אני לא מבין כלום בדברים האלה, אבל להונדה אין גם cbf1000 ?
האפריקה נוח מאוד (תאמת הכי נוח מנסיעות המבחן של אתמול), הוא מרגיש קצת בסיסי, הוא מאוד ליניארי, מגיב טוב לכל גחמה אבל חסר כל סקס אפיל או משיכה.
הוא עושה הכל בנעימות ושקט, חסר לי קצת אנרגיה שם..
הוא גם לא מהיר במיוחד לכביש, 140 תהיה מהירות השיוט המירבית כי מעל זה הוא מתחיל להתאמץ מדי, ככה שטיולים ארוכים עם ציוד ומורכבת יכולים לבוא בחשבון אבל צריך לדעת את המגבלות.
הוא שונה מה-mt...
הרבה יותר כוח, התנהגות כביש טובה יותר, מכלולים טובים יותר, ולחשוב שאתה יכול להביא את הדגם 1100 החדש....
בסה"כ ברגע שתחליף למשקף אחר (400-500 ש"ח), הרוח לא תציק לך כמעט. אני דווקא החלפתי את המשקף שקיבלתי עם האופנוע חזרה למקורי כי אני רגיל לנייקדים ואוהב את תחושת הרוח.
קח בחשבון שיש לו תנוחה קרבית יותר, ומורכבות לא אוהבות אותו. אפשר בכייף לעשות איתו טיולים ארוכים (500 ק"מ ביום למשל).
תנסה לבדוק אולי יש כבר אפריליה קאפונרד יד שניה או אחד שייכנס לך בתקציב...נראה לי כלי מעניין
Aprilia Tuono APRC 2013
APRILIA
אפשר לדעת למה? (רק אם בא לך). אני שואל כי לפחות בגישה שלו הוא דומה לאופנוע שחיפשת, רק פחות מפונפן (מתלים מתכווננים, אבל לא חשמלית וכד').
במטרו יש גם את הסופר טנרה (רכבתי עליו למעלה משנתיים אם אתה רוצה טיפים) ובהונדה יש גם את הקרוס תורר (נדמה לי שזה השם, ה-vfr1200 בגיקסת אדוונצ'ר). בהנחה ש-1000 זה לא מספר קדוש.
דניאל, אתה איש נחמד! ושמחתי להכיר אותך אתמול, מחכה לעדכונים על ה1190!
אגב כמעט שכחתי....תבדוק גם את ה- z1000sx, יכול להיות בדיוק מה שאתה מחפש עם מנוע פגז ונוחות לטיולים.
Aprilia Tuono APRC 2013
APRILIA
Vfr1200
אי אפשר לשלוח לך הודעה פרטית עם המספר...
Aprilia Tuono APRC 2013
APRILIA
מצטרף לחברה אשר המליצו על ה vfr1200, נשמע כלי אידאלי שמשלב גם ריגושים וגם שימושיות
Evolution Team
אין לי מושג מה העלות של הכלי ואיך הוא בכללי, אך הוא יפיוף לא נורמלי, שבא ממשפחה יוקרתית.
שווה בדיקה:
mv agusta turismo veloce
הצבע מדהים אבל במידה ואתה או ילד בשכונה שורטים אותו, יהיה קשה לשחזר את אותה איכות.
סה״כ שומעים רק דברים מעולים עליו אבל צריכת הדלק שלו עפי advrider עומדת על 1 ל-8
מה שכן, כל המגרעות חולפות ברגע שרואים אותו. פשוט יפיפה.