מה קורה חבר'ס??!
געגעתי!!
מפה לשם שמעתי אסור למשוך ליורי באוזן ולעוז היקר שלי באף..
הנהלות וכו'.
מתי אהיה סמנכ"ל?
היי, ורק כדרך אגב - הדומיין הקודם נמכר אך ורק כי חציתי את רף 11k ההודעות!
מה קורה חבר'ס??!
געגעתי!!
מפה לשם שמעתי אסור למשוך ליורי באוזן ולעוז היקר שלי באף..
הנהלות וכו'.
מתי אהיה סמנכ"ל?
היי, ורק כדרך אגב - הדומיין הקודם נמכר אך ורק כי חציתי את רף 11k ההודעות!
זהו התחלת לשבת סמוך לחוף עזה ולגלגל קסאמים
פעם עוד היינו רואים אותך פה בעיר הקודש מדי פעם
יצאתי לפגרת חורף מחוסר תקציב
אשוב בקרוב
⚡️![]()
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אבל אתה לא רוכב יותר.
לא נחשב.
+8888
עם כמות הטראפיק שהיתה לך בפולגייז זצ"ל, הייתי ממליץ עליך לתפקיד ע. של עוז.
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
עם כל הכבוד ל 88 ויש כבוד, אם הוא מתכוון לכתוב בכל שרשור הודעה עם שתי מילים...הוא עלול לקבל כנפיים.
אני קודם נותן כנפי צניחה, אחר כך...עלול לקחת את המצנח.
שמח שוב לראות אותו כאן.
3 נקודות הן סימן פיסוק מקובל. מויקיפדיה:
שימושים
לסימן שלוש הנקודות מספר שימושים:
- במהלך פסיחה על מילה או מספר מילים בהבאת ציטוט. "... ואעשה עמו חסד אלוהים ויאמר ציבא אל המלך עוד בן ליהונתן נכה רגליים" (שמואל ב', פרק ט פס' ג').
- כדי לציין שתיקה: "אמא: אתה שברת את האגרטל? יותם: ..."
- במקום שבו על הקורא להשלים את המשך הכתוב בעצמו: "שלם את החשבון, אחרת…".
- כדי לבטא רגש או היסוס: "הייתי מדבר אתו… אבל הוא קצת מפחיד אותי…".
- כדי לסמן את סופה של בדיחה או הלצה: "הייתי רוצה לעזור אבל פחות משלא הייתי רוצה לעזור...".
- בתרבות האינטרנט, בפרט אצל בני נוער, משמשות לעתים שלוש נקודות (או יותר) במקום סימן פיסוק אחר: "ענק... איזה קטעים...".
- במתמטיקה משתמשים בשלוש נקודות כדי לציין "וכך הלאה", לדוגמה, את המשכה של סדרה שיש בה חוקיות ידועה וברורה מאליו: 2, 4, 6, 8, …
אישית,על המסומן באדום הייתי מוותר.
הרציונל מאחורי האיסור על שימוש 3 נק' בפורומים רבים ואימוצו לכאן הוא בדיוק הציטוט הנ"ל.
זה נכון שבעידן האינסטנט של פייסבוק-וואטסאפ זה הפך לצורת התבטאות "לגיטימית" יחסית, אבל לא בכדי שזה ייראה כמו צ'אט של טינאייג'רים כזה:
או זו:יש כסף להכל... הם פשוט קמצנים... אפילו מזמינים אוכל באמצע הגשם ב300-400 שקל ולא משאירים שקל טיפ .. אומרים שאין להם... כל היום מקבלים כסף מתרומות ואפילו כבישים מסכנים אין להם כסף לסדר
זה שפה שמתאימה לילדות בנות 12 ולא לפורום אופנועים רציני ומקצועי.אני חייב להבין למה כל הכבישים שמה שבורים.. פשוט אי אפשר לסוע שמה... (עזבו את זה שכל שנייה מישהו קופץ לך לכביש בלי להסתכל)
אני חייב להבין מי בנה תכבישים האלה... צריך גיפ 4x4 בשביל לא לסבול שמה מזה....
לפני יומיים נסעתי שמה בלילה... אמרתי לעצמי וואי מזה סידרו פה תכביש? איך שסיימת להגיד "תכביש" נפלתי לתוך בור! הארגז נפתח לשתיים וקיבלתי מכה בגב...
אני לא מבין למה לא מסדרים תכבישים שמה? למישהו יש הסבר לזה?
אני מתנצל ATr1X, זה לא אישי נגדך חלילה, אלא נגד תרבות שפת הכתיבה הזו שאין מקומה בפורום כזה.
Aprilia Tuono V4 1100 Factory
be a racer club
אני מסכים איתך ואני לא רוצה לפתוח על זה דיון שלם פה, אבל מה אתה מציע לעשות?
יש פה אוכלוסייה מגוונת שלא יודעת עברית ברמה של ותיקי הפורום ולא יכולה להתחרות איתם בחידודי לשון .
גם יש פה עולים שעברית אינה שפת האם שלהם.
אני מניח שאתה לא מציע שכל אלה לא יוכלו להשתתף בפורום.
אתה חושב שהם עושים את זה בכוונה?
אם אנחנו רוצים רמה גבוהה של עברית בפורום וגם שיהיה נגיש לכולם צריך לחשוב על פתרון.
עם כל הרצון לראות פה דיונים בעברית רהוטה, אני חושב שזה כן פוגע בפורום שבכל שרשור יש לפחות הודעה אחת שבאה להראות שיש שגיאת תחביר בפוסט שמעל.
לא לזה התכוונתי.
יש כאן לפחות יוזר אחד בולט שהעברית שלו לא רהוטה -או אף פחות מכך- ואני שמח על כל תגובה ותגובה שלו.
אני מדבר על כך שכשחבר נכנס לכתוב תגובה בפורום שיחשוב רגע על כך שזו פלטפורמה רצינית ומקצועית ויכתוב בהתאם.
אני לא מדבר על התנשאות מיותרת של יוזרים שמתקנים יוזרים אחרים עם שגיאות כתיב או תחביר. זה מיותר, זה מציק ואנחנו לא פורום בלשנות כאן.
ולפחות כעת שהוכרזו הכללים זה בסדר גמור שיש קד"ר - צריך להטמיע את זה. מה שלא נכנס דרך הראש נכנס דרך הרגליים![]()
Aprilia Tuono V4 1100 Factory
be a racer club