אתה מוזמן להביא לי את המצבר לחידוש וטעינה (ללא עלות כמובן)
מי יודע. אולי נצליח להחיות אותו![]()
בוקר טוב,
לאחר כמה שבועות שהקטנוע שלי היה מניע בימי ראשון (אחרי שלא הונע כמה ימים) אחרי מאמצים, היום הוא החליט לא להניע יותר. אני די בטוח שמדובר במצבר, לאור העובדה שהתופעה חוזרת על עצמה כבר יותר מחודש, והעובדה שהקטנוע מנסה להניע (יש רעש מהסטרטר) ומתעייף עם כל ניסיון. אשמח לשמוע על מצבריה אמינה ואם אפשר זולה באיזור צפון ת"א- האוניברסיטה, שתוכל מחד לאשר לי שמדובר במצבר ומאידך למכור לי מצבר חדש כדי שאוכל להחזיר לאישה את הפחית. ובלי קשר, מתגעגע לאפשרות של הנעה בקיק ששירתה אותי נאמנה בקטנועי ה 50 שנסעתי עליהם לפני שנים...
אתה מוזמן להביא לי את המצבר לחידוש וטעינה (ללא עלות כמובן)
מי יודע. אולי נצליח להחיות אותו![]()
אני בתל אביב.שלח את הנייד שלך ואצור איתך קשר בערב
אני יכול להגיע אליך בכל זמן, אני כרגע באוניברסיטה עד סביבות הערב המוקדם (איזור שש).
לא ממש מתלהב לשים את המספר שלי בצורה ציבורית ואין לי אפשרות לשלוח לך הודעה פרטית. אם אתה יכול לשלוח הודעות פרטיות או דרך הצ'אט של ה tapatalk, אשמח לקפוץ אליך בהקדם (אפילו עכשיו...). המצבר של הקטנוע נמצא אצלי ברכב, אז נוכל לבדוק אותו מיידית.
תודה
נערך לאחרונה על ידי moonshield; 14-02-2016 בשעה 16:39.
לצערך אני לא באזור היום (חוזר ממש מאוחר)
אפשר מחר בערב.אני גר ליד פארק הירקון.
ולגבי ההודעות ביקשתי מחבר שישלח לך את הנייד שלי.
בדיוק ההפך מצפון תלהביב, בדיוק מול זיתוני - יש אחלה בחלה של מקום. תענוג של אנשים.
לי לפחות הוא בדק על האופנוע יותר מפעם אחת מתחים. בסובלנות ובחיוך. (כי הרי מה הטעם לדחוף לך מצבר אם יש בעיה בטעינה?)
קסד,
הלוואי והקטנוע היה במצב של נסיעה שהיה מאפשר לי להגיע למקום הזה שלך. מה שכן, אני די בטוח שהטעינה של הקטנוע טובה, וזה מה שהשאיר את המצבר בחיים עד כה.
בכל מקרה קניתי היום מצבר ממצבריה ליד הבית (אחרי 45 דקות של שוטטות רגלית באיזור תעשיה הישן של ראשון, מה שגרם לי לכעוס על עצמי שלא עשיתי את זה אתמול בבוקר כשהיה לי רכב...). אחרי חיבור זריז הקטנוע הניע מיידית אחרי ליטוף של הסטארטר.
תודה לכל מי שניסה לעזור (בפרט ל alf שהציע את שירותי החיאת המצברים שלו).
"המקום הזה שלך"
הוא לא שלי.
וואטאבר.
ברור הלא שהוא לא שלך, אחרת לא הייתי מוסיף את המילה 'הזה'. בכל מקרה כן אשמח לדעת מה הכתובת של המקום, לכל מקרה. תודה
זה נראה בערך ככה אנא עארף ...
(מתוך גוגל סטריט וויו)
חבל, alf עושה קסמים עם המטען מצברים שלו+ מעשיר לך את הידע.
לא נורא, מי שיקרא את האשכול שלך ידע לפנות לalf
חבל על מה? ?
alf נעלבת שהצעתי לבחור מצבריה הוגנת? בעשותי זאת האם פגעתי לך בפרנסה?
אויש תעשו טובה.
Dvir,
אני מסכים איתך שאולי יכולתי לתקן את המצבר ולהוסיף לו עוד כמה נשימות אחרונות. אבל המצבר היה עייף ודי זקן ואם לא הייתי מחליף אותו אתמול, אז זה אולי היה תופס אותי במקום אחר ואף יותר בעייתי. ובלי קשר, הייתי חייב את הקטנוע נוסע, ולא הסתדר לי לקפוץ ל ALF כדי להחיות אותו.