תוצאות 1 עד 12 מ 12

אשכול: מעיל רכיבה רוצה לקנות, כמה שאלות לפני.

תצוגה בשכבות

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    ברוך בואך לעולם הדו גלגלי יפה שרכשת קסדה מלאה החשיבה היא נכונה ועליך להמשיך כך גם בתחום המיגון לגוף ולא לוותר על זוג כפפות ממוגנות לכף היד שמחירן יחסית נמוך.
    להזכירך כי לרוב היד היא האיבר הראשון שפוגש את הקרקע.
    מגוון המעילים הוא עצום ועליך לקבוע מספר קרטריונים לפיהם אתה בוחר מעיל כגון אופי שימוש - שטח, כביש, ספורט.תקציב,רמת מיגון וכמו שרשמת עונות.
    אם אתה עם בעיית תקציב הייתי ממליץ לרכוש מעיל רב עונתי (לטעמי 2 שכבות יפורט בהמשך).
    מידות - אני אישית משאיר לי מקום לשכבה נוספת לימים הקרים ( אני שמן מאותגר כך שיש תקופות שיש יותר מקום לרוב פחות)אני כותב מהנסיון שלי ואני אדם שלא סובל מקור וחי בירושלים כך שיהיו כאלו שלא יסכימו איתי.
    המותג שליווה אותי ב20 שנה האחרונות היה ספידי עם הפסקה של שנה בה השתמשתי במעיל של rst שלטעמי לא היה מוצלח וחזרתי לספידי.
    המעילים שאני משתמש הם קורדורה ארוך רב עונתיים 2 שכבות (rst 2 שכבות ללא איוורור) שמספקים לי מענה הן מפני הגשם והן מהקור.
    לאישתי יש מעיל של לרט והיא מרוצה ממנו ( בעבר היה ספידי) מאידך היא לא רוכבת איתי במזג אוויר קיצוני.
    כל המעילים שלנו הם בעלי מיגון גב, כתפיים מרפקים ואמות בנוסף יש לי מגן חזה.
    בנוסף אני מחזיק מעילך קייץ של ספידי מאוורר שהוא במידה שלי וצמוד.בפועל חשוב שהמעיל יהיה מהודק לגוף על מנת שבעת החלקה לא יתרומם וישאיר את הגוף חשוף ןלכן בעת שאתה ניגש לרכוש מעיל תבדוק האם ישנן רצועות הידוק.
    בעקרון המלצתי לך לא לוותר בנושא המיגון ולדאוג לרכישת ציוד מלא הכולל מעיל, כפפות, מכנס ממוגן ונעלי רכיבה ( נעליים תקפיד על נעליים רכוסות ולא מגף אוסטרלי כגון בלאנדסטון שנתלש מהרגל בעת תאונה).
    ולבסוף, מהנסיון שלי - rst לא הייתי מרוצה ממנו כלל, המעיל היה חורפי ובכל זאת הייתה חדירה של מים! ספידי, המעיל הישן החזיק מעל 15 שנה ברכיבות יום יומיות היה עמיד במים, רוח וקור. החדש מאכזב מבחינת האיכות ובמועד ההחלפה הבא אני אחפש מותג אחר נכון לרגע זה עמיד במים. בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי lokimonster; 09-02-2016 בשעה 09:04.