ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
לא, והתגובה שלך פשוט מקסימה.
ציינתי את דעתי האישית ועוד אמרתי שלא מדובר באותה איכות אבל קל להתעלם ולשלול דעה אחרת. הבאתי דוגמה לחליפה שרכשתי בשביעית מהמחיר הנ"ל ואני מרוצה ממנה, לא טוב? חשבתי שפורום נועד לדיון, תקן אותי אם טעיתי.
וכן, גם ציינתי (שוב לדעתי וזאת זכותי) שלקחת 700₪ על חליפת סערה זאת חזירות, זה שאתה מוצא חליפה יקרה יותר לא מבטל את הטענה שלי.
התגובה שלי מקסימה ביחס ישיר לזו שלך. רק תחליף את המילים טירוף וחזירות בקשקוש והתבכיינות. ועכשיו כשאתה כותב בצורה יותר ראויה יש מקום לדיון.

החליפה שלך והחליפה של פות"ש אלו שני מוצרים שונים. אפילו ששניהם חלפ"ס. גם ההונדה sh300 שלי הוא אופנוע בדיוק כמו יאמאהה mt09 ואני מרוצה ממנו עד הגג, אז מה: אין שום סיבה לשלם על ה-mt מחיר כפול? חזירות? תבדוק כל מוצר לגופו ומה התמורה שאתה מקבל לכספך. יכול להיות שדווקא החליפה הזולה מתומחרת בחזירות. וזה שאתה מרוצה ממנה זה משמח אבל זה לא אומר שלא היית מרוצה יותר מהחליפה היקרה. בחליפה שהבאתי יש שכבת גור טקס, מיגונים של סס-טק, חשיבה על נוחות בלבישה, כיסים, תפרים... עבודת יד תוצרת ארה"ב. היא תחזיק מעמד שנים. אני בטוח שהיית מרוצה ממנה הרבה יותר מזו שלך. אז 1147$ זו חזירות? אולי... אבל בטח לא החלטי כמו שאתה טוען.

יאללה, שנישאר כולנו יבשים - זה מה שחשוב.