היבואן יכול להסיר את ההגבלה ולשנות את רישיון הרכב.
האופנוע נמכר מוגבל ל 47 כס. אך בסוכנות נאמר לי שניתן להסיר את המגבלה.
האם הדבר חוקי ? בעייתי ?
היבואן יכול להסיר את ההגבלה ולשנות את רישיון הרכב.
תודה alf היבואן אכן מוכן להסיר את המגבלה אך ללא לשנות את רשיון הרכב. זה שם אותי במקום לא חוקי ?
אופנוע שנולד מוגבל ברישיון, ישאר מוגבל. יכול לסבך אותך עם הביטוח שיחפש סיבות להתנער מאחריות
זה תחום אפור, כלומר (בגדול) לא חוקי. יש חברות כמו ב.מ.וו ו- אמ.וי אגוסטה שפותחות את ההגבלה באופן חוקי ומשנות את ההספק גם ברישיון הרכב.
כמו שכתבו לך מעל - הכל טוב ויפה עד שחלילה תעשה תאונה ויתערב בוחן תנועה/ביטוח.
התקינה בארץ לאדוונצ'ר הקטן היא ל-a1 בלבד.
במידה ותקבל אישור מהיבואן שמצויין בו הספק המנוע אתה יכול לגשת לעמדה מספר 1 בחולון ולשנות את רישיון הרכב.
מעניין מה קורה עכשיו עם המיסוי החדש.
הרי אופנועים מוגבלים נהנים מהנחת מיסוי לעומת הדגמים הרגילים.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Yamaha Tracer 9GT
לא ניתן לשנות את ההספק ברישיון הרכב. הדבר אף נעשה "עוד יותר לא חוקי" (אם בכלל יש דבר שכזה), לאור המיסוי השונה והמיטיב שמקבלים אופנועים מוגבלי רישיון. זה אומר שאתה לא רק "דופק" את הביטוח ומשרד התחבורה בשינוי ההספק, אתה גם מרמה את משרד האוצר...
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
אני לא מבין מה הסיבה שזה שktm לא מייבאים את הדגם הזה בגרסה הלא מוגבלת, זה יכול להיות אופציה מעולה במחיר הזה (סביבות ה100k), ובכלל במחיר הזה, אני חושב שהוא אפילו עדיף על כל המתחרים בקטגוריה, (אפריקה טווין, וורסיס 1000, וי סטרום 1000, 09 טרייסר, f800gs).
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
מישהו מוכן להסביר קצת על איזו הטבת מס מדובר? כי בפעם האחרונה שבדקתי (נראלי שאצל סוזוקי) אופנוע מוגבל ולא מוגבל עלו אותו הדבר...