תוצאות 1 עד 15 מ 23

אשכול: מערכות ניהול מנוע, ומה שביניהן.

תצוגה בשכבות

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    ממש ממש ממש ממש ממש לא מקצרים בין הפלוס למינוס במחשבים חדשים אתה מסתכן בשריפת חצי מערכת החשמל שלך.
    פשוט נתק ללילה את המצבר וזהוא זה על בטוח. שים לב שאחרי איפוס אתה עדיין תצטרך ללמד אותו מחדש .אז ככה הוא ילמד ממפות ברירת מחדל ולא ממפות קיימות מותאמות לתנאים קודמים אז תהליך הלמידה אחרי איפוס מהיר יותר.

שוב לא שואל אם הלמבדה שם שואל אם הוא בטעות לא נפגע בהעברה? החיבור שלו תקין? הכל טוב איתו?

אני חושב שהאופציה השנייה של טריבל הנכונה וזה כי:
    יש 2 סוגי מערכות ניהול מנוע בעולם חלק לולאה פתוחה (מזריק מה יוצא אני מרוצה ללא שום למידה) שזה השיטה הישנה יותר או המתאימה למרוצים ומסלול כי מעלים על דיינו במסלול מכוונים למסלול מסויים ודלק מסויים ואין שום צורך בלמידה כי זה כבר מכוייל להכי הרבה הספק לפי התנאים. הבעיה מתחילה בכביש כי בכביש התנאים משתנים תמיד ומפה אחת תהווה פשרה גדולה מידי.

יש מערכות לולאה סגורה (מזריק בודק מה יצא לומד לפי זה ושמור מפה חדשה לעתיד לבוא, המפה תמיד מתעדכנת ולומדת) שזה השיטה הנפוצה החסכונית והטובה לתנאים משתנים כמו שיש בכביש הציבורי.

עכשיו pc הוא בעצם הופך את ההזרקה הקיימת ללואה פתוחה וזהו.
    בוסטר פלאג וכו.... בעצם משאירים למידה עם כיוונונים למה זה טוב? אם אתה יודע שלשם זיהום אוויר ומבחנים הכלי עובד על תערובת ענייה בסלד 5000 אתה אומר בעצם למחשב הנוסף תמיד להוסף x אחוזים על פני המקורי.
    בעצם יוצא מצב של מפה על גבי מפה האחת עם ערכים מדוייקים שהמחשב המקורי לומד ומזריק והשנייה של המחשב צד ג שבעצם משנה באחוז קבוע את הערכים .
    זה קצת מסובך אבל ככה זה עובד בעצם.

אני שוב הייתי הולך מהקל לכבד תתחיל בלאפס מחשב מקורי ולרכב קצת אם מסתדר ברהה אם לא תבדוק למבדה כי נגעתה בו ויש סיכוי שהוא נפגע.
    או פילטר אוויר הרב פעמים סתם לך בליכלוך ושמן את החיישן כמות אוויר או טמפרטורת אוויר אז . תחזיר מקורי ושטוף חיישנים בספריי מגעים או ניקוי קרבורטור

עוד בעיה שנזכרתי שקשורה ספציפית לCB1000 המערכת חשמל שלו מאוד חלשה ואם המצבר לא בשיאו (והם מתים מהר מאוד בדגם שלך) אז זה גורם לאנומליות בהזרקה
    נערך לאחרונה על ידי strelok89; 07-02-2016 בשעה 10:56.
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor