עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 28

אשכול: עם איזה נעליים רוכבים כאן בקיץ?!

צפייה משולבת

Exclamation עם איזה נעליים רוכבים כאן בקיץ?!

טוב אני באמת כבר אבוד.
    אני משהו כמו חודשיים מחפש נעל (או מגף עד 6") ושיתאים לדרישות:
    - נראית כמו נעל רגילה שבני אנוש הולכים איתה ביום יום. לא מגף טורינג שאיכשהו נראה בסדר ללכת איתו אם אתה ולנטינו רוסי ביום חופש, לא נעל רכיבה ממוגנת שנראית כמו vans שהייתי הולך איתה בגיל 16 , אלא נעל שבאמת שנראית סבבה והייתי בוחר אותה (מבחינת עיצוב) גם אם לא הייתי רוכב.
    הסגנון שלי היא יותר לכיוון האלגנטי, אבל אני לא מחפש משהו לחתונות. יש קטע לאופנוענים לקרוא לסגנון הזה קפה-רייסר.
    -לשימוש יומיומי, בעיקר בעיר, לאופנוע כביש 600 סמ"ק.
    -מתאים לקיץ בארץ (חשוב!)
    -מחיר מתחת ל150$ (בסוף החודש בארה"ב ומזמין לבית מלון).
    -הגנה סבירה לעקב ואצבעות.
    מצאתי נעליים שהתאימו למה שאני מחפש של Stylmartin, אבל המחירים בשמיים.
    ראיתי את ה-TCX על שלל הגרסאות שהם עושים, אבל זה פשוט נראה לי חם מדי לארץ. כולן אטימות למים. מה אני צריך אטימות למים ב30+ מעלות?

אז החלטתי לוותר פשוט על נעליים ייעודיות. כל מה שאיכשהו נראה לי מתאים עולה 250$ ומעלה. ובתכלס - מיגון לקרסול עם איזה חלק קשיח קטנצ'יק שאמור להציל אותו מלהישבר? בחיאת.
    אני פשוט אקנה נעלי בטיחות, והקרסול יצתרך להחזיק מעמד.
    Wolverine, Timberland Pro, Chippewa...

אז מה שאני צריך מכם - זה להבין איך אתם ממגנים את הרגליים ולא מתים מחום.
    אשמח לתובנות שלכם, ובבקשה - תשדלו לדבר מניסיון ולא מביקורות מרבזילה. גם אני יודע לעשות גוגל.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של MasterOz
    אין לי תשובה לשאלות שלך, אבל סתם סקרנות, יש לך רק רגל אחת?

*האשכול נכתב בלשון רגל אחת אך מיועד לשתי רגליים

Senior Member
    "הקרסול יצטרך להחזיק מעמד"- אפשר להגיד אותו דבר על הראש לרכב בלי קסדה? מניח שלא.
    ביקרת בחנויות בארץ? או רק באינטרנט?
    בכול מקרה מניסיון (לא שלי ) נעל בטיחות לא תספק לך הגנה המקרה של תאונה.
    או שתשקיע 250 דולר או שתתפשר אבל תבין שהקרסול לא יחזיק מעמד מעצמו, בכול זאת הוא רק קרסול.

ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
    "הקרסול יצטרך להחזיק מעמד"- אפשר להגיד אותו דבר על הראש לרכב בלי קסדה? מניח שלא.
    ביקרת בחנויות בארץ? או רק באינטרנט?
    בכול מקרה מניסיון (לא שלי ) נעל בטיחות לא תספק לך הגנה המקרה של תאונה.
    או שתשקיע 250 דולר או שתתפשר אבל תבין שהקרסול לא יחזיק מעמד מעצמו, בכול זאת הוא רק קרסול.
    רק באינטרנט, למרות שיצא לי לראות כמה בארץ. מודה שלא מדדתי אף נעל כזו.
    ואני שואל בשיא הרצינות - האם חתיכת פלטת ברזל/פלסטיק קשיח עגולה בקוטר כמה ס"מ באמת תעזור במקרה של תאונה? לדעתי חוץ מלהעביר אליך את המכה, זה לא באמת עושה משהו.
    או שאני טועה ויש שם חומרים סופגי אנרגיה ושימנעו מהקרסול להסתובב יותר מדי. למיטב ידיעתי - אין.
    יש לי מגף ייעודי ואי אפשר באמת להשוות בין רמת המיגון הקיימת שם לבין כל מגף רכיבה (שנראה כמו נעל) שראיתי בנתיים.

