כנראה כי לעירייה יש דברים אחרים (ויותר חשובים?!) לעשות עם הכספים שמיועדים לתחזוקת תשתיות....
אני חייב להבין למה כל הכבישים שמה שבורים.. פשוט אי אפשר לסוע שמה... (עזבו את זה שכל שנייה מישהו קופץ לך לכביש בלי להסתכל)
אני חייב להבין מי בנה תכבישים האלה... צריך גיפ 4x4 בשביל לא לסבול שמה מזה....
לפני יומיים נסעתי שמה בלילה... אמרתי לעצמי וואי מזה סידרו פה תכביש? איך שסיימת להגיד "תכביש" נפלתי לתוך בור! הארגז נפתח לשתיים וקיבלתי מכה בגב...
אני לא מבין למה לא מסדרים תכבישים שמה? למישהו יש הסבר לזה?
Supermoto Rider
SMC690R 2021
Instagram & TikTok: Yadin_Tal
כנראה כי לעירייה יש דברים אחרים (ויותר חשובים?!) לעשות עם הכספים שמיועדים לתחזוקת תשתיות....
רק הכבישים שבורים בבני ברק?...............
המצב שם באמת קשה, בכיכרות הכי מפחיד. גם הכביש שבור וגם צריך לפנות.
ולמה יש כלכך הרבה חול על הכבישים?
בכלל בתקופה האחרונה שגם גשום וגם הכביש על הפנים וגם נהיה בוץ זה מרגיש כאילו רוכבים על וזלין.
יצא לי לא פעם לנעול גלגל אחורי בגלל כל הבוץ.
אם עושים תאונה בגלל זה מה הסיכוי להוציא כסף מהעירייה?
למזלי דווקא בורות אני פחות מרגיש, האופנוע שלי מתמודד מאוד יפה איתם. תמיד אפשר גם לעמוד טיפה על הרגליות.
הסיבה היא שאף אחד לא משלם שם ארנונה (פטור לחרדים). הארנונה של מעט החילונים שעדיין גרים בעיר לא מספיקה כדי לתחזק אותה.
לפני שנה נכנסתי לבניברק אחרי זמן רב שלא הייתי שם כדי לקנות מצלמה שחנות מסוימת פרסמה במחיר אטרקטיבינ
הצטערתי על הרגע שעשיתי את זה
הכבישים זוועת עולם והולכי הרגל פשוט מתאבדים
מעדיף לסוע לאילת הלוךחזור ולא להכנס לשם שוב
בני ברק לא מפתיעה במיוחד, העיריה לא באמת קיימת שם אבל תל אביב פשוט מזעזעת.
כבישים ראשיים מלאי חול ואבנים. הגשם שטף את הכביש ועכשיו רואים את כל הבורות והתיקוני ״פס״, שלא נדבר על פתחי ביוב שקועים וכל מני חורים לא מוסברים.
פתאום אני מבין את האטרקציה של גלגל 21 אינצ׳ מקדימה באפריקה טווין.
עושה ממש חשק להחליף את ה-sv בויסטרום.
נערך לאחרונה על ידי MasterOz; 26-01-2016 בשעה 20:36. סיבה: מרגיש כמו רב פקד קרסו
לא מצחיק, יש חוקים וצריך לכבד אותם, אחרת הפורום יראה כמו דיר חזירים.
לגבי בני ברק, ככה זה שהחרדים לא משלמים שום דבר לצערי.
אחלה כבישים לבדוק כמה טובים המתלים שלך![]()
רכיבת מסלול בחו"ל - www.racetrack.co.il
גם אני גרתי שם בעברי הלא רחוק. שום חרטוטים. אתה מוזמן לפנות לגוגל ידידינו לסימוכין.
אבל בתי כנסת ליגה