עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 50

אשכול: השכרה

צפייה משולבת

Banned

השכרה

חשבתי להשכיר קטנוע קודם, לפני שאני קונה אחד משומש, כדי להתאמן ולהתרגל לכלי. קיבלתי רישיון רק אתמול a2

כמה אמור לעלות לי השכרה של קטנוע 50 או 125 סמק ליום אחד, כולל ביטוח חובה? ואיפה ניתן להשכיר?

Senior Member
    אני אשאל בכנות, כי אתה מפציץ בשאלות וקופץ מנושא לנושא.
    אתה בודק בגוגל? הולך אחורה בפורום?
    או שכול שאלה שעולה לך לראש אתה פותח נושא?
    תעשה קצת מחקר, ואז תשאל מה שלא הצלחת למצוא/רוצה עזרה או המלצה.
    לשאלתך, אם אני זוכר נכון אין השכרת קטנועים בנפחים כאלה.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
    אני אשאל בכנות, כי אתה מפציץ בשאלות וקופץ מנושא לנושא.
    אתה בודק בגוגל? הולך אחורה בפורום?
    או שכול שאלה שעולה לך לראש אתה פותח נושא?
    תעשה קצת מחקר, ואז תשאל מה שלא הצלחת למצוא/רוצה עזרה או המלצה.
    לשאלתך, אם אני זוכר נכון אין השכרת קטנועים בנפחים כאלה.
    1. בודק בגוגל, לא מוצא שום דבר רלוונטי שם אז שואל כאן, לפחות לא בעמוד הראשון(אלא אם כן התכוונת שאני אמור לדפדף בין ה100 עמודים של התוצאות בגוגל)
    2. לפעמים יש דברים שאני חושב שאני יודע את התשובה אבל לא בטוח במאה אחוז אם אני צודק, אז אני שואל כאן ליתר ביטחון כדי לקבל תשובה סופית \ אמינה יותר.
    3. בפורום קשה למצוא תשובה מועילה לשאלה ספציפית שיש לי, בדומה לגוגל.

אולי הניסוח שלי לא היה משהו, אבל בעניין הזה ספציפית אני בדקתי ומצאתי בגוגל טווח מחירים כלשהו להשכרת קטנועים, אבל אני מתלבט אם כדאי להשכיר עכשיו או שעדיף פשוט לקנות אחד משומש ולעשות לו ביטוח חובה לשבוע או משהו.

ראיתי ב 300 ש"ח ליום עבור קטנוע 100 סמ"ק, למשל.

Banned
    פעילות אחרונה matanbar26 היום 00:30

^ מה קרה? בלעת את הלשון?

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי אבירם* צפיה בהודעה
    פעילות אחרונה matanbar26 היום 00:30

^ מה קרה? בלעת את הלשון?
    מצד אחד יכולתי להגיד לך בצורה לא בוגרת כמו שאתה הגבת וכמו שאתה מתנהל בכללי.
    אבל אני מעדיף לתת לאחרים ולחיים לעשות את העבודה הזאת,
    שיהיה לך בהצלחה.

Member
    תמצא עבודה בפיצריה, במקום לשלם על השכרה ישלמו לך בשביל לנסוע על אופנוע

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי willy צפיה בהודעה
    תמצא עבודה בפיצריה, במקום לשלם על השכרה ישלמו לך בשביל לנסוע על אופנוע
    זהו אחי זה בדיוק מה שחשבתי. אבל יש סיכוי להתקבל אם הם ידעו שאני נהג חדש ושקיבלתי רישיון רק פחות משבוע? יש סיכוי להתקבל?

ממש לא אכפת להם אם עברת טסט אתמול. העיקר שתביא את הפיצה בזמן ולא תבכה על זה שמנצלים אותך.

אף אחד לא הולך להזהיר אותו??
    אתה באמת חושב שיומיים אחרי שבקושי עברת טסט אתה שלישי אתה מוכן להתחיל לעבוד כשליח? קח את הזמן, לאן אתה ממהר?
    תקנה איזה כלי 50 סמ"ק, תתאמן, לא משנה בכלל איזה כלי, זה עולה גרושים ואחרי חודש אתה תיפטר ממנו..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי shaykram1989 צפיה בהודעה
    אתה באמת חושב שיומיים אחרי שבקושי עברת טסט אתה שלישי אתה מוכן להתחיל לעבוד כשליח? קח את הזמן, לאן אתה ממהר?
    תקנה איזה כלי 50 סמ"ק, תתאמן, לא משנה בכלל איזה כלי, זה עולה גרושים ואחרי חודש אתה תיפטר ממנו..

