תוצאות 1 עד 11 מ 11

אשכול: מלוס אנג'לס לניו יורק ב 39 שעות..

Senior Member הסמל האישי של erani99

מלוס אנג'לס לניו יורק ב 39 שעות..

The man who rode his BMW from LA to NYC in less than 39 hours!

The coast-to-coast solo cannonball motorcycle record had gone unchallenged for over 30 years until Carl Reese completed the exhausting feat in 2015 on a BMW K1600 GT.

Even with the best preparation and the tightest plan for the ride, the list of possible things that could go wrong on a ride like this makes for some dramatic storytelling. The video trailer below hints at some of the challenges along the way

עוד אמריקני חולה בראש.. אבל אם כבר לעשות את זה אז לדעתי הוא די פגע בול בכלי למשימה
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

Banned
    אבל למה לא הונדה?

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    כמה ק"מ זה בפועל על הכביש (לא אווירי)?

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    כמה ק"מ זה בפועל על הכביש (לא אווירי)?
    כ-4300 ק"מ. כשעבדתי בהובלות בארה"ב הסטנדרט לנסיעה כזו היה כ-48 שעות. אבל מדובר במשאית עם שני נהגים שנוהגים וישנים לסרוגין, עם כמה עצירות לתדלוק ושרותים בלבד.

ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    כ-4300 ק"מ. כשעבדתי בהובלות בארה"ב הסטנדרט לנסיעה כזו היה כ-48 שעות. אבל מדובר במשאית עם שני נהגים שנוהגים וישנים לסרוגין, עם כמה עצירות לתדלוק ושרותים בלבד.
    אז באמת הישג יפה. אני מניח שאם לא היה פחד ממשטרות היה אפשר לשפר את ההישג הזה בהרבה.

מעניין איך הבן אדם מרגיש בשעות האחרונות ומה עובר עליו... איך לא נרדמים. איזה כאב כבר בטח יש ביד (במפרק).

אני הכי הרבה שרכבתי זה אולי 700-600 ק"מ ביום בלחץ, ובסוף תמיד הייתי כבר מותש לחלוטין.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    אם הוא באמת עשה את זה בלי לעצור לישון, אז זה ממש מזל שהוא בכלל הגיע. בפעמים שנשארתי ער כמות כזאת של שעות התחלתי להזות ולהרדם בלי יכולת לשלוט בזה, לנהוג באופנוע במצב כזה היה מסדר לי ביקור מהיר עם מורינו ורבנו השוכן במעמקי הגיהינום...

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    אם הוא באמת עשה את זה בלי לעצור לישון, אז זה ממש מזל שהוא בכלל הגיע. בפעמים שנשארתי ער כמות כזאת של שעות התחלתי להזות ולהרדם בלי יכולת לשלוט בזה, לנהוג באופנוע במצב כזה היה מסדר לי ביקור מהיר עם מורינו ורבנו השוכן במעמקי הגיהינום...
    זה נכון ברכב.

עד היום, גם במקרים שהייתי מותש עם חוסר שעות שינה, אף פעם לא נרדמתי על אופנוע, זה פשוט בלתי אפשרי, הסתירות שתקבל מהרוח וההתעסקות ברכיבה והחזקת הכידון תשאיר אותך ער בעל כרחה.

Member הסמל האישי של פRץ
    אדנן, אנו נוטים להאמין שזה נכון, שלא ניתן להרדם בזמן רכיבה, אך לא כך הדבר, כבר קרה לי בעבר שעיניי בגדו בי בזמן רכיבה ורק הפחד שזה לא יקרה שוב הכניס בי את האנדרנלין הדרוש כדי שאגיע לתחנת דלק להתרעננות. נוסף על כך, לפני חצי שנה היתה לי תאונה באמצע טיול עם חברים, ואחד החברים שנשאר איתי בבית חולים עד מאוחר ממש, נרדם בדרכו חזרה והתרסק בתוך רכב חונה בחיפה 2 דקות לפני שהיה אמור להגיע הביתה, למזלו (או לרעתו?)זה נגמר בנינג׳ה גמור וכמה שריטות, יום שישי השחור קראנו ליום הזה.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    Evolution Team

Senior Member
    אולי לא להירדם, אבל בתנאי עייפות קיצוניים המוח יכול "לכבות" את עצמו לכמה שניות, שזה בעצם אומר מבחינתך בלקאאוט לכמה שניות, וזה על אופנוע-לא טוב.

אפשר להירדם בכל מצב. אחרי שראיתי חיילים בצבא נרדמים בעמידה מול המפקד כשהוא צועק עליהם ומתעוררים רק כשהם פוגעים ברצפה.... אז תהיו בטוחים שעל אופנוע אין שום בעיה להירדם.

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    על אופנוע כזה אפשר לא רק להרדם אלא גם לחלום חלומות פז עמוקים עמוקים. בנוסף לעובדה שבארה"ב קשה לרכב מהר בלי להתפס תוך כמה שניות/ דקות כלומר מהירות השיוט היא גג 65 מייל בדרך כלל פלא שהוא שרד את זה ער גם אם ישן באמצע זה פשוט שיעמומון לא נורמלי, אופנוע תיור שקט וחזק שלא מרגיש מהירויות כאלו, כבישים ישרים וארוכים, הגבלת מהירות קבועה, סבל.