עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון ... 23456 אחרוןאחרון
תוצאות 46 עד 60 מ 88

אשכול: מה לקנות? התלבטות ליטרים

צפייה משולבת

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי אסף זומר צפיה בהודעה
    אמת, הירוק הרבה יותר פשוט מהבחינה הזו אבל הטרייד אוף הוא שבמחיר של אחד חדש קונים מולטי בן כמה שנים.
    אגב, באנגליה למיטב זכרוני ה-sx הוא אחד הכלים הנמכרים ביותר בשוק והקאוואסאקי הנמכר ביותר. לך תבין...

אתה קצת חושב בתבניות. למה שיחליט על נישה ואז על אופנוע? אלה שלושה שעושים לו את זה? אז שיבחר מתוכם לפי זה שהכי עושה ביחס לאחרים. אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה של לחפש נישה... יש בקרים שממש לא בא לי על הטואונו אלא הייתי שמח אם היה איזה אדוונצ'ר מגודל ומזווד ויש ימים שבא לי טואונו לבד בחליפת עור או בכלל משהו שובב כמו הסופר דיוק בשביל לעשות איתו טרור חסר מטרה. בימים כמו אלה אגב הייתי מאוד רוצה אפריקה טווין וללכת לתת גז באיזה שביל רטוב.

תודה
    *אמוג'י מחבק* (חיבוק אחים, תרגע).
    הוצאת לי את המילים מהפה

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    Tuono V4 1100 RR

Junior Member
    ה-mt10 החדש ממש לא הולך להיות אופנוע תקציב... לפי הפרטים הידועים ומשיחה שהייתה לי שבוע שעבר עם מישהו בכיר מאוד בימאהה אירופה שהיה מעורב בתהליך
    התכנון של הmt (וגם ה-xsrים החדשים) - מדובר באופנוע מגניב מאוד וכמעט פרימיום במונחים של ימאהה.
    מנצל את האשכול לשאלה קטנה כי אסף פה
    אותו בכיר אמר לך גם לגבי ה-xsr 900 אם פתרו \ שדרגו את המתלים ביחס לmt09?

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של אסף זומר
    ציטוט נכתב במקור על ידי guybr צפיה בהודעה
    מנצל את האשכול לשאלה קטנה כי אסף פה
    אותו בכיר אמר לך גם לגבי ה-xsr 900 אם פתרו \ שדרגו את המתלים ביחס לmt09?
    פתרו? לא. שדרגו? בקטנה, כן.

Senior Member הסמל האישי של erani99
    הייתי מציע לך K1200S, אבל אני משוחד ואין למצוא כלים נורמלים כאלה בשוק (הקיימים רובם הגדול שחוטים)
    ולא, לא מוכר את שלי.. בינתיים
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

Member
    אני דווקא אחזיר אותך לב.מ.וו שרצית בהתחלה- לא חייב ואף רצוי לא לדרוך אצל יבואן שלא מכבד את לקוחותיו, אבל זה לא אומר שהלקוח צריך להענש
    (לצורך העניין אני סולד ממטרו, ובכל זאת רוב הכלים שלי בשנים האחרונות היו שלהם..אז מהם ישירות אני לא קונה, אבל יש אלטרנטיבות).

אמליץ לך להגיע למוטודיל- המון כלים מעניינים מגיעים לשם. כולל כל מיני ב.מ.ווים משוכללים ומאובזרים. לא מזמן ראיתיr1200r חדש ומאובזר
    אצלהם,אני מאמין שיוכלו לעזור לך למצוא כלי ולא פחות חשוב להפטר מהכלי הנוכחי בקלות בלי כאב ראש.

עוד אופציה מעניינת- ק.ט.מ אדוונצ'ר מהדגמים החדשים. גם כן ראיתי אחד מאובזר אצלהם. לדעתי עונה על כל הדרישות שלך.

ציטוט נכתב במקור על ידי matan27 צפיה בהודעה
    אני דווקא אחזיר אותך לב.מ.וו שרצית בהתחלה- לא חייב ואף רצוי לא לדרוך אצל יבואן שלא מכבד את לקוחותיו, אבל זה לא אומר שהלקוח צריך להענש
    (לצורך העניין אני סולד ממטרו, ובכל זאת רוב הכלים שלי בשנים האחרונות היו שלהם..אז מהם ישירות אני לא קונה, אבל יש אלטרנטיבות).

