אני מפרק את המשקף (agv זה פשוט לא יודע מה עם הדגם שלך )
שוטף עם מים פושרים
מסבן עם סבון ידיים ועם כפפת מיקרופייבר שלא ישרט השמשה הקידמית שלנו 😏
מנגב וזהו בהצלחה חבר 😜
איך ועם מה כדאי ?
אני מפרק את המשקף (agv זה פשוט לא יודע מה עם הדגם שלך )
שוטף עם מים פושרים
מסבן עם סבון ידיים ועם כפפת מיקרופייבר שלא ישרט השמשה הקידמית שלנו 😏
מנגב וזהו בהצלחה חבר 😜
אני גם מפרק ומשתמש במנקה חלונות (כחול כזה), עושה אחלה עבודה, אבל גם מים וסבון ייתן את אותו אפקט.
מפרק ושוטף - את זה כולם אמרו. סבון ידיים זה מספיק טוב אבל סבון כלים זה אליפות! ממנקה חלונות הייתי נזהר, חלקם אגרסיביים מאוד ועלולים להזיק למשקף. אני מסבן עם היד, שוטף שוב ומייבש בעדינות עם מפית נייר. כמו חדש. משקף טוב מחזיק אצלי חמש שנים בלי בעיה.
גם הקסדה מחזיקה 5 שנים או שאתה מעביר משקפים בין קסדות?
אני יודע שזו שאלה לשרשור נפרד, היצרנים ממליצים להחליף קסדה אחרי שנתיים שלוש (יש להם אינטרס, כמובן, אבל יש בזה משהו).
אני משתמש במגבונים לחים לניקוי משקפיים לטיפול במשקף.
ואצלי משקפים לא מחזיקים מעמד הרבה - 120 ק"מ ליום במהירויות שגורמות לחרקים ואבנים קטנות לעשות סדקים וחריצים במשקף כשהם נתקעים בו, גורמים לי להחליף משקף כל חצי שנה...
מצטרף ליורי
מנקה עם מים ומנגב עם מטלית רכה של משקפים.
חרג'וקים קשים אני משרה במים פושרים והם יורדים בקלות.
אכן חומר לחלונות מכיל חומרים אלימים ואני נמנע משימוש בו.
אני מחזיק בתיק ספרי של משקפיים שנותן מענה בשעת חירום אם אין ברז בסביבה.
תלוי איזה קסדה. פוליקרבונט נחלש אחרי כמה שנים, פיברגלאס וחומרים מורכבים מחזיקים יותר. את שואי שלי הוצאתי לפנסיה אחרי חמש שנים רק כי התחלתי להרכיב משקפיים ועברתי לקסדה נפתחת. הקסדה משמשת למורכבות ונראית כמו חדשה - כולל המשקף המקורי. יש עליו שריטה אחת וזהו. קורה.
איזו קסדה יש לך שהמשקפים שלה כאלו? או שאולי כדאי שתתחיל לנקות את המשקף במים וסבון ולא, לעולם לא, לנגב אותן סתם כך.
זה לא הניקוי שהורס את המשקפים שלי, בתור משקפופר מכיתה א' והיום בן 50, אני יודע לנקות משקף בעדינות...
כשדבור, דבורה, או אבן קטה שהעיפה משאית, נכנסים במשקף שנוסע 150-200 קמ"ש, לפעמים נשאר חריץ במשקף...