עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 32

אשכול: מצבר ליתיום - Magneti Marelli Lithium Battery MMYT14S

Senior Member הסמל האישי של Yigal

Cool מצבר ליתיום - Magneti Marelli Lithium Battery MMYT14S

שישי שמח

היום התקנתי והתחדשתי במצבר ליתיום - http://www.carpimoto.it/en-IL/44235_...ry-MMYT14S.htm

הרבה זמן שקלתי מצברי ליתיום במיוחד לאור העובדה שהYUASA שלי כבר החל להראות את גילו, הבעיה שלי הייתה שבעוד טכנולוגית LiFePO4 מוכרת ונפוצה היום, אין יצרן גדול במציעים (שזה מוזר).
    עד שראיתי את הסוללה מבית Magneti Marelli , חברה איטלקית ידועה ובעלת שם שמייצרת בין השאר את המנועים החשמליים של מערכת הKERS בלה-פרארי.

איך בחרתי את הדגם הספציפי הזה? יש טבלה שמראה מה תואם גם לפי האופנוע וגם מה תואם את המצבר הרגיל שמותקן באופנוע, ככה שמקבלים תאימות ב100%.
    דבר ראשון שמקבלים את החבילה (משלוח FEDEX) שחושבים שהיא ריקה, המשקל המוצהר הינו 895 גרם , שקלתי את שני המצברים , קיבלתי 850 גרם למצבר שרכשתי ו4.8 למצבר הישן , המשקל אמור להיות די מכוייל וההבדל ברור ומדהים.

המצבר ליתיום קטן כמובן מהמצבר הרגיל, בחבילה מקבלים סט ברגים חדש וסט ספייסרים מספוג עם דבק להתאמות בתא האחסון של המצבר, למנוע תזוזות של העסק.
    כמו כן מקבלים מהמוכר CARPIMOTO , הצהרה חתומה בעט (כלומר מישהו חתם אישית) המצהירה נתוני בדיקה שהמצבר תקין וטעון במלואו, התאריך זהה לתאריך האיסוף על ידי FEDEX , כלומר רגע לפני ששלחו עשו את הבדיקה, כמו כן על המצבר עצמו יש מד בדיקה, כפתור ו3 נורות שמראה את מידת הטעינה של המצבר.

אחרי החיבור , פתחתי סוויצ והתנעתי , התנעה במכה אחת הרגישה לי יותר חלק מהרגיל אבל במקרה שלי התחלתי להרגיש שהקיים כבר מראה את גילו.
    בסופו של דבר הורדתי כמעט 4 קילו ממשקל האופנוע שזה תמיד טוב.

חווית קנייה שלי : פה קצת נשארתי עם טעם מר בפה, כאשר עושים את ההזמנה אין מחיר סופי , מישהו מהצד שלהם בודק ונותן מחיר סופי שלאחריו מחליטים אם רוצים לשלם, המשלוח 20 יורו בפדאקס (אין אופציה אחרת) שזה סופר סביר במיוחד שמדובר בפחות משבוע עד שמקבלים,
    אבל... המשלוח חובר לעלות המוצר ופדאקס עושים תהליך מכס מלא, ככה שיצא לי מס קנייה ומעמ פלוס העמלות הידועות לשמצה שלהם , תוצאה סופית 720 שקל.
    קצת גבוה ממה שציפיתי אבל נראה לי שעדיין בסדר.
    אני מציע , לבדוק מולם אם אפשר לא להצהיר על עלות המשלוח או לחלופין ללכת לספק אחר שמוכן לשלוח דרך הדואר הלאומי.

בסהכ רכישה מוצלחת שלי

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    מצטער להיות PARTY POOPER אבל איך שזה ניראה מהלינק זה מצבר 3 אמפר עם קופסא מגניבה, מדבקה ומד טעינה ועל זה שילמתה 720 שקל.....
    אמממ זה יקר בצורה מחרידה!!
    http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...dProduct=14070
    הינה מצבר ברמה גבוהה יותר ללא מארז מגניב וללא מדבקה של MAGNETI MARELLI ברבע מחיר ובחצי משקל

http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...ePo4_Pack.html

וזה מצבר כמה רמות מעליו ועדיין חצי מחיר ממה ששילמתה ועם ביצועים כפולים.

