עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 24 מ 24

אשכול: זקוק לעצתכם וניסיונכם בין 4 הכלים הבאים

Senior Member הסמל האישי של shushu
    ציטוט נכתב במקור על ידי oradul צפיה בהודעה
    נ.ב.
    מסתבר שלא הוספתי את הפרטים הקטנים האלה בפתיחת השרשור.
    גובה 188 ומשקל 195
    עם הנתונים האלה אני נותן לך בדיוק שבועיים עד שאתה לא יכול לראות אותו.
    Honda Forza 750

בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'

Member הסמל האישי של oradul
    אופנועים זה עולם גדול אל תסגר על נישה אחת כשאתה בכלל לא מכיר עדין את השניה.
    בעניין הערומים. יש לי חבר עם cb500f ואני ממש לא מבטל את מה שזה מספק. אחרי הכל זה הcbr500r רק בלי הפלסטיק.
    יש לזה תועלת בכך שאין פלסטיקה שיכולה להשבר ועולה הרבה שעות עבודה כדי לשלם על החלפה. לא יכול להסביר את זה, כנראה הצורה הספורטיבית מושכת אותי לכיסויים.

אם אתה הולך על משומש - קנה את זה שתמצא במצב הטוב ביותר ובמחיר המתאים.
    אני אקנה חדש. בגלל ההחלפה כדי להוריד ממחיר החדש וגם כי אני לא כל כך בוטח באיך שאנשים דואגים לרכושם.
    זה משהו שנדבק לי מעולם הרכב. 3 חודשים ישבתי על יד 2 ולא מצאתי רכב אחד באיזור שלי ששווה את כספי. אז קניתי רכב חדש. חיפשתי רכב ששמור כמו שאני שומר על שלי ולא עף על עצמי מעל המחירון על אוטו בסיס שרק שמרו לו על הריפוד.
    אני לא אומר שבאופנועים זה גם כך, אבל זאת הדפקה שלי.

ה636 בעיני מתאים כמו ההונדה, יפיוף עם מומנט נהדר ותמיד הייתה לי חיבה גדולה אליו. אם אתה קונה חדש, תדרוש נסיעת מבחן ואל תקנה אם לא נותנים לך.
    מטרו בעיתיים בנושא הזה. טוענים שאין כלים למבחן. כששאלתי אז איך אנשים קונים בלי זה? הם אמרו שהמחירות מראות שאנשים לא צריכים נסיעות מבחן כדי לקנות.
    זה נשמע לי מוזר שכל כך הרבה אנשים קונים בלי לבדוק. ועוד אופנוע עם מחיר בלתי מבוטל ונתונים שלא כל אחד רגיל אליהם. בעיקר בתור ראשון בקטגוריה כזו.

במקומך הייתי הולך על ספורט טורינג סטייל vfr מפאת הגודל הפיזי.
    תודה על העצה. אבדוק את הVFR800F.

עם הנתונים האלה אני נותן לך בדיוק שבועיים עד שאתה לא יכול לראות אותו.
    לא יכול לראות את מי?
    נערך לאחרונה על ידי oradul; 06-02-2016 בשעה 12:16.

Senior Member הסמל האישי של shushu

לא יכול לראות את מי?
    את האופנוע, התנוחה תשבור אותך, אתה גבוה עם כרס
    בשביל לתפוס את הקליפאונים תצתרך למרוח את הבטן על מיכל הדלק וזה כשהרגליים שלך בתנוחת v.
    יתאים לך יותר אופנוע עם תנוחה זקופה יחסית וכידון.
    זאת דעתי.
    Honda Forza 750

בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'

Senior Member

מטרו בעיתיים בנושא הזה. טוענים שאין כלים למבחן. כששאלתי אז איך אנשים קונים בלי זה? הם אמרו שהמחירות מראות שאנשים לא צריכים נסיעות מבחן כדי לקנות.
    זה ממש מוזר. לי הם ממש דחפו את הכלי לרכיבת מבחן (בוא תנסה, מה אכפת לך? הדלק על חשבוננו. אפילו אם לא תקנה.).

