סמק אמור להספיק לך בתוך העיר
הנה התחלנו..
כרגע אין לך תוכנית לנסוע מחוץ לעיר, מה שכבר נשמע הזוי בעצמו.. אבל מה יהיה בעוד חודש חודשיים כשתקבל תיאבון?
לך על 125, וגם זה ימאס לך מהר מאוד. לא עשית רשיון a1?
לגבי הביטוח, לא בקיא בזה, אבל אם אני זוכר נכון משרשור שהיה פה, זה ממש לא משתלם.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
ביטוח לפחות משנה זה מאוד יקר, לא משתלם בעליל.
הייתי ממליץ על 125 מצד שני במחיר כזה ב125 רוב הכיסויים לא תמצא ראש שקט
ה50 יחסית זול בתחזוקה ביטוח יותר זול משהו בסגנון טייפון
תודה על העצות, אבל אני עדיין לא כלכך מבין...
למשל ביטוח לחודש לאופנוע 50 סמק, כמה אמור לעלות לפי הערכתכם?
מה ההבדל בין 50 סמק ל 125 סמק? רק במהירות גבוהה יותר ב 125 או גם שהוא עם פחות תקלות, וכו?
מבחינתי לא מעניין אותי נסיעות מעיר לעיר. אני מחפש משהו שאפשר לעבוד איתו בשליחויות בתוך העיר וכאלה, ועם מינימום טיפולים \ תקלות.
וכשתצטרך לקפוץ לבקר חבר בעיר אחרת? או כשתחליט שנמאס לך להיות שליח ואתה רוצה עבודה קבועה ומסודרת?
לגבי הביטוח, לא עולה כסף להכנס למחשבון ביטוח, או במקרה ממש קיצוני, אפשר גם להתקשר לשאול
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
אה קודם לא כתבתה שאתה הולך לעבוד איתו שליחויות לא יודע עד כמה היום 50 סמ"ק רלונטי לשליחויות אם שליחויות אז תוסיף עוד כמה שקלים ב3 אלף תקנה לך איזה מובי או vs ותעשה שליחויות ביטוח אצל כל אחד משתנה תתקשר ותברר או תחפש בגוגל יש מחשבון תעריפי ביטוח, שנתית אני יודע הבדל בין 125 ו50 סמ"ק הוא 1000 ש"ח
50 סמק זה התחלה טובה ובעיר הוא מספיק.
מומלץ להתחיל בקטן ואז לעבור ל 125.
חפש קימקו zx או דיג'י גם טייפון 50 או פיג'ו טרקר אמינים.
חשוב שלא תקנה נבלה,כלי ראשון אתה רוצה שיהיה אמין בצורה מקסימלית,חפש קטנוע שמור ואל תתפשר!
לא אחי, אני כבר ניסיתי את המחשבון ביטוח אבל הוא מחשב לי רק את כמה שזה עולה לשנה שלמה, ואני רוצה לחשב כמה יעלה לשבוע או לחודש ואין אפשרות כזאת במחשבון, אתה מבין?
בשליחויות יש מצב שהם היו מספקים לי קטנוע עם ביטוח לעבודה? או שלנהגים חדשים אין סיכויי בכלל להתקבל לשליחויות כי אני חדש מידי?
אני רוצה לקנות 50 סמק ביד 2, ראיתי באזור ה 1500 - 2000 ש"ח כולל טסט. זה מחיר טוב \ הגיוני לקטנוע 50 סמק כולל טסט?
תשלום לביטוח חלקי (פחות משנה) הולך לפי החישוב הבא:
5% מהתעריף של הפול על השבוע הראשון
0.3% מהתעריף על כל יום נוסף.
תעשה את החשבון ותגלה שזה יצא לך מאד יקר לעומת ביטוח שנתי.
http://www.yad2.co.il/Cars/MotorScoo...nfo=&ImgOnly=1
הסתכלתי לבד ויש הרבה ואני לא יודע איזה מהם לבחור...לא מבין כלום בקטנועים ובביצועים של דגמים וכאלה