שמים מכנס מעיל כפפות נעליים שם מוזיקה ונוסע בכיף
מחר יש צפי למזג אויר לא נעים לנו הרוכבים. יש לי את האפשרות להגיע לעבודה באוטו, אך למען זאת אאלץ לקום 40-60 דקות לפני שעת היקיצה הנורמלית.
מה אתם הייתם עושים? ישנים פחות ומגיעים ברכב או מתעטפים בניילונים (חלפ"ס) ומסתכלים לסערה בפנים אחרי שינה ארוכה יותר.
נערך לאחרונה על ידי rider; 24-01-2016 בשעה 21:26.
שמים מכנס מעיל כפפות נעליים שם מוזיקה ונוסע בכיף
אין לי אוטו
מחתים כרטיס בזמן מחר.
אופנוע.
תראה, היום היה ממש סוער במרכז, עם רוחות של 50 קמ''ש בשיא (לפי מקורות זרים), ותיכננתי מראש לנסוע באוטובוס. אבל כמו שציינת, זה דרש ממני לקום בערך שעה מוקדם יותר, מה שלא קרה, לכן נסעתי בקטנוע. לא יכול לומר לך שהנסיעה היתה מהנה, אבל אני חותם על גשם אירופאי כל השנה ושלא תהיה רוח. מחר אמור להיות פחות רוחי מהיום (שוב, במרכז) לכן אני אסע בקטנוע, וכנראה גם בכל שאר השבוע החורפי הבא עלינו לטובה.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
אני מאז יום שישי לא הנעתי את האופנוע, מכוסה מתחת לסככה, מחר מתכנן על הבוקר עקב יום חופש רגע לקחת אותו למוסך לסדר משהו ואני רק חושב על הניקיון שילך ):
או באופנוע או לא יוצא מהבית
קצת מים ובוץ לא יעצרו אותנו
פיזדטס חסר לי האופנוע
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
בהתחשב בזה שאפילו הרכב שלי זז הצידה בכמה משבי רוח חזקים התשובה החד משמעית שלי היא רכב.
שעת שינה <<<<< מוות.
(עריכה: לפני שמישהו יגיד לי שהחתך צד של אופנוע קטן יותר ולכן יתפוס פחות רוח , אתה מוזמן לעשות ניסויים באווירודינמיקה במנהרת רוח ולא בכביש על עצמך)
נערך לאחרונה על ידי o^2; 25-01-2016 בשעה 09:19.
או באופנוע או פשוט להישאר בבית עד שוך הסערה...
אוטובוס![]()
עלי להתוודות על האמת. כרגע אני נוסע על מובי, קטנוע 125. לסוע ברוחות חזקות זה ממש מסוכן ולא שפוי. האופנוע חוטף מכות ונע מצד לצד ללא שליטה. אבל.... זה מה זה כיףףףף!! אלו נסיעות מצחיקות, מותחות ומהנות. חכם? זה לא.
Sent from my Elephone P6000 using Tapatalk
אני לא מוותר על האופנוע על כלום ( מעבר לעובדה שכל מה שיש לי זה האופנוע ).
לא מוכן לקחת אוטובוס ולא את האוטו של סבי.
גם ברוחות וגם בגשם. פשוט נוסע ביתר זהירות.
ואפילו אין לי חלפ"ס.
עידכון: רכבתי היום.
הסקר עדיין בתוקף לגבי יום רביעי.
בכלל ראיתי שמש בבוקר.
קפאו לי הידיים היום, היה ממש על הפנים.
רכיבה קצרה במהירות עיר עם כפפות של 800 שקל וקפאו לי הידיים...
נראה לי שאני משדרג לכפפנוע