מוטוגוצי לא בא בחשבון?
מוזר הויתור על הורסיס 1000. אופנוע מצוין ונוח ועד לא מזמן היה במבצע (אולי עדיין..). בעיצוב החדש גם יפה.
לכל ממליצי ה vfr 1200: אופנוע שימושי...? אופנוע ספורט עם פיירינג של טורינג. רכבתי עליו בטיול אופנועים באירופה.
אופנוע ספורטיבי-מאוד. שימושי, ממש לא. בטח לא בהשוואה לוורסיס 1000 ודומיו.
מוטוגוצי לא בא בחשבון?
כמו שכבר אמרו, אפריליה קפנורד, הדיאבל אופנוע מדהים, נוח, חזק ולמרות שללא מיגון, המשקף ספורט עושה את העבודה, בגלל היבואן אני לא הייתי חושב על שום דוקאטי!!!!
היי, למה אתה אומר?
נערך לאחרונה על ידי MasterOz; 05-02-2016 בשעה 22:23.
Tuono V4 1100 RR
מאיזו בחינה הוא לא מתקרב לרמה של דוקאטי? ולאיזה דוקאטי...?
+1 ביג טיים.
למרות שציינת 110 אלף שקלים - עם מתיחה קלה והנחה קלה, יש פה אפשרות מגניבה ברמות - נוח כמו רכב אמריקאי, מתלים חשמליים סמי אקטיביים כולל כיוון פרילואוד(!) שעובדים כמו קסם, מנוע חזק וגמיש (גם אם לא מרגש כמו נניח מולטיסטראדה) והכל ברמת גימור גבוהה למדי, אלקטרוניקה טובה ואול-ראונדר מדהים. שווה פלוס פלוס!
שני אופנועים מ-א-ו-ד שונים. האחד אופנוע נייקד מגניב מאוד - פלייבייק שטותניק שמח ושובב עם חבילת מתלים בינונית ומטה. מאוד קל לרכיבה, מאוד גמיש, נעים בהתנהגותו.
השני אופנוע ספורט עם כידון גבוה. זה לא בדיוק חוליגן במובן הקלאסי של החוליגניזם, ה-mt בעיני יותר שובב דווקא. הטואונו הוא פשוט אופנוע שלוקח את עצמו מאוד ברצינות, יותר בא לעבוד (רכיבה ספורטיבית) ופחות בא להשתטות (ווילי נר בשלישי ב-60 קמ"ש איטיים).
הטואונו יותר איכותי בכל פינה מה-mt, אבל מפוקס מאוד לכיוון הספורטיבי.
למה שהאפריקה יהיה טוב דווקא בגלל המרחקים הקצרים שלו? דווקא אופנוע נוח ביותר להסתובבות של כמה שעות באוכף.
+1 - למרות שעל זה טרם רכבתי, אמור להיות פרימיום של mv במחיר דומה לזה של הקאפונורד, עם מנוע הטריפל 800 החזק והמגניב שלהם,שלדה וגלגלים של אופנוע כביש ועם תנוחה וגאדג'טים של אדוונצ'ר יוקרתי.
ולפותח השרשור - תנסה למקד טיפה יותר מה הכוונה "פאן" מבחינתך, לאיזה אופנועים אתה מתחבר יותר, נייקדים או אדוונצ'רים או בכלל ספורט טוררים וכו'.
אסף, בחנפנות לגמרי, אתה צריך לכתוב ולהגיב יותר.
היי אסף,
תודה על התגובה המושקעת,
כנראה שאני בעצמי לא בטוח מה הכיוון, אני מחפש כלי עם כח שידע לתת בראש כשצריך ובטיולים שיהיה אפשרי לסיים בלי צוואר/גב חדשים.
מדי פעם לקחת גם את האישה איתי(10 אחוז מהכלל) לטייל או סתם ממקום למקום.
שתהיה אלקטרוניקה מצילת חיים ובטיחות מוגברת.
זהו בערך, אולי טואנו עם מיגון רוח טוב יותר זו התשובה, אולי דיאבל מתאים גם.
הפחד שלי הם עלויות אחזקה וסחירות ביום שאחרי לשני הכלים ואם טואנו, עד כמה נוח יהיה ליום יום ותיור..
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי MasterOz; 05-02-2016 בשעה 22:22. סיבה: אין צורך לצטט את כל ההודעה.
Tuono V4 1100 RR
תראה, באופן אישי אני חושב שעם המנוע של ה-MT09 אפשר לתת אחלה בראש, הוא חזק מאוד (115 כוחות סוס, בכל זאת..) ובאופן כללי אחד המנועים הכי מגניבים שיצא לי להתנסות בהם.
הטואונו בהשוואה זה כמו F-15 לעומת צוקית, אם לשאול דימוי מעולם הטיס. יותר גדול, יותר חזק באופן משמעותי ומהיר יותר, עושה גם את כל התעלולים אבל בגדול יותר... הטואונו הוא אופנוע מאוד מהיר, מאוד. מנוע אדיר, חוויה משוגעת, אבל שוב - כל אופן העבודה של האופנוע הוא פחות קליל ועם רוח שטות מאשר עם הימאהה.
לגבי הרכבה - שניהם לא נוחים, כל אחד בדרכו.
חברה שלי מאוד אוהבת את הטואונו, אבל היא בהחלט לא מייצגת - המשוגעת רוצה טיולים של 600 קמ ביום על טואונו ואם אפשר גם בגשם...
עד שנת 2015 המושב מאוד קשה (גם לרוכב), הבולמים קשים כמו באופנוע ספורט והרגליים גבוהות. לא אידאלי. הנה, תראה:
לעומת זאת על הMT היא סבלה מאוד.. לטענתה הכסא פשוט נוראי, כנראה חסר ריפוד, והבולם האחורי הפשוט בועט המון ולא מרסן. כך או כך, אם נוחות היא פונקציה חשובה, אז טואונו הוא לא הבחירה הטבעית. השאלה אם זה באמת 10% ואם ה-10% האלה כאלה משמעותיים. אם האישה לא תבוא במידה ויהיה לה קצת לא נוח אז שווה לבדוק יותר לעומק את הנקודה הזו.
בהתניידות יומיומית של 10-15 ק"מ כל ענין הנוחות הוא די בקטנה - התנוחה בסה"כ מאוד נייטרלית ולא מעמיסה, האופנוע קשיח אבל מתלים איכותיים שמרסנים ולא חובטים הלאה. בעיני כל אופנוע שהוא לא אופנוע ספורט עם תנוחת עובר יהיה כיף וסבבה במרחקים כאלה. כאמור, אנחנו מטיילים, בזוג ויחיד, לכל קצוות הארץ על המכונה הזו.
מבחינת עלויות האפריליה לא זול כמו אופנועים קטנים, אבל סה"כ לא ממש יקר בהשוואה ליתר האופנועים הגדולים. קצת יותר בלאי בצמיגים אולי אבל אופי רכיבה ממילא ישפיע פה יותר מאשר עוד כמה כוחות סוס.
סחירות? ה-MT יהיה יותר סחיר כנראה.
תודה רבה מלך על התגובה!
אני רואה ששמת מגן רוח, ב1100 לא מצאתי כזה מגן לרכישה באתרים השונים, מכיר משהו כזה?
לגבי אישה, היא לא באה לטיולים ארוכים בגלל נוחות(גם שלי וגם שלה) מצד שני זה באמת פעם ב...אז נראה לי ש10% מכלל הנסיעות שלי זה מספר ריאלי.
מבאס שאין כאלה לנסיעת מבחן..
נערך לאחרונה על ידי MasterOz; 05-02-2016 בשעה 22:18.
סליחה שאני מתעקש, אבל לפי התיאורים שלך הוורסיס 1000 זה בדיוק מה שאתה מחפש. מבחינת נוחות למורכבת - אשתי טוענת שזה האופנוע הכי נוח לה מכל אילו שהיו לי (הרלבנטיים הם TDM והסופר טנרה). גם הרשת מלאה בתשבוחות בנושא הזה.
האופנוע שחפשת בהתחלה היה s1000xr שהוא בדיוק אותו קונספט: מנוע 4 בשורה של אופנוע ספורט שמותן ונכנס למבנה של אדבנצ'ר.
כתבת שהוא נראה מעט אנמי. אני לא ממש מבין מה זה אומר, אבל קח עליו רכיבת מבחן. אני משוכנע שתופתע לטובה. השיפור היחיד שאני עשיתי לו זה מגן רוח גבוה שמאפשר לרכב עם קסדה פתוחה (ככה אני אוהב) עד כ-150 חצילים. הקומבינציה של מנוע-גיר (גמישות, כוח זמין בכל סלד) הם הטובים ביותר שיצא לי לבחון. ובתקציב שלך נכנס אחד חדש עם כל הייתרונות של כלי חדש.
נערך לאחרונה על ידי MasterOz; 05-02-2016 בשעה 22:20. סיבה: אין צורך לצטט תגובה מעל לתגובה שלך.
אתה כנראה צודק, פשוט הורסיס לא עושה לי את זה, אקח את עצתך לבצע נסיעת מבחן ואחליט אחרי.
נערך לאחרונה על ידי MasterOz; 05-02-2016 בשעה 22:20. סיבה: אין צורך לצטט תגובה מעל לתגובה שלך.
אני זורק לאוויר- מה לגביי mt10 החדש?
על הנייר נשמע כלי מטורף, סופר נייקד (אז אולי איזה שמשה קטנה נגד הרוח..) נראה מדהים, וע"פ כל הכלים האחרונים שימאהה
הוציאו אני בטוח שגם הוא לא יאכזב.