תוצאות 1 עד 7 מ 7

אשכול: קימקו מובי 125 מתכבה ברמזור שעומד

Banned

קימקו מובי 125 מתכבה ברמזור שעומד

אשמח לדעת מה התקלה ומה עלות תיקון של כזה דבר אני מתחיל נסיעה איתו הוא מניע פיקס נוסע ואחרי 5 דקות שנוסע אם עומד איתו ברמזור או בפינה ולא נוסע אז הוא מגמגם כזה ולפעמים נשאר דלוק ולפעמים מתכבה לי . אחרי שמתכבה אני מניע שוב וכמובן נוסע לי { עד הפעם הבאה שעומד איתו } אבל למה זה קורה? ועל הדרך גם ברקס אחורי שלי שלוחצים חורק רעש מחריש אוזניים ולא עוצר טוב בברקס אני יטפל אצל המוסך יחליף שם מה שגמור אבל הששאלה שאשמח לתשובה בנושא הברקס האם אני גורם נזק שנוסע אם הברקס שחורק לי ככה? אשמח ל2 תשובות והסברים בנושא 2 בעיות אלה תודה .

Member
    ישנו בורג על הקרבורטור שמותח את הכבל מצערת ע"י סיבוב קל של הבורג הזה אתה מעלה/מוריד טורים בסרק, יכול להיות שאם תעלה מעט את הטורים הבעיה שלך תיפתר.

בקשר לבלם ישנן שתי אפשרויות שאתה יכול לבדוק
    א. שהרפידות שלך גמורות ומה שמתחכך שם ומשמיע רעש צורם הן פלטות המתכת (אגב מסוכן מאוד לנסוע ככה) יש להחליף מייד רפידות במקרה זה רוב הסיכויים שגם הדיסק שלך חרוט ויש להחליפו.
    ב.נכנס לכלוך (אבן קטנה או משהו דומה) בין רפידות הבלימה לבין הדיסק, פירוק ניקוי והרכבה מחדש יוכלו לפתור את הבעיה.

בשני המקרים האפשרויות הן רבות נתתי לך רק דברים ראשונים לבדיקה.

בברכה

Banned
    אז איפה הבורג הזה נמצא של הקרבורטור זה אם מברג פילס ? ובשביל לעלות את הטורים כמה לסובב אותו? וכמובן לפתיחה או סגירה?
    ובנוגע לברקס שאלתי מוסך והוא אומר זה שום דבר שברקס אחורי מרעיש זה לא דיסק זה מעצור סנדלים כזה בפנים יש והוא אמר לא עושה שום נזק שנוסע שמרעיש לי בעצירה...
    ושוה היום ברמזור הוא מתכבה ויש לי בעיות איתו אני צריך לשחק בידית גז ברמזור אחרת נכבה איך אני מטפל בזה בדחיפות? האם חובה לשחק בטורים שהמנוע חם רק? בקיצור מה לעשות

Junior Member

סנדלי סחיבה

ציטוט נכתב במקור על ידי nadav צפיה בהודעה
    אז איפה הבורג הזה נמצא של הקרבורטור זה אם מברג פילס ? ובשביל לעלות את הטורים כמה לסובב אותו? וכמובן לפתיחה או סגירה?
    ובנוגע לברקס שאלתי מוסך והוא אומר זה שום דבר שברקס אחורי מרעיש זה לא דיסק זה מעצור סנדלים כזה בפנים יש והוא אמר לא עושה שום נזק שנוסע שמרעיש לי בעצירה...
    ושוה היום ברמזור הוא מתכבה ויש לי בעיות איתו אני צריך לשחק בידית גז ברמזור אחרת נכבה איך אני מטפל בזה בדחיפות? האם חובה לשחק בטורים שהמנוע חם רק? בקיצור מה לעשות
    סנדלי סחיבה בדוק אחי היה לי אתזה לפני יומיים סידרתי והבעיה ניפתרה

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי haim צפיה בהודעה
    סנדלי סחיבה בדוק אחי היה לי אתזה לפני יומיים סידרתי והבעיה ניפתרה
    מה הקשר של סנדלי הסחיבה?

נדב, פתח את הכיסא במובי שלך.
    יש שם מכסה עגול שמתחתיו נמצא הקרבורטור.
    ברגע שתפתח את המכסה אתה תראה את הבורג שאתה צריך לסגור כדי להעלות את הסל"ד סרק שלך.
    ממליץ לך לעשות את זה בהנעה ולבדוק אם הבעיה מסתדרת.

Senior Member
    כיוון בורג סרק רק על מנוע חם בטמפ' עבודה (מונע כמובן) . סגירה מעלה סל"ד בסרק ופתיחה מורידה. תעבוד ברבעי סיבוב של הבורג, אחרי כל רבע סיבוב תן לקטנוע להגיב לשינוי ורק אז פתח/סגור עוד לפי הצורך

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Member
    כמו שאמרו לך- דימום נסה קודם להעלות טורים תעשה חיפוש תמונה קרבורטור וכו' תראה איך זה נראה לפני שאתה מתעסק. לגבי הרעש מהבלמים - הרפידה נאכלה ויש כמו חול החול הזה גורם לשריקות צריך לנקות שם.