איך הבנת שהמחיר שלהם זול יחסית? איך 1100$ זה פחות מ-3100 ש"ח?
בבמוו זה ממברנה גורטקס
אכן לא ידוע שום דבר על היצרן אבל ידוע על המזמין והמתכנן שזו חברת במוו שנותנת אחריות מלאה ל24 חודשים גם בארץ.
מנסיון עם חליפות אדוונצ'ר שתמיד מושוות לחליפות קלים או החליפות תיור שהן ברמה של הטופ שיש לספידי ורוויט וכו להציע. ואפילו ברמה של הרוקה הבינוניים .
ורק הלוואראסונס ורוקה שהם הטופ נחשבים טובות יותר .
ולאחר קריאה על אירוסטיץ שהם נראים לפי המפרט מאוד דומים לזו ששמתי בגלל זה שואל מה ההבדל בתאכלס? כי אני דווקא שוקל את האוברול הזה של במוו ואם אירוסטיץ עדיפים אז מעדיף אותם בעיקר שהמחיר זול יחסית
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
איך הבנת שהמחיר שלהם זול יחסית? איך 1100$ זה פחות מ-3100 ש"ח?
תראה הכל יחסי אוברול של במוו 3100 או אירוסטיצ' שזה 4000 במחירים כאלה ההבדל לא גדול אז שואל
כי אני דווקא קראתי בביקורות ב adrider ששם כולם אומרים שהבמוו עדיפים בציוד כי האירוסטיצ' נוזל בריצ'רצים אבל היתרון שכולם שם אומרים שיש לאירוסטיצ' זה היכולת לתחזק ותקן אצלם בחברה דבר שלא אפשרי בארץ. אז זה כבר לא יתרון עבורי.
אז במה בעצם האיירוסטיצ' טוב יותר
4000 זה המחיר בארה"ב לעומת 3000 בארץ. אני מאמין שלהביא ארצה אחת כזו יקפיץ את המחיר עוד למעלה. אני קראתי ביקורות שמאוד קשה ללבוש ולהוריד את החליפה "של ב.מ.וו." והנה ייתרון אחד - הריצ'רץ' של הארוסטיץ' אלכסוני ויורד עד לרגל ומקל על כניסה ויציאה - בעיקר עם נעליים.
אבל אתה מוזמן לקחת את הב.מ.וו. סה"כ נראית חליפה איכותית. ונראה שאתה מעריץ של המותג אז למה לא? אישית לא הייתי מוציא סכום כזה על חליפת גשם במדינה כמו שלנו אבל תרגיש חופשי.
רק בגלל הריצ'רצ' האלכסוני אני לא ישקיע תוספת מחיר.
הייתה לי חליפה של אירוסטיצ' (2 חלקים שמתחברים כך שאפשר ללבוש את המעיל בנפרד) משנת 1998 ועד לפני שנתיים.
התחילה לדלוף בכל הרוכסנים יחד פחות או יותר אחרי 16 שנים של אמינות מדהימה. עלות השילוח לתיקון לא הצדיקה לשמור אותה עוד, אבל אם נחלק את המחיר (800 דולר כולל שילוח ב1998) ל16 שנות שירות מעולה, נקבל השקעה של 50 דולר בשנה - לדעתי משתלם!
נוחות הלבישה הייתה יוצאת דופן - כששימשה כאוברול רוכסן אחד סגר רגל אחת מהמותניים ועד הקרסוןל והרוכסן השני התחיל מעל גובה הברך.
המעיל שימש אותי לאורך חלק ניכר מהשנה (עד שהיה מגיע תורו של ה"ברוש" לצאת מהארגז של ציוד הקיץ - שזב כשבאמת חם גם בשעות הבוקר המוקדמות).
לחליפה של אירוסטיצ' היה ריפוד מלא ואליו נוספו מיגונים - שוב בטכנולוגיה של שנות התשעים ועדיין לא הייתה כבדה.
לאור כל זה, יש להניח שחליפה במיגונים מודרניים ובידוד גור-טקס חדיש אצל יצרן שמקפיד על מסורת לא פחות מב.מ.וו. ייתן מוצר מאוד איכותי שיצדיק את המחיר לאורך שנים.
טוב עברה עונה שלמה , אתמול הוצאתי את החליפה מהארון לבשתי ב 7 בבוקר נסעתי לרעננה מקריית שמונה הגעתי סביב ה 10:30 חטפתי את כל המבול בבוקר והגעתי יבש.
גם אחרי עונה העסק מחזיק והאמת נראה כאילו רק לפני חודש רכשתי