עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 20 מ 20

אשכול: ייעוץ לגבי דיבורית בלוטות'

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    שלום לכולם,
    כל השבוע הייתי בטוח שאני אמצא זמן לכתוב חוו"ד נורמלית ונשאר עם חלון פתוח ובלי זמן לכתוב אות, עכשיו, סוף סוף, יש לי קצת זמן לכתוב, אז הנה החוו"ד מכל התהליך:
    כאמור, הדיבורית הוזמנה מאיביי (לינק בתגובה הקודמת שלי) לאחר שהתקבלה עליה המלצה מהמשתמש thedevilinside.
    ההזמנה התבצעה ב 19.2, נשלחה בערך יום אחרי והגיעה ב 9.3- פחות מ 3 שבועות! כבר משמח ביותר.
    כצפוי לא נדרשתי לשלם מיסים למיניהם בגלל מחיר נמוך מ 75$, צפוי אבל עדיין משמח.
    עכשיו לדיבורית עצמה:
    החבילה מגיעה עם היחידה הראשית, 2 אוזניות עם דבק דו צדדי וסקוצ'ים, מיקרופון בום עם דבק דו צדדי וסקוצ', מטען עם כבל מתפרק אבל חיבור ייחודי. מברג L משולב עם פיליפס, קליפס לקסדה, 2 מדבקות דו"צ, חוברת.
    התקנת האביזרים בקסדה היתה פשוטה (מאוד נוח כשהמיגון פריק). אני בחרתי להשתמש בסקוצ'ים כדי לקבע את האביזרים בקסדה, מה שנתן לי אפשרות לסדר את ההתקנה לאחר מדידה. היחידה המרכזית מגיעה לא טעונה והטענה מלאה שלה אורכת בערך 4 שעות, שבמהלכן נורת הלד האדומה שנדלקה בתחילת ההטענה כבתה בסיום.
    הצימוד הראשוני לטלפון (LG G4) היה פשוט וקל. היחידה מתחברת לקסדה בעזרת הקליפס הייעודי, שחיזוקו מתבצע עם הברגה של 2 ברגים שמהדקים את הקליפס לקסדה. היחידה מתחברת אל הקליפס עם 2 לשוניות, שעליהם ארחיב תיכף.
    היחידה המרכזית כוללת 4 כפתורים מגומי רך- כפתור כיבוי/הדלקה- שעושה בדיוק את הנ"ל, לא יותר.
    כפתור מענה- כפתור שעונה לשיחות, מפעיל חיוג קולי (של גוגל), מפעיל ומכבה את המוזיקה.
    כפתורי פלוס ומינוס- בלחיצה קצרה מעבירים שירים קדימה/אחורה. בלחיצה ארוכה מגבירים/מנמיכים.
    הכפתור של המענה הוא ענקי ומאפשר תפעול נוח גם עם כפפות חורף האמצע נסיעה ללא מאמץ.
    שלושת הכפתורים האחרים די קטנים. אמנם אין ממש שימוש בכפתורים האלו, ניווט אליהם לצורך העברת שירים דורש שניה זיכרון לגבי אופן הסידור שלהם. בעיה שניה איתם היא שניסיון לכוון את הווליום (ברכיבה, אבל לא רק) בדרך כלל נכשל. בגלל שהווליום נשלט בלחיצה ארוכה, וכמו כל מוצר סיני בסגנון (לא ניסיתי מוצרי BT ממותגים אז אני מניח שזה מנת חלקם של הסינים הלא ממותגים) יש דילי בין רגע הלחיצה הארוכה ועד שהווליום אכן משתנה, מה שגורם לזה שיש צורך בלחיצה ארוכה בד"כ יותר ממה שנחוץ ומתבטא בעליה/ירידה קיצונית של הווליום, לא הכי נעים במהלך נסיעה. בעיה נוספת היא שלחיצה ארוכה ולא מבוקרת יכולה לגרום לכפתורי הגומי להיתקע במצב חצי לחוץ, שמנטרל את כל שאר הכפתורים. אני פתרתי את עניין הווליום ע"י זה שקיבעתי את הווליום בדיבורית ועברתי לשליטה על הווליום מהטלפון (במגע עיוור דרך המעיל). מכיוון שאין לי באמת יותר מידי צורך בלהגביר או להנמיך בנסיעה מנהלתית לא ממש השתמשתי בזה.
    מבחינת ביצועים: המוזיקה נשמעת מצויין. לא פחות טוב מהאוזניות כפתור החוטיות שהשתמשתי בהם לפניכן, וכך גם הוראות הניווט, במהירויות 0-115קמ"ש (אם להאמין לספידומטר) הן בעיר והן מחוצה לה, בתנאי מזג אויר רגועים ועד רוחות של 35קמ"ש עם טפטוף קל. השמע בשיחה הוא טוב מאוד (אם כי הווליום חזק יותר בשיחה לעומת מוזיקה, מה שגרם לי לנסת להנמיך בנהיגה, שגרם להשתקה כמעט מוחלטת של השיחה ועצירה בצד לסידור). הדיבור נשמע טוב מאוד בצד השני, גם במהלך נסיעה. דבר אחד חשוב לציין, כשקסדה פתוחה (בקסדה נפתחת כמובן) צריך לוודא שהבום צמוד לפה כדי שישמעו אותי בצד השני. כשהקסדה נסגרת אין בעיה כזרת, כי לבום אין יותר מידי לאן לטייל.
    כמה באגים מוזרים שנתקלתי בהם: 1. סגירה של הקסדה במהלך שמיעה גורמת להעברת שיר. גם כאשר דאגתי לסגור את הקסדה לכיוון שלא נוגע בדיבורית.
    2. הורדה של הקסדה, או אפילו התעסקות קצת לא זהירה ביחידה יכולה לגרום לה להתנתק מהקליפס. בגדול זה לא נורא כי היא עדיין מחוברת לאביזרים בכבל, אבל בפעמים הראשונות שזה קרה לי בנסיעה קצת נלחצתי.
    3. אם הטלפון מתנתק מהדיבורית (נניח כשיורדים מהכלי לזמן קצר ורוצים לדבר בטלפון לא דרך הקסדה) לא מצאתי דרך לקשר ביניהם שלא דרך כניסה לתפריט ה BT בטלפון ולהתחבר ידנית.
    זמן הסוללה שלה הוא לא רע, הסוללה החזיקה לי שבוע של נסיעה של בערך שעה-שעה וחצי ביום וכיבוי הדיבורית כשהיא לא בשימוש (חוץ מיום אחד ששכחתי אותה דולקת).
    לדיבורית יש עוד כמה פיצ'רים כמו רדיו ואינטרקום בין 2 או 3 דיבוריות, אבל לא השתמשתי בהם אז אין לי מה לומר עליהם.
    בשורה התחתונה, אני מאוד מרוצה מהרכישה. בשביל ה 160 ש"ח שהיא עלתה לי היא בהחלט עושה את העבודה טוב. הבעיה היחידה שבאמת מציקה לי איתה היא שעכשיו אני לא יכול לשמוע מוזיקה מהרגע שאני יורד מהקטנוע, כי זה יראה מאוד דבילי להסתובב עם הקסדה על הראש כשאני נכנס למשרד או למעבדה (ועובר בדרך כמה וכמה תחנות, חלקן בטחון של האוניברסיטה). נו מילא, כנראה שאין לי מנוס אלא לשמוע את המחשבות שלי בחלק מהיום....
    מומלץ פלוס!
    נערך לאחרונה על ידי moonshield; 19-03-2016 בשעה 22:58.

