יש לי מנעול של xena כבר 7 שנים. מבחינת איכות הוא טוב מאוד לטעמי (מחזיק כבר 7 שנים בכל מזג אויר). את הסוללות מהאזעקה הוצאתי אחרי שנה. זה פשוט בלתי נסבל. כל תזוזה קטנה שגורמת הרוח והצפצוף מתחיל. בוא נגיד שלא הייתי השכן הכי אהוב בבניין.
היי,
החלטתי להשקיע ולקנות מנעול דיסק עם אזעקה לקטנוע שלי.
ממה שהבנתי שלושת מנעולי הדיסק הכוללים אזעקה הכי טובים בשוק הם של Abus של XENA ושל ARTAGO. (אני לא מדבר על הצעצועים ב200 ש"ח שמתקלקלים אחרי שבוע)
רציתי לבדוק אם למישהו בפורום יש ניסיון עם אחד מהם ויכול לתת ביקורת.
תודה.![]()
יש לי מנעול של xena כבר 7 שנים. מבחינת איכות הוא טוב מאוד לטעמי (מחזיק כבר 7 שנים בכל מזג אויר). את הסוללות מהאזעקה הוצאתי אחרי שנה. זה פשוט בלתי נסבל. כל תזוזה קטנה שגורמת הרוח והצפצוף מתחיל. בוא נגיד שלא הייתי השכן הכי אהוב בבניין.
יש לי xena שבעה חודשים. גם הוצאתי את הסוללה תוך כמה שבועות. היא ממש מעצבנת ומצפצפת סתם!
מה שכן, אצלי היא מתחילה להחליד שזה מאוד הפתיע אותי כי היא יקרה למדי.
יש לי את גרסת ה14 מ"מ
גם אני שנים עם אותו מנעול של xena , וכן האזעקה די מציקה ונתקעת אז פשוט מוציאים סוללות אבל המנעול אמין, איכותי ומאסיבי מאוד.
Tracer 900
גם אני תקופה מאוד ארוכה עם xena. היא היתה מצפצפת סתם לפעמים גם שאין רוח. המנעול מסיבי ואמין אבל האזעקה מעצבנת.
אם אתה רוצה להשקיע ממש תקנה abus. אבל זה יעלה לך 500+
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Abus הבאתי מגרמניה את הדגם הגדול, עם האזעקה. רגיש מאד אבל לא מצפצף סתם. יקר - 120 יורו שם. שווה !
מנעול דיסק אזעקה מישהו שמע מכיר?
בסקורפיו רייסינג 200 שח
הכותרת שלך ללא מידע, מועבר לפורום ציוד ומאוחד עם אשכול קיים.
לי יש את האבוס rs 1 detecro.
מנעול פשוט מצויין, כמן שנאמר מעליי, רגיש מאוד אבל לא מצפצף סתם והאזעקה שלו מאוד חזקה.
יש לו גם צילינדר איכותי ממש ככה שהמפתח תמיד יסתובב חלק והחלפת והסוללות שלו היא מאוד נוחה ופשוטה מאחד, ומאוד בטוחה מאידך, אגב, הסוללות מחזיקות ממש הרבה זמן...
קניתי אותו בארץ מאייפקס מוטורס, עם משלוח מהיר עד הבית.
מקבלים אותו עם נרתיק חמוד כזה שאפשר לאבטח על רגליות המורכב.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Evolution Team