אבל המצברים ששמתי דורשים קצת עבודה עליהם, צריך להלחים להם סופיות או לעשות מחבר מהיר ומתאם לאופנוע, זה לא משהוא מסובך בכלל וזול מאוד (מחבר XT90 עולה כ 8 שקלים בלבד וקיים באתר של המצבר)
    וצריך לעשות להם כיסוי מפלציף וקצת איזו כדי לשמור על העסק מפגיעות פיזיות.
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

Senior Member הסמל האישי של Yigal
    אתה לא pooper , כמו שציינתי שקלתי (בקריאה) את כל מה שיש בשוק , כולל הוביקינג ולא ראיתי שום סיבה להעדיף סוללה שייעודה שונה לחלוטין.
    כמו כן , רמות המחירים זהות , יש סוללות של מגנטי ב40-50 יורו שוות ערך לסוללה הראשונה שהצגת שזה גם פטור ממיסים, הסוללה החזקה יותר כבר תעלה לך הרבה כסף עם המשלוח והמיסים.
    בסופו של דבר בשקלול של זמן החיים שצפוי לסוללה כזאת אנחנו מדברים על הפרשים זניחים מאוד במחיר לאורך השנים.

Junior Member
    סטרלוק,

האם המרת את החיבור מצבר הרגיל (טבעת + בורג) במחברי XT90 באופנוע שלך?
    מה עובי החוט שמגיע עם המצבר הגדול (8.4Ah) ?

יגאל המצבר הספציפי שלך שזה התואם יואסה 12 הוא בעצם פי 3 פחות בפועל . שזה בעצם 4 אמפר שעה אמיתיים
    המצבר הזול ששמתי מפיק 4.2 אמפר שעה אמיתיים וזרם פריקה רצוף גבוהה בהרבה .
    במצבר שלך 22 אמפר במה ששמתי 126 אמפר קבוע כשיא הספק. המצברים זהים לחלוטין ההבדלים זה הקופסא המגניבה והמד סוללה והשם זהו.

המצבר השני שווה ערך למצבר כמעט הכי יקר של מגנטי והמצבר של ההובי הרבה יותר חזק ומתעלה עליו במפרט שלו.

כמובן אם אתה מחפש שם ומשהו "יעודי" אז מגנטי נשמע פתרון סביר אם כי לטעמי יקר סתם ללא סיבה

נוט אני המרתי מזמן לxt60 שזה די ויותר לרוב האופנועים בשוק . ההמרה זה סך הכל 2 חוטים שמצד אחד זכר xt צד שני 2 סופיות וזה מחובר לאופנוע עם בורג ואום לחיבור המקורי ומעל זה בידוד מתכווץ או איזו.

החוט כמדומני 10 גייג' לא זוכר בדיוק

נ.ב ytx14 הוא בעצם 12 אמפר שעה
    נערך לאחרונה על ידי strelok89; 08-02-2016 בשעה 01:03.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי strelok89 צפיה בהודעה
    מצטער להיות party pooper אבל איך שזה ניראה מהלינק זה מצבר 3 אמפר עם קופסא מגניבה, מדבקה ומד טעינה ועל זה שילמתה 720 שקל.....
    אמממ זה יקר בצורה מחרידה!!
    http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...dproduct=14070
    הינה מצבר ברמה גבוהה יותר ללא מארז מגניב וללא מדבקה של magneti marelli ברבע מחיר ובחצי משקל

http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...epo4_pack.html

וזה מצבר כמה רמות מעליו ועדיין חצי מחיר ממה ששילמתה ועם ביצועים כפולים.

אבל המצברים ששמתי דורשים קצת עבודה עליהם, צריך להלחים להם סופיות או לעשות מחבר מהיר ומתאם לאופנוע, זה לא משהוא מסובך בכלל וזול מאוד (מחבר xt90 עולה כ 8 שקלים בלבד וקיים באתר של המצבר)
    וצריך לעשות להם כיסוי מפלציף וקצת איזו כדי לשמור על העסק מפגיעות פיזיות.
    אנא ממך, חלוק איתנו מהיכן ידוע לך שהמצבר הוא 3AH ?