אולי כי אני לקוח ותיק?

אולי כי מטרו בחיפה יותר נחמדים ובעלי תודעת שירות טובה יותר ממטרו כפר סבא?

איך ידעת שזה מטרו כפר סבא? איזה אופנוע?

אתה גבוה עם כרס
    הכרס בדרך להיעלם. מתאמן כדי לרדת למשקל התקין של 88. עד שאהיה מוכן לשדרוג הכלי כבר לא תהייה בעיה של בטן.
    הגובה יכול להוות בעיה כפי ששמעתי מרבים, אבל בשביל זה יש את נסיעת המבחן. הונדה בשיחה של 2 דקות לקחו את מספר הטלפון ויחזרו מיד כשהאופנוע יהייה באיזור.
    הרכיבה על ההונדה תסגור את הפינה של תנוחת הישיבה ההתקפית (בכללי. מובן שכל אופנוע הינו בזוית שונה. וגם הרגליות בגובה שונה)?!

רק לשם הבהרה; אם נראה שאני נעול על משהו מסוים, זה לא כך. אני לוקח כל מה שאומרים פה לתשומת ליבי. אחרי הכל ביקשתי עזרה ולא סתם לבלבל לאחרים את השכל.

Senior Member
    הייתי קונה הונדה, רק בשביל לא להתנהל מול מטרו, הן בגלל השירות אחרי זה בטרייד או בזמינות חלקים.

האמת שבלי ניסיון בכלים האלה... רק מקריאה והתעניינות בתחום
    ובלי לשפוט אופנוע לפי הסוכנות. רוב המבחנים ב2014-2015 בין הכלים האלה אמרו שדווקא הנינג'ה 636 הוא הכי מוצלח בגלל כל הבקרות שיש עליו לעומת האחרים.
    בכללי אני יכול לומר לך שגם אני הייתי בסרט שלך וברצון לקנות אופנוע ספורט ונסעתי ממש בקטנה על 2 כלים כאלה (דוקאטי 848 וgsx600r)
    וממש ממש לא נהנתי.. התנוחת רכיבה מוזרה וקשה להתרגל אליה. אתה פתאום רוכב על כלי שלא מעניין אותו הדרך אלא רק המהירות והשכבות
    אופנועים לא סלחניים בכלל ואני בטוח שאפשר להסתדר איתם בעיר אבל בסבל. והרבה רוכבים עוברים את מה שאנחנו עוברים ובסוף מוכרים מהר מאוד את הכלים האלה..
    אם אתה נהנה לרכב בשביל לטייל וכן גם לתת קצת בגז מידי פעם ולהכנס לפניות בהשכבה אבל לא בטירוף.. ובסך הכל האופנוע משמש אותך ליום יום ובסופי שבוע אתה גם אוהב לטייל עם האופנוע והחברה אני לא חושב שזה הכלי בשבילך

בכל מקרה אני כמו הרבה פה ממליץ לך לקחת אופנוע 600 ספורט לרכיבה ותנסה לרכב עליו לפחות שעה שעתיים (אם תיהיה לך הזדמנות) ותכנס בכוונה לעיר ולפקקים ואחרי זה גם תצא איתו לכבישים כיפים ואז אולי תוכל להחליט אם זה בשבילך....

הייתי קונה הונדה, רק בשביל לא להתנהל מול מטרו, הן בגלל השירות אחרי זה בטרייד או בזמינות חלקים.
    אל תחשוב שלהונדה יש חלקים זמינים. המתנתי 3+ שבועות ל2 צינורות שיכוך. להונדה העולמי פשוט לא היה מלאי בגלל היצור המאסיבי של ה500x.

תנסה לרכב עליו לפחות שעה שעתיים
    כמה זמן נותנים לנסיעת מבחן ברגיל? הם יתנו אותו לשעה?

Banned
    פות"ש

תעשה נסיעת מבחן על כלי אדוונצ'ר אחר, תתחיל עם הויסטרום, אתה תבין באותו רגע שהדבר היחידי בcb500x שקשור לאדווינצ'ר זה רק השם.