איפה אפשר לקנות את החליפה, יש באזור המרכז?
קניתי אתמול חליפת סערה BMW PRO RAIN SUIT 3
החליפה עשוייה מוחומר נושם עם 2.5 שכבות לפי במוו הכוונה שיש בחליפה 2 שכבות והתפרים מורכבים מ3 שכבות זה מבטיח אורך חיים גבוהה ללא דליפות.
החליפה מגיעה עם ריצ'רצ' אלכסוני ארוך מאוד , וריצ'רצ'ים ארוכים מאוד ברגליים. זה מקל מאוד על הלבישה.
בריצ'רץ הראשי י תוספת חומר מאחורי כדי למנוע הרטבות באזור המפשעה.
השרווילים במבנה שרוול כפול, הכוונה שיש שרוול פנימי אטום למין שמתלבש בין המעיל הפנימי לכפפה ועוד שרוול אטום למים חיצוני שמתלבש מעל הכפפה , ככה שגם אם הכפפה דולפת המים לא נכנסים פנימה.
בחלק הפנימי של הרגליים ועל הידיים יש תוספת נומקס(החלקים האפורים) חיצונית כדי למנוע פגיעה בחלפס מהמנוע ומכל מיני דברים בולטים.
על הישבן יש חומר מחוספס מונע החלקה
יש גומי על הבטן שגורם לחליפה לשבת טוב ולא לרדת למטה
על הידיים יש סקוטשים לכיוונון רוחב ידיים
החומר עצמו הוא חיצונית כמו בד ולא כמו ניילון. הפנימי מניילון
וכל זה מאוד דק, אני מצליח לקפל את העסק ולדחוף מתחת למושב.
יש 2 כיסים אחת פנימית חסינה למים ואחת חיצונית
מגיע עם אחריות לשנתיים
המחירון של החליפה זה 700 שקל לערך.
קניתי לאחר הנחה לחבר מועדון של 20% עלה לי בסוף 550 שקלים.
כרגע זה החלפס ההכי נוח שהיה לי
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
איפה אפשר לקנות את החליפה, יש באזור המרכז?
לא שאני מזלזל באיכות, אבל לתמחר חליפת סערה ב700₪ זה חזירות או טירוף, אחד מהשניים.
קניתי בזמנו חליפת סערה של hein gericke בברלין ב24 יורו, בערך 100₪.
האם מדובר באותה איכות? כנראה שלא, אבל בסופו של יום זאת חליפת ניילון.
התקשרתי לאולם תצוגה המרכזי במסגר ושאלתי לגבי החליפה, יש להם רק סוג אחד וזה עולה 1,500 ש"ח!!!
קניתי כזאת בשנה שעברה מ fc-moto באינטרנט.
עלתה כ600 ש"ח כולל המשלוח.
עברה כמה גשמים קשים בדרך בין קריית אונו לירושלים כולל ברד ושלג קל.
נשארה אטומה.
די נוחה ללבישה, הביקורות ב webbikeworld אפילו מציינות שהבוחן נהג ללבוש אותה בעצירה בדרך ודרך על החליפה מבפנים תוך כדי, ונשארה שלמה ואטומה, לא ניסיתי, אני משתדל לשמור על הציוד ומתלבש בבית או במשרד לפני שיוצא אל האופנוע. אבל בהחלט התרשמתי שהחליפה מאוד איכותית ומאריכת ימים.
ולכן גם שווה 600 ש"ח.
נמכרת במוסך המרכזי המחירון שלה זה 680 יש הנחה לחברי מועדון במוו וזה 550 שקל לערוך
רחוב המסגר 16 זה באולם התוצגה של האופנועים
זה המקט של שלי:
76 25 8 553 504
מידה 3 אקסטרא לארג'
http://www.motoin.de/Clothing/Rainwe...it::39175.html
הינה חליפה דומה של רויט בגרמניה שעולה 420 שקל פלוס משלוח עוד 70 שקל ועוד מעמ וזה כבר 570 שקלים. בארץ נמכרה סביב ה 600 שקלים
אז להגיד שזה יקר? אולאי, המתחרים מתמחרים חליפות כאלה במחיר דומה.
נראה טוב,אבל עוד מוקדם לצאת בהצהרות. תן לזה שנה הבאה לשרוד את החופש ואז תדווח.
אצלי היא עברה את הקיץ בארון בשלום ושימשה אותי בגשם הראשון של העונה הזו בנסיעה מירושלים לת"א. מאז לא היה בה צורך (צמצמתי את טווח הנסיעה לעבודה) אבל לא נראים סימני בלאי.
אציין שמחייבת ללבוש מיגון מתחתיה משום שאינה ממוגנת בעצמה. אנ י לובש מעיל קיץ וכשפושט את החליפה פושט אותו איתה ומשאיר את המעיל בפנים.
יש לציין גם את משטחי החיספוס במושב שהופכים את החליפה למאוד נוחה בניגוד למכנסי גשם אחרים שמחליקים.
