העלויות שלך יהיו עלות החלקים + המשלוח + 48% מערך שניהם יחד.
מעבר לזה שום פרוצדורה, כל עוד אתה לא משחק עם העלויות בקבלות ומנסה לשנות אותן החלקים יגיעו אליך לסניף הדואר עם הודעה על איזה סכום מיסים אתה אמור לשלם.
שלום,
אני נוהג בMP3 400, קיבלתי את הקטנוע עם נוריות שצריך לעשות טיפול גדול.
באופנוע הזה הרצועה ושאר הרכיבים עולים הרבה כסף והבנתי שאפשר להזמין מחו'ל את הציוד ולעשות התקנה במוסך (בעלות עבודה של בערך 400 ש"ח) עם כל הציוד שלי. ראיתי באתר -
http://www.psntuning.co.uk/scooter_p...hp?prt_id=1406
רציתי לדעת אם מישהו התנסה בהזמנה של רכיבים מחו'ל, אם באמת המכס זה 50 אחוז או שאפשר איכשהו לעקוף את זה. אשמח לדעת אם זה בכלל מומלץ או שמצפה לי פרוצדורה גדולה אחרי הקניה.
תודה לעונים!
העלויות שלך יהיו עלות החלקים + המשלוח + 48% מערך שניהם יחד.
מעבר לזה שום פרוצדורה, כל עוד אתה לא משחק עם העלויות בקבלות ומנסה לשנות אותן החלקים יגיעו אליך לסניף הדואר עם הודעה על איזה סכום מיסים אתה אמור לשלם.
תודה על התגובה.
לא יעבוד לי אם אני אבקש מהמוכר שיצהיר שזה עלה מתחת ל75 דולר? ואז זה יחסוך את ה50 אחוז מיסוי?
יש מוסך שאמר שיעלה לי רק 1000 שקל טיפול גדול (כולל עבודה) עם רכיבים שהם לא מקוריים אבל יצור מקביל שזה לטענתו אותו דבר. שווה לעשות את זה?
תשמע האנשים שבודקים את החבילות זה לא אנשים טיפשים והם עברו אי אלו מאות אלפי חבילות וכשהמחיר לא נראה להם סביר לתכולת החבילה הם עוצרים אותה ומזמנים אותך להציג מסמכים (קבלה מפייפאל, קבלה מהאתר ממנו הזמנת כולל תיעוד של ההזמנה עצמה ועוד). כשתגיע הם יכנסו לגוגל אונליין מולך ויבדקו כמה החלקים האלו באמת עולים. אם הם ראו שהצהרת על מחיר נמוך יותר אתה בידיים שלהם ויחייבו אותך לפי המחיר הכי יקר שהם ימצאו ברשת כעונש, במקרה הטוב. במקרה הרע יש להם עוד הרבה דרכים לטרטר אותך לפני שתקבל את החבילה ותשלם עליה את מלוא המיסוי.
אם אתה רוצה לקבל את החלקים בלי כאבי ראש - אל תשחק בערכים של החבילה. תחפש את הדיל הכי זול שאתה יכול למצוא ותחשב לפני שאתה מזמין את העלויות הסופיות לפי החישוב שכתבתי לך.
שווה, יופי. לא שווה ואתה רוצה בכל זאת להמר ולשחק עם הערכים? הלוואי שתצליח.
נ.ב.
אופציה נוספת היא לחפש מכר כלשהו שטס לאירופה בקרוב ויביא לך את החלקים איתו במזוודה. זה לא שוקל הרבה ואין עם זה בעיה.
נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 23-02-2016 בשעה 17:00.