איך קבעתה שנכנסים מים פנימה?
אהלן
יש לי בעיה בcbr, כפי שהכותרת מרמזת, מכסה פתח התדלוק לא אוטם לחלוטין את מיכל הדלק. כך נותר מצב שאחרי גשם/ כשאני שוטף את האופנוע, כנראה נכנסים מים פנימה.
כבר קבעתי תור למוסך. אבל רציתי לשאול, מישהו נתקל כבר בתופעה ?
אני מאמין שיחליפו לי איזו גומיית איטום ואני בטח אצטרך שירוקנו לי את המיכל.
Sent from my iPhone using Tapatalk
איך קבעתה שנכנסים מים פנימה?
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
במיכל של הסיבי שלך יש שני חלקים, חלק אחד שהו הפתח דלק של המיכל, והחלק השני זה הפתח השני שמקיף את הפתח הראשון ( כמו שני טבעות אחת בתוך השניה) כאשר בטבעת החיצונית ישנם שני חורים ממש קטנים בצדדים שנועדו לנקז את הדלק שלא נכנס למיכל + נוזלים כאלה ואחרים, שני החורים האלה מחוברים בצידם השני לשני צינורות אשר יורדים עד לתחתית האופנוע ומשם מאפשרים לנוזלים לצאת מבלי שישפכו על האופנוע . שורה תחתונה, כאשר המכסה סגור, אין למים שום דרך לחדור למיכל.
פעם הבאה אני מציע לך לא להלחץ מכל פיפס, ואולי אפילו להסתכל קצת יותר מקרוב על האופנוע שלך ולנסות להבין איך דברים עובדים...
Evolution Team
כמו שאתה יכול לראות בתמונות, במכסה ישנה גומיה אשר נועדה לאטום את הפתח הפנימי ולא החיצוני.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Evolution Team
תודה על התשובה המפורטת.
לא נלחץ מכל פיפס, ראיתי את החורים האלה. הבעיה היא שהמים נאגרים מסביב בטבעת החיצונית כפי שקראת לה. אם תפקיד החורים הוא לנקז, הרי עליי להניח שהם סתומים. אני אבדוק אם אני מוצא איך לפתוח אותם
Sent from my iPhone using Tapatalk
תראה בתחתית המחרשה באיזור של הרגלית, קצוות הצינורות הלוו צריכים להיות שם, יש כאלה שבחרו לסתום אותם באמצעות קיפול או פקק.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Evolution Team