קבעת ואני נאלץ לפקפק, אמנם אין לי מידע מוסמך מכיוון ששנינו חסרים את הפרטים לגבי איזה סוללות משמשות את חברת "מנייטי מרלי" אולם
    אני מניח שניתן להעריך ברמת וודאות גבוהה ביותר כי הסלולות המשמשות אותם הן "מעט" איכותיות יותר מסוללות ה zippy / שקר כלשהו שבקישור שנתת.
    מספר מילים על חברת מנייטי מרלי, מדובר בחברה המעסיקה למעלה מ 30000 איש ומייצרת מגוון מוצרים לרכב, מדובר בספק הראשי של מערכות ניהול מנוע (ecu) לכל האופנועים האיטלקיים ומהשנה גם הספק הראשי והיחיד של מחשבי ניהול מנוע בmotogp

יגאל המצבר הספציפי שלך שזה התואם יואסה 12 הוא בעצם פי 3 פחות בפועל . שזה בעצם 4 אמפר שעה אמיתיים
    המצבר הזול ששמתי מפיק 4.2 אמפר שעה אמיתיים וזרם פריקה רצוף גבוהה בהרבה .
    במצבר שלך 22 אמפר במה ששמתי 126 אמפר קבוע כשיא הספק. המצברים זהים לחלוטין ההבדלים זה הקופסא המגניבה והמד סוללה והשם זהו.

המצבר השני שווה ערך למצבר כמעט הכי יקר של מגנטי והמצבר של ההובי הרבה יותר חזק ומתעלה עליו במפרט שלו.

כמובן אם אתה מחפש שם ומשהו "יעודי" אז מגנטי נשמע פתרון סביר אם כי לטעמי יקר סתם ללא סיבה

נוט אני המרתי מזמן לxt60 שזה די ויותר לרוב האופנועים בשוק . ההמרה זה סך הכל 2 חוטים שמצד אחד זכר xt צד שני 2 סופיות וזה מחובר לאופנוע עם בורג ואום לחיבור המקורי ומעל זה בידוד מתכווץ או איזו.

החוט כמדומני 10 גייג' לא זוכר בדיוק

נ.ב ytx14 הוא בעצם 12 אמפר שעה
    שוב, אינני מבין מהיכן הקביעה שמצבר המוגדר 12 אמפר שעה הוא בעצם 4 אמפר שעה.
    ברשותי מספר לא קטן של סוללות של חברה זיפי, מעטות מהן באמת מאפשרות את הקיבול שעליהן הצהיר היצרן, רובן מתעייפות הרבה לפני כן.
    אתה מתאמץ שלא לקרוא נכון את הפרטים, המצבר "שלך" מאפשר טעינה מקסימלית של 8.4A זה של מנייטי 22A ושוב מדובר בטעינה לא בפריקה.
    עם זרם התנעה של 22 אמפר לא היית מניע מנוע של טיסן, שלא לדבר על אופנוע מודרני....
    זאת ועוד, אתה מתעלם לחלוטין מן הצורך לבצע איזון של תאי הסוללה בזמן הטעינה, אחרת אתה מקצר משמעותית את חייה ואף עלול לגרום לשריפתה, רכיב טעינה כזה קיים ב"קופסה מגניבה מדבקה ומד טעינה" אבל לגמרי לא קיים בסוללות שהצעת.
    אינני מבין את ההתעקשות שלך להגיב להודעות בנושאים בהן אין לך שום מושג.
    בדבר אחד אין לי בעיה להסכים איתך, pooper כן, מסיבה ממש לא ראיתי כאן.

ציטוט נכתב במקור על ידי yigal צפיה בהודעה
    שישי שמח

היום התקנתי והתחדשתי במצבר ליתיום - http://www.carpimoto.it/en-il/44235_...ry-mmyt14s.htm

הרבה זמן שקלתי מצברי ליתיום במיוחד לאור העובדה שהyuasa שלי כבר החל להראות את גילו, הבעיה שלי הייתה שבעוד טכנולוגית lifepo4 מוכרת ונפוצה היום, אין יצרן גדול במציעים (שזה מוזר).
    עד שראיתי את הסוללה מבית magneti marelli , חברה איטלקית ידועה ובעלת שם שמייצרת בין השאר את המנועים החשמליים של מערכת הkers בלה-פרארי.

איך בחרתי את הדגם הספציפי הזה? יש טבלה שמראה מה תואם גם לפי האופנוע וגם מה תואם את המצבר הרגיל שמותקן באופנוע, ככה שמקבלים תאימות ב100%.
    דבר ראשון שמקבלים את החבילה (משלוח fedex) שחושבים שהיא ריקה, המשקל המוצהר הינו 895 גרם , שקלתי את שני המצברים , קיבלתי 850 גרם למצבר שרכשתי ו4.8 למצבר הישן , המשקל אמור להיות די מכוייל וההבדל ברור ומדהים.

המצבר ליתיום קטן כמובן מהמצבר הרגיל, בחבילה מקבלים סט ברגים חדש וסט ספייסרים מספוג עם דבק להתאמות בתא האחסון של המצבר, למנוע תזוזות של העסק.
    כמו כן מקבלים מהמוכר carpimoto , הצהרה חתומה בעט (כלומר מישהו חתם אישית) המצהירה נתוני בדיקה שהמצבר תקין וטעון במלואו, התאריך זהה לתאריך האיסוף על ידי fedex , כלומר רגע לפני ששלחו עשו את הבדיקה, כמו כן על המצבר עצמו יש מד בדיקה, כפתור ו3 נורות שמראה את מידת הטעינה של המצבר.

אחרי החיבור , פתחתי סוויצ והתנעתי , התנעה במכה אחת הרגישה לי יותר חלק מהרגיל אבל במקרה שלי התחלתי להרגיש שהקיים כבר מראה את גילו.
    בסופו של דבר הורדתי כמעט 4 קילו ממשקל האופנוע שזה תמיד טוב.

חווית קנייה שלי : פה קצת נשארתי עם טעם מר בפה, כאשר עושים את ההזמנה אין מחיר סופי , מישהו מהצד שלהם בודק ונותן מחיר סופי שלאחריו מחליטים אם רוצים לשלם, המשלוח 20 יורו בפדאקס (אין אופציה אחרת) שזה סופר סביר במיוחד שמדובר בפחות משבוע עד שמקבלים,
    אבל... המשלוח חובר לעלות המוצר ופדאקס עושים תהליך מכס מלא, ככה שיצא לי מס קנייה ומעמ פלוס העמלות הידועות לשמצה שלהם , תוצאה סופית 720 שקל.
    קצת גבוה ממה שציפיתי אבל נראה לי שעדיין בסדר.
    אני מציע , לבדוק מולם אם אפשר לא להצהיר על עלות המשלוח או לחלופין ללכת לספק אחר שמוכן לשלוח דרך הדואר הלאומי.

בסהכ רכישה מוצלחת שלי
    אחלה סקירה, לא התנסיתי במצברים של החברה אולם מהכרות עם מוצרים אחרים שלה אני משוכנע שלא תצטער.

חברת שוראי התחילה את כל הנושא הזה והיא פיתחה את המושג pbeq שזה בעצם פשוט פי3 פחות מהקיבול האמיתי כנס לאתר שלהם ותראה את כל זה מוסבר יפה מאוד שם. כל השאר פשוט זורמים אחריהם . איך הגעתי למסקנה בנוסף לזה ? חשבון פשוט כמה cca המצבר מספק שזה בעצם הנתון בארסט שלו זה הכל.
    אין שום מעגב ייצוב בזו של מגנטי מרילי וכנס לאתר שלהם הם מוכרים מטען מייצב.

ומאיפה קבעתה שהטעינה היא 22 אמפר זה אני חייב לדעת? כתוב שזה הפריקה במגנטי

או שמא אתה שוב רוצה להיכנס לוויכוח טיפשי כמו האם הגלגלים קבילים

את מגנטי מרללי אני מכיר טוב מאוד מי אלה וזה לא משנה כמה עובדים החברה מעסיקה אבל לקבוע שהמצבר שלה טוב יותר כי היא מעסיקה כמות עובדים גדולה? טוב.....

שוב קרא טוב ובעיון את המפרטים

Member
    חברת שוראי התחילה את כל הנושא הזה והיא פיתחה את המושג pbeq שזה בעצם פשוט פי3 פחות מהקיבול האמיתי כנס לאתר שלהם ותראה את כל זה מוסבר יפה מאוד שם. כל השאר פשוט זורמים אחריהם . איך הגעתי למסקנה בנוסף לזה ? חשבון פשוט כמה cca המצבר מספק שזה בעצם הנתון בארסט שלו זה הכל.
    אין שום מעגב ייצוב בזו של מגנטי מרילי וכנס לאתר שלהם הם מוכרים מטען מייצב.

