אבל למה לא הונדה?
The man who rode his BMW from LA to NYC in less than 39 hours!עוד אמריקני חולה בראש.. אבל אם כבר לעשות את זה אז לדעתי הוא די פגע בול בכלי למשימה
![]()
The coast-to-coast solo cannonball motorcycle record had gone unchallenged for over 30 years until Carl Reese completed the exhausting feat in 2015 on a BMW K1600 GT.
Even with the best preparation and the tightest plan for the ride, the list of possible things that could go wrong on a ride like this makes for some dramatic storytelling. The video trailer below hints at some of the challenges along the way
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
אבל למה לא הונדה?
אם הוא באמת עשה את זה בלי לעצור לישון, אז זה ממש מזל שהוא בכלל הגיע. בפעמים שנשארתי ער כמות כזאת של שעות התחלתי להזות ולהרדם בלי יכולת לשלוט בזה, לנהוג באופנוע במצב כזה היה מסדר לי ביקור מהיר עם מורינו ורבנו השוכן במעמקי הגיהינום...
אדנן, אנו נוטים להאמין שזה נכון, שלא ניתן להרדם בזמן רכיבה, אך לא כך הדבר, כבר קרה לי בעבר שעיניי בגדו בי בזמן רכיבה ורק הפחד שזה לא יקרה שוב הכניס בי את האנדרנלין הדרוש כדי שאגיע לתחנת דלק להתרעננות. נוסף על כך, לפני חצי שנה היתה לי תאונה באמצע טיול עם חברים, ואחד החברים שנשאר איתי בבית חולים עד מאוחר ממש, נרדם בדרכו חזרה והתרסק בתוך רכב חונה בחיפה 2 דקות לפני שהיה אמור להגיע הביתה, למזלו (או לרעתו?)זה נגמר בנינג׳ה גמור וכמה שריטות, יום שישי השחור קראנו ליום הזה.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Evolution Team
אולי לא להירדם, אבל בתנאי עייפות קיצוניים המוח יכול "לכבות" את עצמו לכמה שניות, שזה בעצם אומר מבחינתך בלקאאוט לכמה שניות, וזה על אופנוע-לא טוב.
אפשר להירדם בכל מצב. אחרי שראיתי חיילים בצבא נרדמים בעמידה מול המפקד כשהוא צועק עליהם ומתעוררים רק כשהם פוגעים ברצפה.... אז תהיו בטוחים שעל אופנוע אין שום בעיה להירדם.
על אופנוע כזה אפשר לא רק להרדם אלא גם לחלום חלומות פז עמוקים עמוקים. בנוסף לעובדה שבארה"ב קשה לרכב מהר בלי להתפס תוך כמה שניות/ דקות כלומר מהירות השיוט היא גג 65 מייל בדרך כלל פלא שהוא שרד את זה ער גם אם ישן באמצע זה פשוט שיעמומון לא נורמלי, אופנוע תיור שקט וחזק שלא מרגיש מהירויות כאלו, כבישים ישרים וארוכים, הגבלת מהירות קבועה, סבל.