Senior Member הסמל האישי של TheDevilInside

שמח בשבילך).
    *שים לב לחיבור של הדיבורית לקסדה, הוא קצת עדין ואצלי נשבר כאשר הקסדה נכנסה טיפה בקיר).
    *לגבי זה שהדיבורית יוצאת בקלות מהתושבת שלה-גם אצלי זה קיים. הוספתי טיפה של דבק אפוקסי על המסילות, עכשיו נכנסת ויוצאת יותר קשה (אני לא מוריד את הדיבורית בדרך כלל מהקסדה, אז לא משנה לי), ויושבת טוב.
    *חיבור שני אחרי שמתרחקים-אם אני לא טועה, אצלי היא כן מתחברת, אבל לא זוכר בוודאות. אבדוק ואעדכן.
    *הבעיה שמציקה לך שאתה לא יכול לשמוע מוזיקה אחרי ירידה מקטנוע!? זה שטויות! אני בתקופה הראשונה הייתי מתחרפן מזה שברגע שאני מגיע לאיזה מקום, ומקבל שיחת טלפון-לא שומע בו כלום, השיחה נכנסת, אבל לא שומעים. עד שהבנתי שלא כיביתי את הדיבורית, והשיחה הועברה אליה)
    ואני כמו מפגר צועק "אלו, אלו" לטלפון(

Junior Member
    moonshield

תודה על הביקורת הזמנתי גם !

Member הסמל האישי של audiR8
    רכשתי גם את הדיבורית האמורה. נתקלתי בכמה בעיות.
    ראשית, עצמת השמע חלשה מאוד. ברכיבה בסביבות 100-110 אני שומע המהום קלוש של מוזיקה, שיחות לא ניתנות לביצוע כלל (הצד השני שומע אותי נהדר, אגב).
    לא ניתן לשלוט על העצמה מהטלפון - אפשר לשחק עם בר העצמה כמה שרוצים, העעצמה בדיבורית נשארת זהה.
    אולי משהו אצלי מוגדר לא נכון.

כבר היה פה - הדיבורית מתנתקת בקלות. קצת לא נעים לגלות בכביש 6 במהירות 130 קמ"ש שכל מה שמחזיק את הדיבורית ברשותך הוא חיבור USB.
    זמן סוללה - בערך ארבע שעות של מוזיקה, כמעט ללא שיחות. לא רע, אבל גם לא יוצא דופן.

Sent from my C6833 using Tapatalk

Senior Member הסמל האישי של TheDevilInside
    לגבי ההתנתקות-היא לא מתנתקת מעצמה. כשחובשים את הקסדה, לפעמים נוגעים בדיבורית והיא יוצאת ממקומה. כתבתי מה הפתרון שלי.
    עוצמת שמע- אצלי ניתן לשלוט על העוצמה גם מהטלפון (על העוצמה של הטלפון מן הסתם), וגם מהדיבורית, על הווליום שלה. לא הבנתי בדיוק מה הבעיה. אולי הדיבורית שלך פגומה?
    זמן סוללה-אצלי מחזיקה יותר, בוודאות.