ומאיפה קבעתה שהטעינה היא 22 אמפר זה אני חייב לדעת? כתוב שזה הפריקה במגנטי

או שמא אתה שוב רוצה להיכנס לוויכוח טיפשי כמו האם הגלגלים קבילים

את מגנטי מרללי אני מכיר טוב מאוד מי אלה וזה לא משנה כמה עובדים החברה מעסיקה אבל לקבוע שהמצבר שלה טוב יותר כי היא מעסיקה כמות עובדים גדולה? טוב.....

שוב קרא טוב ובעיון את המפרטים
    גררת אותי לרמה שלך וגברת עלי בעזרת הנסיון!
    הבט בבקשה בקבצים שצורפו נחה שם ההוכחה למשפט הראשון שלי.

מ.ש.ל
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות
    • סוג הקובץ: jpg zzz.jpg‏ (100.4 קילובייט, 103 צפיות)
    • סוג הקובץ: jpg zzz1.JPG‏ (26.2 קילובייט, 103 צפיות)

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    בגלל שלא רציתי לקנות מצבר חומצה רגיל לקרנף אבל גם לא מצבר ליתיום בגלל הסכנות המדומות או האמתיות שלו,
    קניתי בהמלצת פורום וימקס ארה"ב את המצבר הנ"ל:
    http://www.amazon.com/gp/product/B00...27950_33920250
    יצא יותר זול ממצבר חומצה בארץ, ועם כל הבונוסים של מצבר ג'ל בעל אורך חיים מדהים.
    אני מרוצה מאוד! - רן
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

ציטוט נכתב במקור על ידי Max צפיה בהודעה
    גררת אותי לרמה שלך וגברת עלי בעזרת הנסיון!
    הבט בבקשה בקבצים שצורפו נחה שם ההוכחה למשפט הראשון שלי.

מ.ש.ל
    אוקי צודק יש שם BMs לא ראיתי. מעגל כזה עולה 100 שקל באיביי כן קצת התעסקות עדיין חצי מחיר
    ומאיפה לקחתה שהמצבר שדמתי מקבל עד 8.4 טעינה? הטעינה שלו 5 c משמע 8.4*5 או 4.2 *5
    הפריקה זהה
    הטעינה זהה
    אז ההבדל זה שאחד דורש קצת יותר התעסקות אגב מעגל רק מייצב עולה 50 שקל ומראה מתח בלבד וניתן לחיבור בכיף גם כן .
    http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...em_2S_6S_.html

עכשיו בקשר לזה שאתה קופץ שהורדתי אותך לרמתי אני דווקא רואה שעליתה רמה.
    במקום לבוא בטענות לא מבוססות באתה במפרט וכשאתה צודק אתה צודק.
    לבוא בהצהרות שרק אתה מבין ורק אתה יודע ולזלזל באחרים ללא טענות נגד מדעיות זה בטוח לא רמה וצורת דיבור

אבל מי שמחפש פתרון מושלם מראש יש מבחר לא רע ק לזכור אם הכלי ומיומי ויש עקה אחרונה דומות ש לקחת דגם 21 במקום 14 אחרת ה14 יפרק עד הסוף ואם נפרק עד הסוף זה לפח

שושני זה מצבר agm כמו וולטה שנפ כזה ארץ עולה סביב ה450
    נערך לאחרונה על ידי strelok89; 08-02-2016 בשעה 16:37.

Member
    אוקי צודק יש שם BMs לא ראיתי. מעגל כזה עולה 100 שקל באיביי כן קצת התעסקות עדיין חצי מחיר
    ומאיפה לקחתה שהמצבר שדמתי מקבל עד 8.4 טעינה? הטעינה שלו 5 c משמע 8.4*5 או 4.2 *5
    הפריקה זהה
    הטעינה זהה
    אז ההבדל זה שאחד דורש קצת יותר התעסקות אגב מעגל רק מייצב עולה 50 שקל ומראה מתח בלבד וניתן לחיבור בכיף גם כן .
    http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...em_2S_6S_.html

עכשיו בקשר לזה שאתה קופץ שהורדתי אותך לרמתי אני דווקא רואה שעליתה רמה.
    במקום לבוא בטענות לא מבוססות באתה במפרט וכשאתה צודק אתה צודק.
    לבוא בהצהרות שרק אתה מבין ורק אתה יודע ולזלזל באחרים ללא טענות נגד מדעיות זה בטוח לא רמה וצורת דיבור