בקיצור, אכן מומלצת.
מעבל להתבכיינות וקשקוש אין מה להגיד על התגובה שלך. אולי רק שיש לך עוד הרבה ללמוד. על חליפות גשם, ציוד בכלל ותמחור בכלל.
ומעניין מה תאמר על זה: http://www.aerostich.com/suits/one-p...one-piece.html
(אני אחסוך לך, חליפת גשם במחיר 1147$ לפני מע"מ, משלוח וכו')?
לא, והתגובה שלך פשוט מקסימה.
ציינתי את דעתי האישית ועוד אמרתי שלא מדובר באותה איכות אבל קל להתעלם ולשלול דעה אחרת. הבאתי דוגמה לחליפה שרכשתי בשביעית מהמחיר הנ"ל ואני מרוצה ממנה, לא טוב? חשבתי שפורום נועד לדיון, תקן אותי אם טעיתי.
וכן, גם ציינתי (שוב לדעתי וזאת זכותי) שלקחת 700₪ על חליפת סערה זאת חזירות, זה שאתה מוצא חליפה יקרה יותר לא מבטל את הטענה שלי.
נערך לאחרונה על ידי matanbar26; 25-02-2016 בשעה 18:41.
התגובה שלי מקסימה ביחס ישיר לזו שלך. רק תחליף את המילים טירוף וחזירות בקשקוש והתבכיינות. ועכשיו כשאתה כותב בצורה יותר ראויה יש מקום לדיון.
החליפה שלך והחליפה של פות"ש אלו שני מוצרים שונים. אפילו ששניהם חלפ"ס. גם ההונדה sh300 שלי הוא אופנוע בדיוק כמו יאמאהה mt09 ואני מרוצה ממנו עד הגג, אז מה: אין שום סיבה לשלם על ה-mt מחיר כפול? חזירות? תבדוק כל מוצר לגופו ומה התמורה שאתה מקבל לכספך. יכול להיות שדווקא החליפה הזולה מתומחרת בחזירות. וזה שאתה מרוצה ממנה זה משמח אבל זה לא אומר שלא היית מרוצה יותר מהחליפה היקרה. בחליפה שהבאתי יש שכבת גור טקס, מיגונים של סס-טק, חשיבה על נוחות בלבישה, כיסים, תפרים... עבודת יד תוצרת ארה"ב. היא תחזיק מעמד שנים. אני בטוח שהיית מרוצה ממנה הרבה יותר מזו שלך. אז 1147$ זו חזירות? אולי... אבל בטח לא החלטי כמו שאתה טוען.
יאללה, שנישאר כולנו יבשים - זה מה שחשוב.
אגב יוריאר אם כבר בחליפות מלאות גורטקס ומיגון עסיקינן.
לאחרונה הומלצה לי בבמוו חליפה של במוו שנקראת פשוט
BMW coverall
זה אותו המוצר כמו ששמתה שעולה בארץ כ3100 שקלים
מה ההבדל?
זה המוצר של במוו
http://showroom.bmw-motorrad.com/Tex...en_US-EUR.html
מה ההבדל? אני אתחיל מהסוף: זה לא מוצר "של ב.מ.וו." הם לא מייצרים אותו ואני בספק אם הם תיכננו אותו. אני סומך עליהם שבחרו חברה לא רעה אבל זו "חליפת מדבקה" - גם אם איכותית.
מה אתה יודע על היצרן? כלום.
מה הניסיון שלו בתחום?
האם המוצרים שלו נוסו?
באיזו מדינה הוא נמצא?
היכן הייצור?
כלום!
החליפה שאני הבאתי (אגב לא היקרה ביותר בליין שלהם) מיוצרת ע"י אירוסטיץ' באותו ביניין בדולות' מינסוטה, בעבודת יד, מאז 1983. במוצרים שלהם עברו אבולוציה ארוכה והם נחשבים לנוחים ביותר, לעמידים ובטיחותיים ללא תחרות. המפרט עצמו גם הוא לא דומה:
מעטפת קורדורה 500d לעומת ???
מיגון הגשם גור-טקס לעומת עוד מימברנת מדבקה "של ב.מ.וו."
המיגון המקורי של אירוסטיץ' שנחשב לפורץ דרך עוד לפני שהיה תקן ce לעומת מיגון "של ב.מ.וו.".
בכל נקודה בה תשווה המוצר של אירוסטיץ' עולה על זה "של ב.מ.וו. זה כמו להשוות בין החליפה שהעלית בפוסט הפותח לזו שמתנבר קנה ב-24 יורו. לא אותה הליגה.
ואחרי שכל זה נאמר - נראית אחלה חליפה. פשוט לא "אותו מוצר". מוצרים שונים. מחירים שונים. אם היה לי תקציב של ישיבה הייתי קונה חליפה של ארוסטיץ' תפורה בהתאם למידתי ומתבאס מזה שבכלל לא יורד פה גשם...
נערך לאחרונה על ידי uriar; 26-02-2016 בשעה 17:51.