הוותיקים זוכרים את הדיון ההוא.
אני גרסתי שאין כמו ארומת פחמים ואף מצאתי קישור לחנות בארץ המוכרת כפיסי עץ אלון קנדי או שטות דומה לזרוק בפנים.
עברו קצת מים עכורים בשורק מאז.
אז ראשית לוקיאהו אין דין מנגלך וברזליו כדין מנגל מתוצרת אחרת. האמן לי.
שנית בהעדר ארומת העץ המעושן אין מפלט מלהשקיע בבשר טוב.
מה גם שבהעדר ארומת עץ מעושן אני (ותקרא לי איסטניסט) לא מוצא הבדל בין חשיפה ללהבות גז ובין סתם פלאנצ'ה. שלא לומר מחורצת לאיסוף השומן.
אז אני אגלה לך מה עשיתי.
ראשית התאפסתי על דילר טוב וכמו כל ג'אנקי של סם אחר אני פעם ב הופך עולמות ומסתכן בלהגיע אליו בשביל החומר.
שנית רכשתי מחבת יציקה מחורצת.
וזהו.
בכל פעם שאני בקריז אני מוציא את המופשר (כי ידעתי שאהיה ברקיז) , ממזמז אותו במעט שמן זית מלח פלפל והופ למחבת. סה טו.
עכשיו. אני יודע מה יותר טעים (שלך או שלי). אתה לא.


ציטוט ההודעה בתגובה