ציטוט נכתב במקור על ידי tribalmistyc2 צפיה בהודעה
13% דליפה זה מנוע טוב אבל אותה דליפה בשני הצילינדרים זה מוזר.
בקשר לבעיה תבדוק בריחות אוויר מהיניקה - פטמות שלא יושבות טוב,צינור וואקום קרוע תעבור על הצינור מקרוב לפעמים לא רואים,מניפולד קרוע גם יכול להיות.
זה סינגל, לא טווין.
ונרא לי שפיענחתי את התעלומה - האטמים השחורים מצדי הקרבורטור צריכים החלפה. הצש שמחובר לפילטר האוויר מתנדנד מעט ויש חלל צר שאינו אטום. כיצד ניתן להחליף את האטמים הנ"ל? (אשמח לדעת מה שמם התקין) ומה יהיה הנזק פלוס-מינוס?
במידה ואני מסיר את הקרבורטור (מה שיקרה על מנת להחליף את האטמים) אשמח גם לנקות אותו. עד כמה מסובך העסק ובמה רצוי לנקות אותו?
כמו כן - ישנה דליפה פצפונת של שמן מנקודה בה נפל האופנוע. זה לא משהו גדול בכלל, ברמה שניתן לראות רק בשל הצטברות של חצי מילימטר על תחתית אותיות הכיתוב honda, השאר לא נראה לעין. האם אפוקסי יכול לסדד את הבעיה או שזה עניין להלחמה מקצועית?
אחרון חביב - הבחנתי כי כאשר אני מפעיל את הבלמים (אין חשיבות לאיזה מהם) אין לי אור בלימה אחורי. כיצד ניתן לסדר את הנושא? קראתי שישנו קפיץ המופעל בעת הלחיצה ומפעיל את האור האחורי, אך אינני מסוגל לאתרו. בדקתי את תיבת הפיוזים והכל יושב כמצויין במכסה אך אני רואה שיש מקום ל-6 בשורה העיקרית ויש רק 5, למרות שהמכסה מציין רק 5 (הרזרבות בצד). אולי יש קשר בין השניים?

תודה שוב לכל העוזרים. האופנוע יושב לי טוב מאוד וכבר השקעתי בו לא מעט אז אשמח להפיח חיים במכונה הזקנה שלי ובתקווה היא תשרת אותי לעוד זמן רב...