ההבדלים הם הכידון, פיירינג, גובה מושב (הz גבוה ב5 מ"מ מהנינג'ה) ו-3 קילו אקסטרה על הנינג'ה. זה הכל לדעתי. אני חושב שה-z חדש מידי בכדי לדעת איך יהיה השוק שלו.
אשמח לדעת את ההבדלים בין שני הכלים מלבד העיצוב עצמו,מה יותר מומלץ לשימוש יומי של 13קילומטר,ואם אלו כלים שאחרי שנה-שנה וחצי שימוש תקין ולא הרסני יהיה אפשר למכור אותם ולא להיתקע?
תודה רבה לעונים,מקבל באהבה כל תשובה "חופרת" ומפורטת.
שבת שלום.
ההבדלים הם הכידון, פיירינג, גובה מושב (הz גבוה ב5 מ"מ מהנינג'ה) ו-3 קילו אקסטרה על הנינג'ה. זה הכל לדעתי. אני חושב שה-z חדש מידי בכדי לדעת איך יהיה השוק שלו.
השוק שלהם עכשיו לא הכי "וואו"
השוק של הנינגה 300 יותר טוב ויהיה לך יותר קל למכור אותו בעתיד אני חושב, לגבי השימוש יומי אני חושב שה-z יותר יתאים לך מבחינת נוחות, עדיין 13 קמ ביום זה לא כזה הרבה, ה-z יותר נוח (ישיבה זקופה) לעומת הנינגה (ישיבה קרבית).
Supermoto Rider
SMC690R 2021
Instagram & TikTok: Yadin_Tal
13 ק"מ? מה זה, אולי 10 דקות נסיעה?
בקיצור, ממש לא משנה מבחינת נוחות וכו' מה מהם תקח, אז פשוט תלך על מה שהלב שלך יותר רוצה.
13 קמ זה שטויות תבחר מה שהכי מצא חן בעיניך. אל תסע על סלד גבוה והכלי יהיה בסדר גמור.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk