לא רציתי לכתוב כי אני בעל ה wr250x המדובר אבל אני רואה שלא עונים לך אז אני יענה, אם מישהו חושב שאני טועה \מטעה מוזמן לתקן.
1. בהנחה ותעשה את זה חכם זה לא סיפור. ה"בעיה" שצריך ג'נטים + דיסק קדמי +דיסק אחורי + בלם קדמי קומפלט (ידית + קליפר). ברגע שיש לך את כל זה ההחלפה היא כ-10 דק'. עזוב שיש עוד כמה דרכים לעשות את זה, זו הדרך הכי טובה.
לשבור אותו? אין הרבה סיכוי כזה, הוא זהה לwrr אז אין שום סיבה שיקרה משהו כזה. אופנוע שטח לכל דבר.
2. מעולה, משייט על 120 קמ"ש בכיף, הייתי נוסע 25-30 דק' לתל אביב ללימודים, למעט העובדה שזה אופנוע סופרמוטו אז אין מיגון רוח הכל פנאן. נסיעות ארוכות של שעה ומעלה זה כבר סיפור אחר, צריך לשנות קצת תנוחות על המושב בשביל שלא יכאב בתחת.
3. נכון, המבחר דליל, נמכרו ממש קצת כאלו לפני שהפסיקו לייבא אותם לגמרי. אלו עם המחירים המופקעים כנראה שלא באמת רוצים למכור, הביקוש ירד מהרגע שנכנסו תקנות רישיון חדשות, נראה שאף אחד לא רוצה 250סמ"ק שהוא יכול לקנות 400 (אפילו שהוא ישן ומתפרק).
אני כבר עשיתי לו אובראול פעם אחת, בעיקר לייתר ביטחון, המשאבת שמן ב30 אלף ק"מ עבדה חצי כח, מה שגרם לשסתומים קצת לנקוש, החלפתי מייד הכל בראש מנוע. סביבות ה-4 אלף כולל עבודה.
אובראול יקר אתה לא תצטרך לעשות כל עוד תשמור עליו, תקשיב למנוע ותתטפל בו בזמן לפני שהוא מתפרק (כמו שאני עשיתי) במידה ויש משהו חשוד.
כרגע האופנוע כבר נוסע 15 אלף ק"מ אחרי האובראול הקטן, בלי פיפס, וגם חשוב לציין שהוא נוסע יותר טוב מה-10 אלף הראשונים שעשיתי עליו עד שהתחילו הרעשים.
זה קרה רק בגלל משאבת השמן (שהמק"ט שלה הוחלף עם השנים - כנראה שידעו כבר שיש בעיה בקודמת), אם הייתי עולה על זה לפני הייתי רק מחליף משאבה. זה נדיר שזה קורה אבל עכשיו שאני יודע לשים לב לזה זה לא יקרה וגם המק"ט החדש אמור לסדר את הבעיה.