שלום רב.
יש לי קטנוע 125 סמ"ק אתמול במהלך הנסיעה הקטנוע כבה לפתע. חשבתי שזה דלק בהתחלה. אבל שמתי לב שהפלאג פשוט יצא מהמקום.
הברגתי אותו בחזרה נסעתי ואחרי 20 דק שוב הוא קפץ מהמקום.
מה גורם לזה?
שלום רב.
יש לי קטנוע 125 סמ"ק אתמול במהלך הנסיעה הקטנוע כבה לפתע. חשבתי שזה דלק בהתחלה. אבל שמתי לב שהפלאג פשוט יצא מהמקום.
הברגתי אותו בחזרה נסעתי ואחרי 20 דק שוב הוא קפץ מהמקום.
מה גורם לזה?
לפאג לא מתאים?
הברגה חרושה?
הפלאג מקורי ומתאים.
ההברגה טובה אני מצליח להבריג את הפלאג טוב. אבל זה קפץ שוב בבת אחת החוצה במהלך הנסיעה
נו באמת??!! באמת אתה חושב שהידקתי עם היד ולא עם מפתח פלאגים
כן,כי אתה רושם דברים תלושים מהמציאות.
הברגה טובה,כזאת שאתה צריך להתאמץ בשביל להדק אותה ופלאג נכון ע"פ יצרן לא יכול להשתחרר ממנה.
לכן - יתכן שהפלאג ארוך מדיי והוא מתנשק עם הבוכנה (פלאג לא נכון) ויתכן שהבעיה נמאת בהברגה או בך.
הפלאג כבר חמישה חודשים בקטנוע . אתמול זה קרה פעמיים במהלך הנסיעה !
הפלאג לא ארוך מידי כי זה הפלאג המקורי. וזה אותו סוג של פלאג שהיה לי לפני חמישה חודשים שהחלפתי את הישן.
אני מבריג עם מפתח פלאגים וזה קופץ החוצה.
לא תלוש מהמציאות ולא כלום.
עובדה שזה קרה למרות שזה מחוזק טוב עד הסוף כמו שצריך
כפי שנרשם למעלה
על פניו ההברגה הלכה והיא אינה תופסת את הפלג או פגישה בין הבוכנה לפלאג.
אופציה נוספת שעולה בדעתי ( לא יודע אם זה הגיוני) זה ווברציות שמשחררות את הפלאג והפתרון הוא שייבה.
להדק עם מפתח לא בטוח שזה מספיק,לא סתם המציאו ידית מומנט.
אני חייב לציין שזה אכן משהו שנשמה תלוש מהמציאות,אני אומנם רחוק מלהיות מכונאי מומחה אבל אני רוכב כבר 8 שנים וב-5 שנים האחרונות על אופנועים עם 4 צלינדרים(4 פלאגים) ואף פעם לא היה דבר כזה שפלאג משתחרר ,בטח שלא קופץ מההברגה.
מאוד קשה לי להאמין אבל אולי יש לך בעיה שכל הלחץ מהבוכנה עולה למעלה וזה מעיף את הפלאג(למרות ששוב זה נראה לי הזוי,בטח שבקטנוע)
1.זה חוזק במפתח מומנט. זה לא פעם ראשונה שאני מחליף פלאג ()אני 15שנים רוכב על אופנועים.
2. חלק פה חושבים שחלמתי חלום ואני ממציא פה משהו. לא .זה קרה לי בקטנוע,אז במקום להגיד כמה זה הזוי ולא הגיוני,עדיף לא לענות מי שלא מבין בנושא.
3.בסופו של דבר מטרת הפורם הזה לעזור לאנשים אחרים שיתקלו באותה בעיה כמו שלי ויכלו לקרוא את הפוסט הזה ולהעיזר בו.
4.רשמתי באנגלית בגוגל שה"פלאג קופץ החוצה מהקטנוע". ויש שם מס' מקרים בנושא אבל האנגלית שלי לא ברמה טכנית גבוהה,והביטויים שם בנושא המכני לא מובן לי.- אז מי שלא מאמין שזה יכןל לקרות שיכתוב באנגלית ויוכל לקרוא בנושא.
5.תודה לכל מי שניסה לעזור בכל אופן.
הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה הזוייה לא פחות - סדק בראש מנוע. איזה קטנוע זה ואיזה שנה?
חיים841 אני סקרן לדעת מה נסגר עם הפלאג הזה והאם נפתרה הבעיה?
שים טיימסרט הלכה לך ההברגה
בראש מנוע
וגב גם אם הבוכנה נותנת מכה בפלאג עוצמת המכה תעקם בוכנה ופלאג ולא תקפיץ את הפלאג החוצה.
אני משער שזה הברגה 10 על 1.5 עם לפחות 10 כריכות
שזה בעצם עמיד בעומס של כמה עשרות טונות
יוריאר
סדק בראש מנוע ברמה שהפלאג קופץ חייב לגרום לבריחת גזים ולא להניע בכלל
נערך לאחרונה על ידי strelok89; 15-02-2016 בשעה 16:36.
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor