היה חסר לי היאבוסה או b king והאמת קאוואסקי zzr1.r
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
התרגלתי לאמריקה
ג ד ו ל
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
ינון, כנראה המנועים האלה לא עשו להם את "זה"
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
דיאבל זה אופנוע לדושבאגס אין על המולטיסטראדה!!!1
בשם כל הקדושים, מי יצעק את זעקת המקופחים? האם יש אופנוע שהוא יותר מנוע מזה?
http://![]()
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
כתבות רשימה? באמת?
אביעד, אם אתם כ"כ לחוצים לייצר תוכן לאתר - תן לי נושאים, אני אכתוב לך כתבה. אם ימצא חן בעיניך, תפרסם.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אם באמת מעניין אותך, מה לדעתי לא בסדר בכתבה, אכתוב לך בהודעה פרטית.
אם לא אכפת לך - ספר בבקשה, מה המטרה בכתבה המדוברת? באיזה ידע היא אמורה להעשיר את הקורא, ומיהו ה"לקוח" שלה (הקורא שיימצא עניין אמיתי בכתבה)?
יכול להיות, שזה הסגנון של המגזין החדש, ואני פשוט לא מודע אליו.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
בכיף.
קודם כל - חשוב לי לציין שכל הכתוב הינו בגדר ביקורת בונה, שמקורה בדאגתי להצלחת הפרוייקט.
הכתבה הנ"ל הינה שיטחית, עמוסה בסטריוטיפים ("מנועי 4 בשורה, בעיקר היפנים ובעיקר מהשנים האחרונות, הם אמנם יעילים, חזקים וכו', אבל הם משעממים."), מלאה בביטויים מאוסים שחוזרים על עצמם מכתבה לכתבה ("ערימות של אופי", "ים של כוח"), ומסכמת כל פריט בכמה משפטי תיאור, בתוספת מספרים שניתן למצוא בשני קליקים בגוגל.
אין בכתבה הזאת מידע חדש. היא לא מהווה תוצאה של מחקר מעמיק, או של התרשמות טריה. בסך הכל, זה אוסף די רנדומאלי של פריטי מידע שזמינים לכל דורש, בחיפוש קצר.
מבחינתי, עיתונות אופנועים, בשפה העברית, צריכה לשאוף לרמה של מגזין "מוטו", מהתקופה שבה נערך ע"י טל שביט, ואחריו גידי פרדר. מגזין שמלא בכתבות מעמיקות, מחקריות (מספיק להיזכר בכתבה על אופי של מנועים שונים, שנפרסה על כמה גיליונות, וכללה אינספור מספרים, גרפים ודוגמאות), ועל הדרך, התהדר בכתיבה זורמת, יפה ומקורית. אני מאמין, שמגזין אופנועים טוב צריך לייצר מידע, ולא למחזר מידע - רק אז, הוא יהווה מקור העשרה והשראה לציבור הרוכבים.
כל האמור לעיל הינו בגדר דעתי האישית, ואני מודע לכך, שבסבירות גבוהה, צוות wheelz לא רואה את הדברים באותה צורה. אני מכבד את העשייה שלכם בכל מקרה.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual