תוצאות 1 עד 6 מ 6

אשכול: טיפולים שוטפים, גמגום לפעמים - piaggo 250 x8

Junior Member

Smile טיפולים שוטפים, גמגום לפעמים - piaggo 250 x8

שלום לכל חברי הפורום,

קניתי לאחרונה קטנוע פיאג'ו 250 דגם X8 שנת 2007 ויש כמה דברים שרציתי לשאול לגביו .

1. איזה סוג שמן ממלאים בקטנוע מהסוג הזה.

2. מה יכול לגרום לגמגום לפעמים בטורים נמוכים כאשר אני לא נוגע בידית גז ופתאום הטורים משחקים עולים ויורדים .

3. איך אני מפרק את הפילטר שמן באיזה כלי צריך להשתמש ?

4. דבר אחרון לבינתיים, יש גומי בין הציר שמחבר את המנוע לשילדה שהוא נשחק אצלי בצד אחד והוא כבר לא קיים היו גם סימנים כיאלו הוא נמס מהחום.
    רציתי לדעת איך קוראים לו בשפה המקצועית על מנת להשיג אחד כזה ולהרכיב כי בנסיעה אני מרגיש תזוזה כיאלו השלידה זזה טיפה ויש חופש .

מצרף תמונה:
    בתמונה יש את הפילטר שאני רוצה לדעת איך לפרק אותו ואת הבורג הכסוף מצד ימין שבפנים הגומי שחסר .
    https://drive.google.com/file/d/0B2X...ew?usp=sharing

תודה לעוזרים וסוף שבוע נפלא

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    אני מניח שפיספסת שרשור דביק שמתנוסס למעלה ונקרא "טיפולים - מה\פעם בכמה\וכו' - זה כאן". אז זה שם. כאן נועלים שרשורים ששואלים את מה שצריך לקרוא.
    השרשור ההוא יענה לך על 1 ו-3.

2. הרבה מאוד דברים, החל מלכלוך בקרב'.
    4. אם אני מבין נכון מה אתה שואל - אז קוראים לזה גומי של תושבת מנוע, אבל אם היה ציור על התמונה שמצביע בדיוק על החלק - זה היה הרבה יותר ברור. בנוסף, אין שום סיכוי שזה מה שאתה מרגיש בנסיעה, כי המנוע לא מחובר לשלדה אלא לזרוע האחורית שזזה עם הגלגל.

וגם הכותרת של השרשור לא משהו בכלל, אז ערכתי.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Jack_R1 צפיה בהודעה
    אני מניח שפיספסת שרשור דביק שמתנוסס למעלה ונקרא "טיפולים - מה\פעם בכמה\וכו' - זה כאן". אז זה שם. כאן נועלים שרשורים ששואלים את מה שצריך לקרוא.
    השרשור ההוא יענה לך על 1 ו-3.

2. הרבה מאוד דברים, החל מלכלוך בקרב'.
    4. אם אני מבין נכון מה אתה שואל - אז קוראים לזה גומי של תושבת מנוע, אבל אם היה ציור על התמונה שמצביע בדיוק על החלק - זה היה הרבה יותר ברור. בנוסף, אין שום סיכוי שזה מה שאתה מרגיש בנסיעה, כי המנוע לא מחובר לשלדה אלא לזרוע האחורית שזזה עם הגלגל.

וגם הכותרת של השרשור לא משהו בכלל, אז ערכתי.
    אהלן חבר, לא פספסתי את השרשור למעלה דווקא פשוט הוא לא עזר לי בשום מצב כי זה לא קטנוע חדש שרכשתי ולא קיבלתי איתו שום ספר רכב או ספר טיפולים והמצב הוא שאין לי מאיפה להשיג מידע אחרת לא הייתי פונה לכאן .

לגבי 2 אין קרבורטור זה מערכת הזרקה (החלפתי מזרק חדש לפני יומיים כי הקונקטור של הישן נשבר אבל עדין נשאר הבעיה של הגמגומים .)
    ואם אני לא הייתי מעלה טיפה טורים דרך הבורג(סיבוב) אז הוא היה נכבה לפעמים בטורים נמוכים .

3. גם לא עזר לי השרשור ..

