לא נראה לי שזה מוריד ערך מהמכירה העתידית פשוט את הנפילה של המכירה אתה תרגיש פחות חזק כי אתה קונה את
הכלי ב 10 אלף מתחת למחיר מחירון שלו ותכלס זה רק בגלל שאתה קונה במזומן אי אפשר מתשלומים לעשות אצלם
יש חברה באיזור רחובות שמוכרים טימקס החדש ביבוא אישי 75 אלף שקל על הכביש הדגם החדש הרגיל.
זול ב10 אלף שקל!
השאלה שלי מה ההבדל בדגם של יבוא אישי או מהארץ?
עד כמה כדיי לעשות את זה ואם זה מוריד הרבה כסף במכירה עתידית?
לא נראה לי שזה מוריד ערך מהמכירה העתידית פשוט את הנפילה של המכירה אתה תרגיש פחות חזק כי אתה קונה את
הכלי ב 10 אלף מתחת למחיר מחירון שלו ותכלס זה רק בגלל שאתה קונה במזומן אי אפשר מתשלומים לעשות אצלם
מבחינת מחירון על פי לוי יצחק יש הורדת ערך של 15-30 אחוז על כלי ביבוא אישי עד 6 שנים מיום יבואם..משהו בנוסך הזה
על מה ולמה? ה' יודע, אולי עושים יד אחת עם היבואנים בשביל לפגוע ביבוא האישי...דעתי האישית שיש לזרוק את לוי יצחק מהשוק לעזעזל ולהביא חברה שבאמת יודעת לעשות סקר שוק, ולא סתם לגרזן כל חודש 10 אחוז מהמחיר של הכלי...
איזו אחריות אתה מקבל מיבואן כזה? מה קורה במצב של תקלה/בעיה בכלי?
האם היבואן הרשמי (מטרו) מחוייב לתת לך שירות במקרה של recall או קריאה לתיקון של בעיה המוכרת ע"י היצרן?
לא יודע איזה אחריות הם נותנים אבל במקרה של "ריקול" מטרו חייבים לטפל בכלי גם אם הוא הגיע ביבוא אישי או יבוא מקביל.
תכלס.. הייתי אומר בכל מקרה אחר " לא הייתי מסכן כזאת קניה עם יבואן שאני לא מכיר ובטח שלא בכזה מחיר"
אבל במקרה של מטרו ושל אינסוף הסיפורים שאנחנו שומעים פה על היבואן הזה.. נשמע שווה! וכל הכבוד לך ולחברה על המכירה!! הלוואי והכל יהיה אשש ותקין ושתהנה מרכיבות טובות ושזה ילמד את כולנו שאפשר לעשות דברים אחרת!!!!!
זול ב10 אלף ??? שווה מאוד.
אתה יכול למצוא מוסך טוב שיעזור לך במקרה חירום, אחראיות זה חשוב, אבל בשביל 10 אלף שקל הנחה הייתי לוקח את הסיכון ומוותר על האחראיות, וגם ככה אם הכלי יחזיק יפה שנה שנתיים אז הוא יעבור את זמן האחראיות ותוכל למכור אותו בכיף.
עקרונית ככל הזכור לי יבואן רשמי מחויב לתת שירות ואחריות גם לכלים שהגיעו ביבוא מקביל.
(ואפילו לכלים שלא מיובאים על ידו...)
http://www.calcalist.co.il/local/art...624247,00.html
שים לב לשני דברים. קודם כל יש ירידת ערך במכירה וזה גם רשום במחירון. דבר שני יש אחריות יצרן, אבל. היבואן רשאי לחייב אותך על העבודה, כלומר למשל הלך לך משאבת דלק. על החלק לא תשלם כי בוא באחריות. אבל היבואן יחייב אותך עבודה
אז למה בעצם לא לבצע יבוא אישי בעצמך ולחסוך עוד עשירייה?