ה-mt10 החדש ממש לא הולך להיות אופנוע תקציב... לפי הפרטים הידועים ומשיחה שהייתה לי שבוע שעבר עם מישהו בכיר מאוד בימאהה אירופה שהיה מעורב בתהליך
התכנון של הmt (וגם ה-xsrים החדשים) - מדובר באופנוע מגניב מאוד וכמעט פרימיום במונחים של ימאהה.
בסכום של 100 אלף שקלים הולך להיות אולטרא מענין, אבל קח בחשבון שזה לא פייזר 1000 - אלא יותר בסגנון של הטואונו - אופנוע ספורט ערום.
צמצמתי את האופציות ל3:
טואנו עם מיגון רוח מוחלף.
דיאבל 2014.
אפריקה חדש.
נכון כל אחד שונה מקודמו ולכל אחד יכולת מסויימת.. מה אתם הייתם בוחרים?
אמת, הירוק הרבה יותר פשוט מהבחינה הזו אבל הטרייד אוף הוא שבמחיר של אחד חדש קונים מולטי בן כמה שנים.
אגב, באנגליה למיטב זכרוני ה-sx הוא אחד הכלים הנמכרים ביותר בשוק והקאוואסאקי הנמכר ביותר. לך תבין...
אתה קצת חושב בתבניות. למה שיחליט על נישה ואז על אופנוע? אלה שלושה שעושים לו את זה? אז שיבחר מתוכם לפי זה שהכי עושה ביחס לאחרים. אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה של לחפש נישה... יש בקרים שממש לא בא לי על הטואונו אלא הייתי שמח אם היה איזה אדוונצ'ר מגודל ומזווד ויש ימים שבא לי טואונו לבד בחליפת עור או בכלל משהו שובב כמו הסופר דיוק בשביל לעשות איתו טרור חסר מטרה. בימים כמו אלה אגב הייתי מאוד רוצה אפריקה טווין וללכת לתת גז באיזה שביל רטוב.
תודה![]()
*אמוג'י מחבק* (חיבוק אחים, תרגע).
מנצל את האשכול לשאלה קטנה כי אסף פהה-mt10 החדש ממש לא הולך להיות אופנוע תקציב... לפי הפרטים הידועים ומשיחה שהייתה לי שבוע שעבר עם מישהו בכיר מאוד בימאהה אירופה שהיה מעורב בתהליך
התכנון של הmt (וגם ה-xsrים החדשים) - מדובר באופנוע מגניב מאוד וכמעט פרימיום במונחים של ימאהה.
אותו בכיר אמר לך גם לגבי ה-xsr 900 אם פתרו \ שדרגו את המתלים ביחס לmt09?
הייתי מציע לך K1200S, אבל אני משוחד ואין למצוא כלים נורמלים כאלה בשוק (הקיימים רובם הגדול שחוטים)
ולא, לא מוכר את שלי.. בינתיים![]()
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
אני דווקא אחזיר אותך לב.מ.וו שרצית בהתחלה- לא חייב ואף רצוי לא לדרוך אצל יבואן שלא מכבד את לקוחותיו, אבל זה לא אומר שהלקוח צריך להענש
(לצורך העניין אני סולד ממטרו, ובכל זאת רוב הכלים שלי בשנים האחרונות היו שלהם..אז מהם ישירות אני לא קונה, אבל יש אלטרנטיבות).
אמליץ לך להגיע למוטודיל- המון כלים מעניינים מגיעים לשם. כולל כל מיני ב.מ.ווים משוכללים ומאובזרים. לא מזמן ראיתיr1200r חדש ומאובזר
אצלהם,אני מאמין שיוכלו לעזור לך למצוא כלי ולא פחות חשוב להפטר מהכלי הנוכחי בקלות בלי כאב ראש.
עוד אופציה מעניינת- ק.ט.מ אדוונצ'ר מהדגמים החדשים. גם כן ראיתי אחד מאובזר אצלהם. לדעתי עונה על כל הדרישות שלך.
rontl
אחרי המבחנים שקראתי וכל ההתלהבות סביב האפריקה טווין, ובכלל כאשר מדובר באופנוע מוצלח מבית הונדה, אין פה בכלל וויכוח.
הייתי הולך רק עליו בלי לחשוב פעמיים, אני בכלל חובב אדוונצ'רים, והייתי מאוד רוצה שיהיה לי איזה מולטיסטראדה, טוריסמו וילוצ'ה, קאפנורד , או אפילו הביימר S1000XR, אך אם היה לי את התקציב שלך, הייתי הולך על חדש, כי בסכום הזה אפשר לקנות אופנוע חדש ומעניין, ולדעתי עדיף מהסיכון בקניית כלי משומש מאלה שהזכרתי מקודם.
ברור לך שיש הרבה השלכות בקניית כלי משומש במיוחד בארץ, בגלל זה עדיף שתלך על כלי חדש ומוצלח מבית טוב עם אחריות בלי יותר מדי כאב ראש, ואני בטוח גם תקבל הצעה כלשהי על טרייד אין, בלי כל הכאב ראש סביב מכירת האופנוע שלך, אז למה להסס, אגב אין לי כל קשר להונדה.
לך על פרא אפריקאי, ותן סיבוב...בבקשה..
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
בוקר טוב,
הזמנתי את הטואנו, בחמישי כנראה אקבל אותו, תודה לכל מי שהשקיע פה מזמנו וכתב לי.
רון