ופרץ, באמת תודה אבל אני לא מחפש משהו שיראה כמו נעל הרים. יש לא מעט נעלי בטיחות שנראות רגילות לחלוטין, ועל זה אני מנסה ללכת.

Member הסמל האישי של פRץ
    אני ביום יום משתמש בנעל בטיחות שקיבלתי מהעבודה, עשוייה כולה מעור בקר (שלדעתי גם עבה יחסית), וכול החלק הקדמי שלה -עד השרוכים, עשוי ממתכת(מתחת לעור, כמו בנעליים היישנות של הצבא), הסוליה עבה מאוד וגמישה באופן כזה שנוח ללכת איתן גם את שביל ישראל, אך לא עשויה מפלסטלינה שניתן לקפל בקלות - בטיחותי ואופייני לנעלי רכיבה יועדיות. איזור העקב גם קשיח אך איני יודע אם יש שם חיזוק העשוי פלסטיק או שזה פשוט עוד 1-2 שכבות עור ( מתוך ההנחה שאם זה היה עשוי מחומר קשיח מדי - זה היה לא נוח).
    את השרוכים ניתן להדק הייטב (ממש חזק) על מנת לאבטח את הרגל כמו שצריך ולהגביל תנועה מוזגמת/תנועה לכיוונים לא רצויים - הגורם העיקרי לנקעים, שברים, קרעים במפרק הקרסול.
    בקשר לאופנתיות של הנעל, אומרים שעל טעם וריח לא ניתן להתווכח, לדעתי היא באה ממש טוב עם ג׳ינס יפה ומתאימה ליום יום ולטיולים רגועים (בשביל טיול למטרת רכיבה ספורטיבית אני שם מגף יעודי -Alpinestars SMX PLUS שעליהן אתן סיקור אישי באשכול יעודי).
    בקשר לאוורור, האומנם אין להן חורי אוורור יעודיים, אך הלבישה שלהן בקיץ היתה סבבה לחלוטין ולא סבלתי בכלל כתוצאה מחום, ואני גר בקרבת באר שבע, איפה שבדרך כלל חם, בלשון המעטה.
    באשר למחיר, אני לא יודע מה הוא בדיוק כי קיבלתי אותן מהעבודה, אבל אני לא עובד במקום שאוהב להשקיע בעובדים שלו ואני אהיה מאוד מופתע אם הן עלו יותר מ250-400 שקל. מה גם שהן לא איזה מותג מוכר.
    מצורפת תמונה שלהן לאחר שימוש אינטנסיבי של שנה:

שם החברה זה Astra safety ומדינת היצור שלהן זה איטליה, את הדגם אני לא יודע כי לא רשום על הנעל, אבל אני לא חושב שתהיה בעיה למצוא אותן בחנויות לכלי בניין.
    נערך לאחרונה על ידי פRץ; 17-02-2016 בשעה 17:28.
    Evolution Team

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    רק כפכפים חם בקיץ.

ציטוט נכתב במקור על ידי Shasha127 צפיה בהודעה
    רק כפכפים חם בקיץ.
    אתה לא רחוק מהאמת
    כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
    יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
    DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
    תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
    קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
    X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
    מערכות מיגון מתקדמות
    איתוראן SCOOTER
    SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
    www.kolbotex.co.il
    שוקן 32 תל אביב 03-5051162

Senior Member
    הטענה שלי שלכול דבר יש את הייעוד שלו.
    נעל בטיחות לעבודה לא תוכננה להיגרר על אספלט בהחלקה למשל, מי יודע מה תהיה התוצאה של כזה דבר.
    לחלופין לא הייתי מציע לך לעבוד במפעל עם מגף רכיבה.
    להגיד לך שאם חס וחלילה תעשה תאונה שזה מה שיציל את הקרסול, לא בהכרח, אבל יותר מנעל בטיחות.
    ויש פה כמה חברי פורום שמניסיון יעידו לך על זה.

