זה חיקוי של אינטרפון. כנס לאתר הרשמי שלהם ותראה שהיא לא מופיעה שם. יש לי את הדגם הפשוט שלהם - fbeat. מאוד מומלץ. שמע טוב, סוללה מחזיקה לנצח, נוחה לתפעול גם עם כפפות חורף. אפשר להשיג בכלבוטקס בסביבות 500 ש"ח.
שלום חברים,
האם למישהו יש חוו''ד על דיבורית בלוטות' מבית אינטרפון?
מצאתי כאן את הדיבורית הזאת והיא במחיר מאוד אטרקטיבי:
http://m.ebay.com/itm/200707921640?u...D0&_mwBanner=1
אשמח לשמוע דעות.
תודה לעונים.
זה חיקוי של אינטרפון. כנס לאתר הרשמי שלהם ותראה שהיא לא מופיעה שם. יש לי את הדגם הפשוט שלהם - fbeat. מאוד מומלץ. שמע טוב, סוללה מחזיקה לנצח, נוחה לתפעול גם עם כפפות חורף. אפשר להשיג בכלבוטקס בסביבות 500 ש"ח.
היח,
די תיארתי לעצמי שזה סוג של זיוף (בכל זאת מגיע מסין, ועולה חמישית מכל אלטרנטיבה אחרת). השאלה שלי היא האם שווה להשקיע בדיבורית מחירים מוגזמים לדעתי או שדיבורית כזאת ב 160 ש"ח תעשה את אותה העבודה (בעיקר מעוניין לשמוע חוו"ד של מישהו שקנה משהו דומה). הנקודה כאן היא שדיבורית היא לא צורך בטיחותי, שצריך לעמוד בתנאי תקינה וכו', אלה יותר מוצר נוחות. כרגע אני משתמש באוזניות חוטיות וזה עושה עבודה לא רעה (בכל מה שקשור בשמיעה של מוזיקה, הוראות ניווט או אפילו שיחה, לדיבור זה לא נוח), בין אם כשהטלפון בכיס המעיל או מחובר לתושבת על הקטנוע (מה שגורם לזה להראות די מטופש, כאשר החוט "מחבר" ביני לבין הקטנוע), ואני לא יודע אם אני רוצה להשקיע 500 ש"ח וצפונה למשהו שאני לא באמת חייב. 160 ש"ח זה כבר השקעה יותר סבירה, בהנחה ולא מדובר במוצר אשפה שיתקלקל אחרי שבוע.
גם אני הייתי עם רמקולים בקסדה שמחוברים עם כבל לטלפון עד לא מזמן. גם לי לא התחשק להוציא כסף על דיבורית אלחוטית. בלילה לבן במטרו היה מבצע על הדיבורית שהצגתי - 350 ש"ח - אז הלכתי על זה. עולם אחר. ההתעסקות עם הכבל לטלפון ממש עיצבנה אותי. עכשיו החיים טובים. לטעמי זה שווה 500 ש"ח.
לא הייתי הולך על דיבורית סינית.. יש לי ניסיון מר עם מוצרים מסין. החלטתי שאני קונה מוצרים איכותיים או שאני לא קונה בכלל.
אני עם דיבורית סינית. כשקניתי, חיפשתי המלצות ברשת וחפרתי בפורומים בשלוש שפות כדי למצוא אחת שאנשים ממליצים עליה. מצאתי, ואני מבסוט.
חיפשתי משהו פשוט שיעעשה את העבודה, לא יעלה יקר ואם יישבר או לא אתחבר לזה-לא יהיה כל כך חבל.
לדעתי הרבה תלוי בשימושים שלך, והציפיות שלך ממנה..
אם אתה רוכה הרבה שעות באופן קבוע, תמיד עם מוזיקה, טלפונים וניווט-שווה להשקיע באחת איכותית.
אם אתה כמוני, והדיבורית משמשת אותו בשביל "פעם ב..", ניווט מדי פעם, שיחה פה ושם, מוזיקה ברכיבות ארוכות (שאצלי יחסית נדירות בתקופה האחרונה), סינית בהחלט יכולה להספיק.
איכות רמקולים לא כמו ביקרות-אני שומע סבבה במהירות של עד 120, מעל זה כבר כמוזיקת רקע (רוכב על נייקד, עם פיירינג כנראה יהיה יותר טוב).
מקסימום אפשר להחליף רמקולים לאיכותיים יותר.
רדיו מובנה-שומעים יותר חזק ממוזיקה מהטלפון, אבל לא משתמש יותר מדי לחוות דעה.
אינטרקום בין רוכבים-בחיים לא השתמשתי, אבל קיים.
איכות שיחה-בעיר מצויין, שומעים אותי כאילו אני מדבר מהבית, בבינערוני פחות. כדי לדבר נורמלי, צריך להוריד מהירות לסביבות 100, אולי פחות (שוב, אני על נייקד, מאמין שעם פיירינג זה שונה).
איכות בניה סבירה- כמה פעמים הדיבורית חטפה מכות מכירות, פעם קסדה נפלה מהאופנוע, והיא מתפקדת. באחת הפעמים נשבר החיבור שלה לקסדה, העניין נפתר עם 3M Dual Lock.
חוץ מזה הדיבורית עצמה קטנה פיזית, לא מפריעה על הקסדה ונוחה לתפעול.
עלתה לי כ160 בזמנו, אני מבסוט לגמרי מהקניה.
אם מעניין, אחפש את הדגם שיש לי.
קודם כל תודה לעונים!
devil,
זה בדיוק מה שאני מחפש. הסיבה היחידה שאני מחפש דיבורית BT היא החוט שמחבר בין האוזניות לטלפון, שמפריע בעיקר כשהטלפון על התושבת לצרכי ניווט. כל עניין הרעש פחות רלוונטי לי כי אני על קטנוע 125 סמ"ק ו 100 קמ"ש זה השיא. השימושים העיקריים שלי הם מוזיקה בנסיעות של עד חצי שעה, ניווט מידי פעם ושיחות פעם ב. רדיו או אינטרקום לא מעניינים אותי בכלל ואיכות הבניה היא כנראה ממוצעת כמו כל מוצר סיני.
אשמח לקבל את הלינק לדיבורית שלך, תודה!
אשמח גם לשמוע עוד מידע.
במיוחד חיי סוללה
http://www.ebay.com/itm/1000M-BT-Hea...item19f7b77ec3
זאת הדיבורית שלי (לא אותו מוכר, המוצר שקניתי כבר לא קיים).
חיי סוללה קשה לי להגיד, כי לא רוכב איתה דולקת ביום יום. מקסימום שלי איתה ללא טעינה זה רכיבה אשדוד-עפולה-בת ים, ואחרי זה כמה הדלקות לחצי שעה שעה סה"כ. בזמן הזה היא לא מתה, אז אני מאמין שהסוללה טובה יחסית.
איזה מידע? שאל בני ונען.
נוחות הפעלה עם כפפות?
די נוח. סה"כ 4 כפתורים, אחד גדול ובולט לענות לשיחות, ולהדליק\לעצור מוזיקה. אחד קטן להדלקה (ברכיבה לא תשתמש בו), ועוד 2 קטנים לווליום\להעביר שירים קדימה ואחורה.
אני משתמש בה ללא קושי עם כפפות חורף עבות, אבל אולי זה סובייקטיבי.
עוד חסרון שנזכרתי בו-אין הגברה והנמכה אוטומטית של ווליום. לי לא כזה מפריע, אבל אולי למישהו זה יהיה פקטור משמעותי.
תודה רבה על כל הפרטים. נראה שהיא דומה מאוד לזו שמצאתי למעלה, אבל מכיוון של 1000M הזאת יש חוו''ד, אני הייתי הולך עליה. עכשיו נשאר רק לשכנע את היד והארנק להזיז את עצמם 😋
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
עדכון קטן,
היום הגיעה לי הדיבורית ש devil המליץ:
http://www.ebay.com/itm/111530180291...%3AMEBIDX%3AIT
עדיין לא יצא לי לרכב איתה (מחר, מחר) אבל מהצימוד וניסיון ראשוני העסק מרגיש סבבה.
מחר אני אנסה אותה בלייב ואכתוב חוו"ד.
יש עדכון moonshield?
כמה זמן לקח לזה להגיע?
מת לשמוע איך החוויה![]()