לדעתי אין שום סיבה שתעשה רישיון a2 (עד 125 סמ"ק) ולא a1. גם אם בסוף תחליט שאתה רוצה 125, תהיה לך אפשרות להתקדם מעבר בלי הרבה מגבלות. הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה ל a2 ע"פ a1 היא מטעמי קיצור זמנים.
שלום אני מת ליכנס לעולם הדו גלגלי, כי בוא נודע באמת רכבים בסוף משעממים, בקיצור אני בן 22 הוצאתי טופס ירוק בדיקת רופא ועינים עשיתי וגם הוצאתי פטור תאוריהאני מתחיל שיעורים וz250 בישיבה עליו מרגיש לי כבד ואני מגיע עם קצוות האצבעות בשניהם ביחד, השאלה שלי בעצם אם אני מרגיש אי יציבות והתאמה לכלי אני יכול לבחור לעשות ל125? או שצריך טופס ירוק וכל הפרוצדורה מחדש?
Sent from my E5823 using Tapatalk
לדעתי אין שום סיבה שתעשה רישיון a2 (עד 125 סמ"ק) ולא a1. גם אם בסוף תחליט שאתה רוצה 125, תהיה לך אפשרות להתקדם מעבר בלי הרבה מגבלות. הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה ל a2 ע"פ a1 היא מטעמי קיצור זמנים.
אופנוע הרבה יותר כבד מאופניים, אתה תתרגל לזה תוך כמה שיעורים.
גם סיכוי טוב שתפיל אותו כמה פעמים בהתחלה בשיעורים.
כשתקנה את שלך, תבחר משהו שנוח לך איתו מבחינת הגובה. וגם בדרך כלל אפשר להנמיך בקצת.
מתרגלים. אחרי שנים על קטנוע 125 עברתי לאופנוע 500 סמ"ק לא מזמן והוא הרגיש לי כמו טנק מרכבה וגם היה לי מאוד גבוה. עכשיו אני כבר שולט עליו לא רע ועוד כמה חודשים מאמין שלא תהיה בעיה בכלל.