אמליץ לך להגיע למוטודיל- המון כלים מעניינים מגיעים לשם. כולל כל מיני ב.מ.ווים משוכללים ומאובזרים. לא מזמן ראיתיr1200r חדש ומאובזר
    אצלהם,אני מאמין שיוכלו לעזור לך למצוא כלי ולא פחות חשוב להפטר מהכלי הנוכחי בקלות בלי כאב ראש.

עוד אופציה מעניינת- ק.ט.מ אדוונצ'ר מהדגמים החדשים. גם כן ראיתי אחד מאובזר אצלהם. לדעתי עונה על כל הדרישות שלך.
    c
    לא בדיוק נכון, לצורך העניין גם אני סולד ממטרו ולא אקנה כלי שלהם מכיוון שהחזירות שלהם בתמחור חלקים היא גדולה ועדיין גם אם אני לא מטפל במטרו, את מחיר החלקים אני אצטרך לשלם.

Member
    rontl

אחרי המבחנים שקראתי וכל ההתלהבות סביב האפריקה טווין, ובכלל כאשר מדובר באופנוע מוצלח מבית הונדה, אין פה בכלל וויכוח.

הייתי הולך רק עליו בלי לחשוב פעמיים, אני בכלל חובב אדוונצ'רים, והייתי מאוד רוצה שיהיה לי איזה מולטיסטראדה, טוריסמו וילוצ'ה, קאפנורד , או אפילו הביימר S1000XR, אך אם היה לי את התקציב שלך, הייתי הולך על חדש, כי בסכום הזה אפשר לקנות אופנוע חדש ומעניין, ולדעתי עדיף מהסיכון בקניית כלי משומש מאלה שהזכרתי מקודם.
    ברור לך שיש הרבה השלכות בקניית כלי משומש במיוחד בארץ, בגלל זה עדיף שתלך על כלי חדש ומוצלח מבית טוב עם אחריות בלי יותר מדי כאב ראש, ואני בטוח גם תקבל הצעה כלשהי על טרייד אין, בלי כל הכאב ראש סביב מכירת האופנוע שלך, אז למה להסס, אגב אין לי כל קשר להונדה.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי adnan צפיה בהודעה
    rontl

אחרי המבחנים שקראתי וכל ההתלהבות סביב האפריקה טווין, ובכלל כאשר מדובר באופנוע מוצלח מבית הונדה, אין פה בכלל וויכוח.

הייתי הולך רק עליו בלי לחשוב פעמיים, אני בכלל חובב אדוונצ'רים, והייתי מאוד רוצה שיהיה לי איזה מולטיסטראדה, טוריסמו וילוצ'ה, קאפנורד , או אפילו הביימר S1000XR, אך אם היה לי את התקציב שלך, הייתי הולך על חדש, כי בסכום הזה אפשר לקנות אופנוע חדש ומעניין, ולדעתי עדיף מהסיכון בקניית כלי משומש מאלה שהזכרתי מקודם.
    ברור לך שיש הרבה השלכות בקניית כלי משומש במיוחד בארץ, בגלל זה עדיף שתלך על כלי חדש ומוצלח מבית טוב עם אחריות בלי יותר מדי כאב ראש, ואני בטוח גם תקבל הצעה כלשהי על טרייד אין, בלי כל הכאב ראש סביב מכירת האופנוע שלך, אז למה להסס, אגב אין לי כל קשר להונדה.
    תודה לך על התגובה הארוכה, נסעתי עליו ולא כל כך התחברתי, הוא מאוד מחוספס ומתאים בטווח הבינוני, פחות חיית כביש, הרבה יותר הכל מהכל...
    אני אכן הולך על חדש ולא רוצה משומש, יש כבר כיוון, אעדכן שיסגר

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    לך על פרא אפריקאי, ותן סיבוב...בבקשה..
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Junior Member
    בוקר טוב,
    הזמנתי את הטואנו, בחמישי כנראה אקבל אותו, תודה לכל מי שהשקיע פה מזמנו וכתב לי.
    רון

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    מזל-טוב
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member הסמל האישי של erani99
    וואי וואי, בנזו...ה של כלי. 'תחדש ורק רכיבות בטוחות.
    תמונות כשיהיה רלוונטי
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

Member
    תתחדש

Member הסמל האישי של diesel
    תתחדש. ממתינים לתמונות
    (2017) BMW R1200GS

(1979) BMW R100/T

Member
    אופנוע מדהים ללא ספק.