Senior Member

סוג של פתרון ביניים.
    הרבה יותר טוב מרוב הנעליים שהן לא נעלי רכיבה ייעודיות, יחסית עמידה, מכסה את העצמות בקרסול, מאווררת (בנסיעה, כן?).
    היא מרגישה מעט יותר מוצקה ופחות גמישה מנעל רגילה. כל עוד אתה לא מתכוון לקחת אותה לעשות שבילים, היא אחלה.
    החסרון הוא שהיא לא ממוגנת ברמה של מגף טורינג, היא לא חסינת מים ולמרות שהיא לא אטומה לאוויר, היא לא באמת מאווררת כמו כפכף.

חיפשתי משהו בדומה למה שאתה מחפש וברגע שמחפשים משהו עם קצת יותר מיגון מגיעים למשהו בסגנון הזה:

אין פה באמת איזה פתרון קסום. מיגון = חם.

מי שמרשה לעצמו לזלזל במיגון זה מישהו שעוד לא נפל ולא הרגיש את הכאב.
    אתה מוזמן להכנס לגוגל ולחפש ערך degloving, מה קורה לכפות רגליים של רוכבים בזמן תאונה. ראה הוזהרת, התמונות קשות לצפייה.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

ציטוט נכתב במקור על ידי shaykram1989 צפיה בהודעה
    מי שמרשה לעצמו לזלזל במיגון זה מישהו שעוד לא נפל ולא הרגיש את הכאב.
    אתה מוזמן להכנס לגוגל ולחפש ערך degloving, מה קורה לכפות רגליים של רוכבים בזמן תאונה. ראה הוזהרת, התמונות קשות לצפייה.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    לא ברור לי מאיפה הסקת שאני מזלזל במיגון. אם אמרתי משהו שדומה לזה - זה שהמיגון קרסול בנעלי רכיבה שאני מחפש נשמע לא רציני, ולכן אני מסתכל על נעלי בטיחות.
    קשה לי לקבל את זה "שמותר" לרכב רק עם ציוד ייעודי לרכיבה. כמובן שעדיף - אבל אני לא מתכוון להקריב את כל הכסף, סגנון והנוחות שלי בשביל לקנות מוצרים שמיועדים לדו"ג. יש מספיק דברים שיכולים לעשות את העבודה טיפטיפה פחות ממוגן, אבל מבחינתי יהיו עדיפים, ובשבילם האשכול הזה נפתח.
    לא אמרתי שאני מתחיל לרכב עם סנדלי שורש, ואני לא מבין מה הקשר בין הפציעות שהזכרת - אלי.

אני אגב רוכב ממוגן כל הזמן.

בכל מקרה תודה לכולם על העזרה.
    צביקה, אני אשמח לשמוע גם אם יש לך עוד זוג יומיומי.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של MasterOz
    אני רוכב עם נעלי SCARPA SL ACTIV
    עברתי איתן תאונה והקרסול התרסק.
    במקרה שלי, שום נעל לא היתה עוזרת יותר, גם אם היתה מקצועית ביותר.
    למרות הפציעה, הן עשו עבודה מצויינת ואין לי טענות.
    אני הולך איתן עד היום, שום דבר לא התפרק מהן או נקרע, חוץ מקצת שריטות.
    נעליים מצויינות לדעתי, אבל לא לכל אחד.

Member הסמל האישי של Zvika
    יש לי כמה זוגות יומיומיות, אחת מהם למשל RST STUNT - אוהב אותם מאד.
    נרכשו בארץ אצל כלבוטקס.
    Aprilia Tuono V4 1100 Factory

be a racer club

Member הסמל האישי של פRץ
    הrst שצויינה מעלי הראת מדהים😍 נקווה שהיא מגנה כמו שהיא נראת.
    וללא קשר למה שכתבתי למעלה :
    לדעתי הייצרנים לא שמים איזה אבקת קסם על הנעליים שלהן כדי שיהיו חסינות מהכול... ליום יום אפשר למצוא נעל עם פרונט ועקב קשיחים וקשירה גבוהה וזה יעשה את העבודה גם אם לא תהיה מדבקה של אלפיינסטארז. אני דיי סקפטי לגבי כל נעלי הקסם הללו. מה גם שמרביתן נראות כאילו באמת לקחו נעל פשוטה ושמו עליה מדבקה, ואני מוכן לחתום שנעל עבודה העשוייה מעור עמיד תחזיק מעמד יותר מנעל של rst העשויה מטקסטיל שכביכול מוצהרת כנעל מגן לרכיבה (בתגובה זו אין התייחסות לנעליים שצויינו באשכול).

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    Evolution Team