מצער לשמוע. לא חושב שאני יכול לוותר על מגפיים.
אני לא זוכר מי ואיפה אבל כתבו פה לא מזמן שאין סיכוי שיעלו לאופנוען על הרגל בזמן השתחלות, אז טוב לדעת שאין שום דבר שהוא בטוח ב100% אצלנו.
תרגיש טוב, רכיבות בטוחות.
אתה צודק בהחלט, אף אחד לא עובד אצלי.
אתה יכול לשחק את הנעלב כמה שאתה רוצה.
אתה גם יכול ללכת, אף אחד לא מחזיק אותך בכוח.
אתה יכול לפתוח בפרופיל שלך, קבלת הודעות ממנהלים.
אתה גם יכול שלא.
אתה יכול לפתוח את הנושא כאן,
ואתה גם יכול לנהל אותו בפרטי.
שיקול שלך.
מעניין, אבל לא באמת מפתיע כשחושבים על האופנוען הממוצע, שמכל ציוד המיגון שהוזכר כאן, זה שלא הוזכר כאן הוא: מוח.
רוצה לומר: לרכוב בשמונה קמ"ש עם הילדה לגן בשבילי הקיבוץ, יחפים וללא קסדות יחשב כאן לטאבו מוחלט, בעוד שהשתחלות צמודה בין רכבים במאה קמ"ש, או לחילופין רכיבה מהירה בכביש ציבורי מפותל, מלא במטיילים ברגל, ברכב ובאופניים, מטר בודד מגדרות "בטיחות" , ממוגן מכף רגל ועד ראש, יחשבו להתנהגות סבירה, ואף כזו שראויה להנצחה עצמית בסרטונים ובכתבות.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי חנןJeepolog; 02-02-2016 בשעה 23:11.
יש דברים שאתה בהחלט צודק בהם, יש דברים שלדעתי לא.
כבר היו חלוקות דעותינו בעבר הרחוק.
אבל, משום מה, תמיד נראה לי כאילו אתה מחפש לריב.
אם לא הייתי יודע שיש בך קצת אופנוענות,
הייתי בטוח שאתה משת"פ של אור ירוק ועוכר (אופנוענות) ישראל.
מחפש לריב? לא היית יכול להיות רחוק יותר מהמציאות.
אין לי שום ריב כאן, לא אתך ולא עם אף אחד אחר, אם כי אני חלוק על דעתך בעניין הזה.
זה יותר בכיוון של הצגת האופציה השפויה (לטעמי) של האופנוענות.
נערך לאחרונה על ידי חנןJeepolog; 02-02-2016 בשעה 23:19.
חנן אני מסכים איתך אבל כאן ספציפית מדובר בשרשור מיגון פיזי בפורום ציוד, מה שאתה דיברת עליו שייך לפורום כללי/רכיבה מתקדמת.
Tracer 900
מסכים שזה שייך גם לדיון אחר, אבל המקום דווקא בשרשור הזה הוא שבראייה שלי, אין מינימום ואין מקסימום, אלא צריכה להיות התאמה לסיטואציה, בהפעלת שיקול דעת.
לא דומה הזזת האופנוע ממקום חנייה אחד למשנהו לנהיגה במסלול מירוצים.
אני לא אציין כאן את המינימום שלי, כדי לא לפגוע ב28/29 המכובד שהושג כאן. המקסימום הוא כמעט כל מה שיש לשוק ציוד המיגון להציע, אבל גם זה לא יעזור אם ארכב כמו אידיוט, וזו הנקודה השנייה שרציתי להציף.
יסלחו לי המומחים, אני חולק על הרעיון שרק בגלל שאתה מקפיץ את הילדה לגן וחזרה אז פתאום אין יותר תאונות.
גם תאונה ב-0 קמ"ש עם אופנוע יכולה להסתיים ברגל מרוסקת ושנה בבית.
וגם באזור הבית אפשר לפגוש נהג לא מרוכז שנוסע מהר בלי להסתכל לאן ובלי לשים על תמרורי עצור למיניהם.
כשזה יקרה, אני מעדיף להיות ממוגן.
מנסיון של מכרה שלי:
הליכה בסלון, מעידה על פינת שטיח, ראש פוגע בפינת שולחן, שיתוק בחצי גוף ימני לכל החיים.
אז או שעוברים למיגון מלא כל הזמן. גם בסלון.
או שמנהלים סיכונים.
כך או אחרת, גלימת הסופרמן, או המיגון המלא לצורך העניין, לא יעלימו סיכונים עקב רכיבה מטומטמת. אולי יפחיתו אותם במשהו.
נערך לאחרונה על ידי חנןJeepolog; 03-02-2016 בשעה 10:40.
ברור שניהול סיכונים זה שם המשחק, פשוט סטטיסטית הסיכונים על אופנוע יותר גבוהים מאשר תאונה קשה בבית/בעבודה או עם רכב.
Tracer 900