האמת שאתה צודק, אני רוצה להתרגל לזה כמה ימים ואז לשקול לעבור לעבודה בשליחויות. אני רק מקווה שאפשר למצוא כאלה דברים ושהם יכולים לספק קטנוע וכאלה. כי יש מקומות שמקבלים לעבודה בשליחויות אבל בלי לספק קטנוע, אז זה פחות משתלם. אבל בכל מקרה אני אתאמן לבד לפני שאני מתחיל בשליחויות.

Senior Member הסמל האישי של TheDevilInside
    ציטוט נכתב במקור על ידי shaykram1989 צפיה בהודעה

בלי קשר למה שהולך פה, אני התחלתי לעבוד כשליח כמה ימים אחרי שהוצאתי רשיון. אופטימלי? לא. אפשרי? בהחלט. דרך טובה לקבל נסיון על קטנוע לא שלך, בלי לפחד עליו ובלי לדאוג.
    רק לזכור להתמגן טוב, אני למדתי את זה בדרך הלא נעימה).
    ואני עבדתי לא בעיר כשליח של פיצה כמה שעות ביום. זיגזג, 10-13 שעות ביום, תל-אביב-נתניה-הרצליה-כ"ס והסביבה על 125 מקרטע.
    נערך לאחרונה על ידי TheDevilInside; 23-01-2016 בשעה 23:54.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי TheDevilInside צפיה בהודעה
    בלי קשר למה שהולך פה, אני התחלתי לעבוד כשליח כמה ימים אחרי שהוצאתי רשיון. אופטימלי? לא. אפשרי? בהחלט. דרך טובה לקבל נסיון על קטנוע לא שלך, בלי לפחד עליו ובלי לדאוג.
    ואני עבדתי לא בעיר כשליח של פיצה כמה שעות ביום. זיגזג, 10-13 שעות ביום, תל-אביב-נתניה-הרצליה-כ"ס והסביבה על 125 מקרטע.
    כמה מרוויח שליח כזה שעובד 10-13 שעות ביום? בסיס/טיפים?

Senior Member הסמל האישי של TheDevilInside
    ציטוט נכתב במקור על ידי nihrider צפיה בהודעה
    כמה מרוויח שליח כזה שעובד 10-13 שעות ביום? בסיס/טיפים?
    עכשיו? אין לי מושג. לפני 10 שנים בערך השלימו ל4500 (מאמין שעם האינפלציה זה היה שווה לסכום של 6.5-7k כיום. אז הייתי מגיע למשכורת של 7-8k, שווה עכשיו ל 10-11. לא הייתי הכי טוב, אנשים הרוויחו יותר ממני (עם הנסיון השכר שלך עולה, אתה מכיר את הרחובות, את קיצורי הדרך ומתחיל להתקמבן על משלוחים שווים. אם בחודש הראשון לא הגעתי לארבע וחצי, והשלימו לי לסכום זה, עם כל חודש שעבר הייתי מרוויח יותר, בחודש אחרון שם הרווחתי מעל שמונה אלף).

Banned
    עכשיו? אין לי מושג. לפני 10 שנים בערך השלימו ל4500 (מאמין שעם האינפלציה זה היה שווה לסכום של 6.5-7k כיום. אז הייתי מגיע למשכורת של 7-8k, שווה עכשיו ל 10-11. לא הייתי הכי טוב, אנשים הרוויחו יותר ממני (עם הנסיון השכר שלך עולה, אתה מכיר את הרחובות, את קיצורי הדרך ומתחיל להתקמבן על משלוחים שווים. אם בחודש הראשון לא הגעתי לארבע וחצי, והשלימו לי לסכום זה, עם כל חודש שעבר הייתי מרוויח יותר, בחודש אחרון שם הרווחתי מעל שמונה אלף).
    מעניין מאוד, קודם כל תודה ששיתפת.

זה נשמע קצת מפחיד לשבור ברך בעבודה בשליחויות, והעובדה שהמורה שלי רק לימד אותי לעבור טסט ולא לנהוג...לא יודע אם לכעוס או לצחוק. אולי אוכל לעבוד בתור שליח, אבל השאלה היא אם זה אפשרי במזג אוויר הנוכחי? ויש גם את העניין שלא כל מקום שמקבל לעבודה בשליחויות בהכרח מספק קטנוע לעבודה.

רגע מה אני עושה פה בעצם, אני פשוט אשאל אותם בטלפון.

גם אני מדבר מניסיון, חשבתי בדיוק ככה וברכיבה הראשונה שלי כשליח התרסקתי ושברתי ברך, כי מה לעשות, בשיעורים אתה לא לומד לרכב, אתה לומד לעבור טסט.