בעניין הערומים. יש לי חבר עם cb500f ואני ממש לא מבטל את מה שזה מספק. אחרי הכל זה הcbr500r רק בלי הפלסטיק.אופנועים זה עולם גדול אל תסגר על נישה אחת כשאתה בכלל לא מכיר עדין את השניה.
יש לזה תועלת בכך שאין פלסטיקה שיכולה להשבר ועולה הרבה שעות עבודה כדי לשלם על החלפה. לא יכול להסביר את זה, כנראה הצורה הספורטיבית מושכת אותי לכיסויים.
אני אקנה חדש. בגלל ההחלפה כדי להוריד ממחיר החדש וגם כי אני לא כל כך בוטח באיך שאנשים דואגים לרכושם.אם אתה הולך על משומש - קנה את זה שתמצא במצב הטוב ביותר ובמחיר המתאים.
זה משהו שנדבק לי מעולם הרכב. 3 חודשים ישבתי על יד 2 ולא מצאתי רכב אחד באיזור שלי ששווה את כספי. אז קניתי רכב חדש. חיפשתי רכב ששמור כמו שאני שומר על שלי ולא עף על עצמי מעל המחירון על אוטו בסיס שרק שמרו לו על הריפוד.
אני לא אומר שבאופנועים זה גם כך, אבל זאת הדפקה שלי.
מטרו בעיתיים בנושא הזה. טוענים שאין כלים למבחן. כששאלתי אז איך אנשים קונים בלי זה? הם אמרו שהמחירות מראות שאנשים לא צריכים נסיעות מבחן כדי לקנות.ה636 בעיני מתאים כמו ההונדה, יפיוף עם מומנט נהדר ותמיד הייתה לי חיבה גדולה אליו. אם אתה קונה חדש, תדרוש נסיעת מבחן ואל תקנה אם לא נותנים לך.
זה נשמע לי מוזר שכל כך הרבה אנשים קונים בלי לבדוק. ועוד אופנוע עם מחיר בלתי מבוטל ונתונים שלא כל אחד רגיל אליהם. בעיקר בתור ראשון בקטגוריה כזו.
תודה על העצה. אבדוק את הVFR800F.במקומך הייתי הולך על ספורט טורינג סטייל vfr מפאת הגודל הפיזי.
לא יכול לראות את מי?עם הנתונים האלה אני נותן לך בדיוק שבועיים עד שאתה לא יכול לראות אותו.