תוצאות 1 עד 8 מ 8

אשכול: ניקוי משקף קסדה

Junior Member

ניקוי משקף קסדה

איך ועם מה כדאי ?

Member
    אני מפרק את המשקף (agv זה פשוט לא יודע מה עם הדגם שלך )
    שוטף עם מים פושרים
    מסבן עם סבון ידיים ועם כפפת מיקרופייבר שלא ישרט השמשה הקידמית שלנו 😏
    מנגב וזהו בהצלחה חבר 😜

Senior Member
    אני גם מפרק ומשתמש במנקה חלונות (כחול כזה), עושה אחלה עבודה, אבל גם מים וסבון ייתן את אותו אפקט.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    מפרק ושוטף - את זה כולם אמרו. סבון ידיים זה מספיק טוב אבל סבון כלים זה אליפות! ממנקה חלונות הייתי נזהר, חלקם אגרסיביים מאוד ועלולים להזיק למשקף. אני מסבן עם היד, שוטף שוב ומייבש בעדינות עם מפית נייר. כמו חדש. משקף טוב מחזיק אצלי חמש שנים בלי בעיה.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    מפרק ושוטף - את זה כולם אמרו. סבון ידיים זה מספיק טוב אבל סבון כלים זה אליפות! ממנקה חלונות הייתי נזהר, חלקם אגרסיביים מאוד ועלולים להזיק למשקף. אני מסבן עם היד, שוטף שוב ומייבש בעדינות עם מפית נייר. כמו חדש. משקף טוב מחזיק אצלי חמש שנים בלי בעיה.
    גם הקסדה מחזיקה 5 שנים או שאתה מעביר משקפים בין קסדות?
    אני יודע שזו שאלה לשרשור נפרד, היצרנים ממליצים להחליף קסדה אחרי שנתיים שלוש (יש להם אינטרס, כמובן, אבל יש בזה משהו).
    אני משתמש במגבונים לחים לניקוי משקפיים לטיפול במשקף.
    ואצלי משקפים לא מחזיקים מעמד הרבה - 120 ק"מ ליום במהירויות שגורמות לחרקים ואבנים קטנות לעשות סדקים וחריצים במשקף כשהם נתקעים בו, גורמים לי להחליף משקף כל חצי שנה...

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    מצטרף ליורי
    מנקה עם מים ומנגב עם מטלית רכה של משקפים.
    חרג'וקים קשים אני משרה במים פושרים והם יורדים בקלות.
    אכן חומר לחלונות מכיל חומרים אלימים ואני נמנע משימוש בו.
    אני מחזיק בתיק ספרי של משקפיים שנותן מענה בשעת חירום אם אין ברז בסביבה.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי enegbi צפיה בהודעה
    גם הקסדה מחזיקה 5 שנים או שאתה מעביר משקפים בין קסדות?
    אני יודע שזו שאלה לשרשור נפרד, היצרנים ממליצים להחליף קסדה אחרי שנתיים שלוש (יש להם אינטרס, כמובן, אבל יש בזה משהו).
    אני משתמש במגבונים לחים לניקוי משקפיים לטיפול במשקף.
    ואצלי משקפים לא מחזיקים מעמד הרבה - 120 ק"מ ליום במהירויות שגורמות לחרקים ואבנים קטנות לעשות סדקים וחריצים במשקף כשהם נתקעים בו, גורמים לי להחליף משקף כל חצי שנה...
    תלוי איזה קסדה. פוליקרבונט נחלש אחרי כמה שנים, פיברגלאס וחומרים מורכבים מחזיקים יותר. את שואי שלי הוצאתי לפנסיה אחרי חמש שנים רק כי התחלתי להרכיב משקפיים ועברתי לקסדה נפתחת. הקסדה משמשת למורכבות ונראית כמו חדשה - כולל המשקף המקורי. יש עליו שריטה אחת וזהו. קורה.

איזו קסדה יש לך שהמשקפים שלה כאלו? או שאולי כדאי שתתחיל לנקות את המשקף במים וסבון ולא, לעולם לא, לנגב אותן סתם כך.

Member
    זה לא הניקוי שהורס את המשקפים שלי, בתור משקפופר מכיתה א' והיום בן 50, אני יודע לנקות משקף בעדינות...
    כשדבור, דבורה, או אבן קטה שהעיפה משאית, נכנסים במשקף שנוסע 150-200 קמ"ש, לפעמים נשאר חריץ במשקף...

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO