ציטוט נכתב במקור על ידי avishai651 צפיה בהודעה
cbr500r, אני מבטיח שלא תתחרטי לרגע! גם שימושי גם נוח וגם מאוד חד, אידיאלי לרכיבות משולבות (עירוני-בין עירוני)

sent from my lg-d855 using tapatalk
מאחר ואני מחפשת נייקד, לא ברורה לי ההמלצה שלך לעבור ל"אח" של הנייקד בהונדה, מה גם שהנסיעות שלי יהיו בינעירוני בלבד. תודה.

ציטוט נכתב במקור על ידי moshmosh צפיה בהודעה
הcb500x מגודל? חחח, מה תגידי אחרי שתעלי על וי סטרום?

בכל מקרה, אל תקני בלי נסיעת מבחן, 3 חברים שלי עשו נסיעת מבחן, רק 1 קנה, השאר פשוט לא אהבו את האופנוע מכמה סיבות, אל תביני אותי לא נכון, האופנוע טוב ומוצלח, אך חלק מהרוכבים פשוט לא יתחברו.
לחלק הוא משעמם, מרגיש קצת לא יציב בעיקר בבינעורוני, אנמי, נוחות טובה ביחס לאופנועי ספורט, אך בכלל לא מתקרבת לנוחות של אופנועי אדוונצ'ר וטורינג אחרים, בcb500x המיגון עם המשקף הנמוך לא מוצלח, אפילו לא מכסה את הכתפיים, תנוחת הישיבה לא באמת זקופה, אלא היא יותר בין אדוונצ'ר של ספורט, היא לא באמת זקופה ונוחה כמו שאופנוע אדווינצ'ר אמור להיות, תיבת ההילוכים שלו די מאכזבת, נוקשאת ולא הכי מדויקת, ויש עוד כמה תכונות די מציקות ומאכזבות לרוכב.

בהצלחה.
קודם כל, איך הגענו לוי סטרום? מלבד זה - מגודל אינו הכוונה גדול. המיכל של ה-x הרגיש לי מגושם ו"מגודל". כמו גיבנת לא ברורה. אולי לאנשים גדולים זה פחות מפריע.

אני אשמח לשמוע על התכונות הנוספות שלדעתך מציקות, זה מאוד יעזור לי.
חוסר היציבות שתיארת מאוד מטרידה אותי! הוא ישמש רק לנסיעות בבינעירוני.
לגבי האנמיות, זה פחות מפריע לי מאחר ואני לא מחפשת משהו ספורטיבי, אלא להגיע לעבודה ולחזור בנוחות (יחסית לאופנוע, כן?) ובמהירות סבירה בלי לקרוע את המנוע.

ציטוט נכתב במקור על ידי dina צפיה בהודעה
אם בא לך סגנון קלאסי/רטרו אז אני ממליצה בחום על הרויאל אנפילד. קיימים שלושה דגמים שמתאימים לדרגת רישיון a1:
Classic
bullet
continetal
אומנם הם לא הכי מהירים אבל אמינים לחלוטין.
אני גרה 52 ק"מ ממקום העבודה שלי ועושה את הדרך הלוך וחזור בכיף עם הקונטיננטל.
תודה דינה, אני פחות מתחברת לאופנועים האלו.