תנוחת ישיבה שונה (אני מניח שב-r3 הישיבה תהיה קרבית יותר ופחות נוחה מה-MT).
והזוויות הצידוד של ה-r3 פחות יתאימו לכבישים עירוניים כשתרצה להשתחל בין המכוניות.
אין לי ניסיון עם האופנועים הנ"ל אבל אלו הבדלים שאני יודע שקיימים בין נייקד לספורט.
אפשר לקחת לדוגמא את הימאהה mt-03 לעומת הימאה r3
שני ההבדלים ברורים:
1: הפרש מחיר של אלפים בודדים
2. מראה (עניין של טעם)
מעבר לזה יש עוד הבדלים?
תנוחת ישיבה שונה (אני מניח שב-r3 הישיבה תהיה קרבית יותר ופחות נוחה מה-MT).
והזוויות הצידוד של ה-r3 פחות יתאימו לכבישים עירוניים כשתרצה להשתחל בין המכוניות.
אין לי ניסיון עם האופנועים הנ"ל אבל אלו הבדלים שאני יודע שקיימים בין נייקד לספורט.
ככלי ראשון שמועד יותר לנפילות והחלקות ובאופן כללי מבחינה פרקטית ועלויות הפירנגים הייתי ממליץ על כלי נייקד ליומיום, בטח לכאלה כלים
קטנים שלא מיועדים לשיוט ארוך על כבישים בינעירונים, אבל בסופו של דבר זה עניין של טעם, למי שמחפש פוזה ספורטיבית ילך על אופנוע עם פירינג.
Tracer 900
אופנוע זה חופש. אופנוע זה רוגע. אופנוע זה אתה והטבע, אתה והכביש, אתה והשטח, אתה והמסלול. אופנוע זה הדבר שייחלת לו כל חייך, רק שלא ידעת זאת קודם. אופנוע זה השקט הפנימי שבך, מתפרץ באופן שרק אתה מודע לו. אופנוע זה האושר הפנימי שלך, סוער ורוגש מתחת לפני השטח. אופנוע, זה רק אופנוע, אבל אתה לא רוצה דבר מעבר לכך. למען האמת, אתה גם לא צריך יותר. כל רצונך הוא לעלות שוב על הכלי ולחוות את החוויה הזאת, שאף אחד לא יכול להבין חוץ ממך עצמך.