כידון שונה?
כמה קטעים מהחיים בעיר עם מה שנחשב אופנוע לא מתאים לעיר (בנדיט 1200), אופנוע כבד וחזק לעיר הצפופה לא נשמע מתאים, אבל עם כמה שידרוגים זה יכול לעבוד לא רע בכלל.
ניסיון לתרגל קצת את יכולות העריכה המעטות שלי.
https://www.youtube.com/watch?v=vrne...ature=youtu.be
אכן, מה שהכי עוזר בפקקים זה הכידון השטוח והמראה למטה, כלכך נוח.
אהבתי מאוד!!
אתה רואה משהו במראה?
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.
רואים מצויין, אבל זה חרא סיני אז היא מתקפלת ברוח חזקה.... באסה איתה אבל עושה את העבודה.
מה הקטע עם היירוט קטנוע ב 1:25?
שבע דקות של נסיעה בפקקים? Boring! גם לא נראה לי שהקטנועים שעקפת בכלל ניסו להשתחל...
מה שכן - אחלה מוזיקה. אפשר לדעת מה שומעים?
כל מי שטוען שבאנדיט לא מתאים טועה!!
נדיר שמצאתי את עצמי נעמד בפקקים!
אומנם זה לא קטנוע אבל הגמישות של המנוע מאפשרת תימרון נוח בסל״ד אפסי ללא דפיקות או היכבות של המנוע.
נ.ב
אצלי זה דגם הs שמאובזר באוזניים של פיל בתור מראות
If you're going through hell,keep going
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
https://www.youtube.com/watch?v=VcxjNQxf0Uo
השני ברח לי השם חחח
כה אחרי איזה אשכול שכתבו למישהו שבנדיט לא מתאים לעיר הייתי חייב....., ברגע שאין מראות וכידון שמפריע אז הוא להיט גם בסל"ד נמוך...
מה ששנוא עליך עשה לחבריך.... מתעצבנים שרכבים לא בודקים במראות והיא הוא עושה אותו דבר....
אולי מבחינת עבירות הוא מתאים לעיר (סוג של) אבל איך המנוע מקבל נסיעות בהילוך נמוך וחום גבוה? מה צריכת הדלק בעיר עם מנוע כזה לעומת רכיבה בינעירונית?
Sent from my iPhone
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)
זה לא האופנוע.... זה אם אתה שליח.
כפי שכתבו
זה לא כלי לשליח עירוני
אכן חום המנוע מורגש נהדר ללא הבדל במזג אוויר וצריחת הדלק ככה זה שיש לך מנוע ולא כןסית ערק בתור מנוע.
השימוש שלי בכלי הוא בעיקר עירוני וככלי תחבורה הוא מצטיין בעיר ( תמיד תמצא יותר טוב)
המנוע מושך מ0.7 סיבובים לדקה ולא מגמגם ולא משהק וכפי שציינתי המנוע נהדר בעיר
If you're going through hell,keep going
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אין לי חיישן טמפ' למנוע, ומבחינת רגש כלכך חם המעיל הכפפות והקסדה שאני לא מרגיש אם המנוע מוסיף או לא.
צריכת דלק אצלי היא בין 1-12/13 בבן עירוני ל1-11 בערך בעירוני......
אגזוז פתוח, קופסת אוויר ירדה לטוב פילטרים פתוחים, וקרבורטור שופץ לדיינו ג'ט סטייג' 3.