אבל מי שמחפש פתרון מושלם מראש יש מבחר לא רע ק לזכור אם הכלי ומיומי ויש עקה אחרונה דומות ש לקחת דגם 21 במקום 14 אחרת ה14 יפרק עד הסוף ואם נפרק עד הסוף זה לפח

שושני זה מצבר agm כמו וולטה שנפ כזה ארץ עולה סביב ה450
    כתבתי שגררת אותי לרמתך, אתה מסיק שרמתי גבוהה משלך אם כך- האם על ראש הגנב בוער משהו?
    בטענות אתה יכול לבוא אך ורק לעצמך, אתה מביא נתונים המוכיחים ההפך מטענותיך והבעיה אצלי? :-D
    אז הסכמת איתי לגבי מעגל הטעינה.
    עכשיו תאלץ להסכים איתי שאין לך יכולת לקרוא דפי נתונים או שאינך מבין אותם....
    המצבר "שדמת" הטעות במקור מוגדר כ Max Charge Rate 2(C
    אז 2*4200 מיליאמפר=8400 מיליאמפר= 8.4 אמפר מקסימום
    זרם הפריקה המקסימלי=40C ולכן 40*4200=168000 מיליאמפר=168 אמפר מקסימום.
    לשיטתך ולשיטת המתמטיקה שהמצאת 168A=8.4A זאת ועוד המצבר של מנייטי מסוגל ל 260 אמפר פריקה (עשרות אחוזים יותר מאשר הכיאלו מצבר שהצעת)
    מצורף צילום מסך של קישור שאתה סיפקת.
    אז אם גם כאן אתה טועה, היכן אתה צודק? תודה שטעית (כרגיל?) ונסיים את השרשור הלא מחמיא הזה...

ומי צריך להקדים ולומר שלום למי, זה שעולה או זה שיורד?
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות
    נערך לאחרונה על ידי Max; 08-02-2016 בשעה 21:18.

צודק לא בדקתי שהם שינו מפרט הוצאתי את הלינק מהמועדפים ויש לי מצברים כאלו שקניתי מלפני כשנה וחצי והם 5סי

אבל אתה מתבלבל cca זה יחידת מדידה שונה מC
    40C זה זרם פריקה למשך 5 שניות ללא צניחת מתח מתחת ל13.6 שזה הנומינאלי למארז

Cca זה זרם מקסימאלי שבו המתח לא יורד מתחת ל8.4-7.2 וולט למשך 30 שניות

יש הפרשים של כ30-50% כשהcca מראה מספר גבוהה יותר תמיד.

168 אמפר ב13.6 וולט מספקים לך בכיף מספרים יפים כאלה בcca

ויש לי שגיאות כתיב כן מודע לזה וזה די קשה בעיקר בפלאפון לתקן אותן
    ולא לא אמרתי שאתה מתעלה אתה סך הכל עוד כינוי אנונימי בפורום כמוני וכמו השאר אם אתה טוען משהו תביא הוכלה כל שהיא לבוא בגישה של "אני יודע מה אני אומר" יכולה לעבוד עם אנשים שמכירים אותך כאן זה תטען ותנמק ובשמחה נשמור על תרבות דיון נאותה.

עכשיו תקרא גם קצת על מה זה c ותראה שזה לא מומצא כמו שאתה חושב אלא זומשיטת המדידה של מצברים שלא נתונים לחוק פיוקארט שזה בעצם כולם למעט עופרת.
    אני למדתי שמגנטי מספקים מעגל באלאנס במצבר שלהם שזה מהלך מבורך.ולמדתי שהמפרט של הסוללות מהובי ירד ל2סי טעינה

וכרגע כל השרשור לא מחמיא רק לך כי במקום ללמוד כמו שכולנו למדנו כאן אתה מחפש לצאת "גבר" כי אתה בעל מוסך או כל סיבה אחרת
    היה כבר שירשור כזה מלפני שנתיים בפולגז עם סרטונים וכמה אנשים כולל אני שהתקינו את המצברים מהובימקינג לדעתי העסק אצלם עדיין עובד . אצלי לפחות עדיין עובד

Junior Member
    סטרלוק,

באיזה מעגל איזון תאים (Balancer) אתה משתמש למצבר של הוביקינג? האם המצבר מגיע עם מעגל הגנה מפני פריקת יתר?

תודה,

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של MasterOz
    ולי יש מצבר מכאלו, עם מחבר אנדרסון.