...סעמק.
אני כמעט מוכן לקחת משכנתא בשביל אחד. כמעט...
אולי בעוד כמה שנים...גם יהיו משומשים.
...סעמק.
אני כמעט מוכן לקחת משכנתא בשביל אחד. כמעט...
אולי בעוד כמה שנים...גם יהיו משומשים.
נראה כלי מדהים
תודה על הפרסום
"שאלה טובה.
לאפריקה יש כמה יתרונות. גם במראה ובפוזה, גם בנוחות ובמכלול התחושות בכביש, אבל אם אתה לא מתכוון בכלל להיכנס לשביל כנראה שעדיף לך אדוונצ'ר עם "19 קדמי כמו הויסטרום כדי לקבל התנהגות כביש טובה יותר, פרונט פחות מעורפל ויותר מתקשר."
אביעד, שאלה באותו נושא
גם אני לא כל כך עושה הרבה שטח, והייתי מכוון לקטמ 1050 עד שיצא האפריקה.
מניסיונך על שני הכלים מה היית ממליץ?
זו שאלה שאין עליה תשובה חד-משמעית. שניהם אופנועים מעולים, שניהם מתומחרים פחות או יותר אותו הדבר ושניהם מציעים המון.
התשובה הברורה מאליו היא שאם יש שטח בתפריט שלך, אפילו מעט, אז האפריקה, בגלל מידות הגלגלים ובגלל חישוקי השפיצים (לעומת היצוקים של הק.ט.מ. עולם הפוך בחיי...).
אבל אני חושב שבמקרה הזה זה יותר עניין של חיבור לכלי, ואת זה רק נסיעת מבחן על שניהם תפתור.
אני מנסה לחשוב איזה מהם הייתי בוחר לעצמי ככלי תחבורה, וקשה לי לבחור. יש נטייה קלה לאפריקה בגלל השטח, אבל אם זה לא בתפריט שלך אז זה לא רלוונטי.
יש עוד שיקול או שניים בבחירת כלי חדש:
עלות ותדירות טיפולים,
ורמת שירות היבואן.
ואולי גם אמינות, אבל לזה צריך זמן
וכמות כלים כדי לקבל מושג.
ההונדה שהוא טווין מקביל אמור (בד"כ)
להיות יותר זול ויותר אמין ממנוע וי.
נערך לאחרונה על ידי שעיר בגב"ב; 26-01-2016 בשעה 17:21.
הF650 להחלפה בדו"ש
מילים הן כמו משחת שיניים,
ברגע שהוצאת אי אפשר להחזיר.
זה יהיה האופנוע הבא. וששש...שהטרנסאלפ לא ישמע כי כבר 4 שנים ומעל 100k קילומטרים הטרנסאלפ מתנהג למופת. מי יודע מה מרווח הטיפולים באפריקה ומהי עלותם? כי נכון לאלף השלישי אופנוע שזקוק לטיפול כל 6000 ק"מ כמו הטנרסאלפ שלי זה חסרון רציני.
איללכא...וסובבו בגז
נראה שהונדה עשו עבודה רצינית מאוד ביחסי ציבור, יש עשרות ביקורות עליו לא רק ממגזינים אלא גם מכמות לא מבוטלת של מוטו-וילוגרים.
נראה שכולם מהללים.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
פגעו בול בבטן הרכה של כולם,בין אם אלה חובבי ההרפתקאות שמצאו עצמם עם אופנועים יקרים להחריד,
פחות יכולת שטח וארנק מידלדל. חובבי שטח שחיפשו גם פאן בדרך למדבר ובחזרה. רומנטיקנים שזכר
האפריקה טווין הישן עושה להם נעים בתחתונים, ואפילו חובבי הפוזה ללא קבלות מקבלים נתך נאה
ולא צריכים להשאיר חור בחשבון הבנק ואישה כועסת בבית.
אופנוע שפוגע בכל המטרות הצרכים האמתיים והמדומים כאחד ובתוצאה יפה. סחטיין הונדה.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!