4. לגבי הגומי שחסר זה כנראה כן התחושה שאני מרגיש כי גם שהסתכלתי מקרוב והזזתי את הקטנוע שהוא עומד על רגלית ראיתי את החופש בין הבוקסה לזרוע האחורית שיש מין חופש כזה איפה שאמור להיות ממוקם הגומי והיגיוני שזה מה שאני מרגיש .

תודה שוב על ההתייחסות .

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    1. לא קראת את השרשור ההוא, אחרת היית רואה את זה:
    השאלות האלה לא צריכות להיות מופנות לפורום ולכן ללא הצדקה ראויה פשוט יינעלו.
    זאת אזהרה אחרונה, אם לא תלך לקרוא - השרשור הזה יינעל. רמז לזה שלא קראת - זה שאתה מדבר על ספר ש"לא קיבלת". ולא, לא אכפת לי מאיפה תביא, כי גם לא חיפשת, כי אם היית קורא את השרשור ומחפש כמו שכתוב שם - היית מוצא. וזה בטוח, כי בדקתי.

2. לא סתם כתבתי "יש מיליון סיבות". אם זאת הזרקה והחלפת מזרק - אז תעבור על כל החיישנים ותבדוק מי מהם מזייף. תבדוק קומפרסיה ולחץ הפוך למנוע. תחליף פילטר אויר. וזה רק קצה המזלג. אי אפשר סתם לזרוק תקלה ולקוות שמישהו באופן מופלא יגיד לך לעשות משהו שיפתור אותה. לרוב איתור תקלה - זה תהליך, בודקים דברים, מצליבים תוצאות ופוסלים אפשרויות.

3. ראה 1.

4. יופי שאתה מרגיש. הזרוע האחורית היא לא חלק מהשלדה, והשלדה לא יכולה לזוז בגלל שהמנוע שמחובר לזרוע האחורית לא מהודק אליה היטב - וגם לא הזרוע האחורית. אלא אם אתה מדבר על הזרוע האחורית עצמה שזזה מצד לצד, ואז זה מאוד מוזר, כי הדברים האלה מחוברים בברזלים, אף אחד לא שם משככי גומי בנקודות עוגן כאלה. מכיוון שעוד לא טרחת לצייר עיגול פשוט סביב הנקודה שמעניינת אותך בתמונה הזאת, אעצור כאן.

נ.ב. לא חבר שלך.
    נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 10-02-2016 בשעה 19:21.

Member
    קנית x8 שחור שנראה מצויין חיצונית מבחור בשם מאיר? מחולון או תל אביב

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    ציטוט נכתב במקור על ידי TomerC צפיה בהודעה
    שלום לכל חברי הפורום,

קניתי לאחרונה קטנוע פיאג'ו 250 דגם X8 שנת 2007 ויש כמה דברים שרציתי לשאול לגביו .

1. איזה סוג שמן ממלאים בקטנוע מהסוג הזה.

2. מה יכול לגרום לגמגום לפעמים בטורים נמוכים כאשר אני לא נוגע בידית גז ופתאום הטורים משחקים עולים ויורדים .

3. איך אני מפרק את הפילטר שמן באיזה כלי צריך להשתמש ?

4. דבר אחרון לבינתיים, יש גומי בין הציר שמחבר את המנוע לשילדה שהוא נשחק אצלי בצד אחד והוא כבר לא קיים היו גם סימנים כיאלו הוא נמס מהחום.
    רציתי לדעת איך קוראים לו בשפה המקצועית על מנת להשיג אחד כזה ולהרכיב כי בנסיעה אני מרגיש תזוזה כיאלו השלידה זזה טיפה ויש חופש .

מצרף תמונה:
    בתמונה יש את הפילטר שאני רוצה לדעת איך לפרק אותו ואת הבורג הכסוף מצד ימין שבפנים הגומי שחסר .
    https://drive.google.com/file/d/0B2X...ew?usp=sharing

תודה לעוזרים וסוף שבוע נפלא
    5W40 בלבד.

הרבה דברים.

צריך מפתח כזה - http://www.moto-depot.co.il/images/t...s2/Kluchik.jpg בקוטר המתאים.

בבלוק מנוע יש שניים כאלה אחד מכל צד - https://www.piaggiospares.co.uk/prod...rankcase?uid=0

אם תצטרך עזרה טכנית,פנה אליי בפרטי יש לי הרבה ניסיון עם כלים של פיאג'יו.