חשבתי להבהיר כמה דברים לפני שאני עוזב לגמרי. קודם כל, אני מדבר 100% ברצינות והתכוונתי לכל מילה בפוסט הראשון באשכול הזה. אני יותר חכם ממכם...תצחקו כמה שתרצו, אבל בניגוד אליכם יש לי שכל ואתם לוקחים סיכון בכל יום שאתם מתניעים את האופנוע ונוסעים. בסוף מי שיבכה מרוב כאבים בבית חולים זה אתם, לא אני.

אני לא אומר שאתם טיפשים, אל תיקחו את הגישה שלי שזה אומר שכל מי שאופנוען הוא נחשב לאדם טיפש. לא, ממש לא. אני פשוט אומר שאתם לוקחים סיכון שלא כל אחד היה רוצה לקחת. התלהבתי מאופנוע בהתחלה כי זה באמת כיף. אני עדיין חושב שזה כיף. אבל הסיכון התחיל להרוס לי את המצב רוח הכיפי וגם הארנק שלי מאוד בוכה. זה לא עסק זול, וזה רק חלק קטן מהסיבה שהחלטתי לוותר על זה. יש עוד הרבה מרכיבים בסלט הזה.

אני אודה שהייתי מטומטם ויכולתי להשקיע את כל הכסף בדברים הרבה יותר נחוצים לי. ושהשקעתי זמן וכסף לחינם, סתם נאבקתי על החלום הטיפשי הזה ואחרי שכבר חוויתי את עניין האופנוע, כבר פשוט נמאס. אני לא מתלהב מזה יותר. אני כן חושב שזה כיף עדיין, אבל גם אופניים מבחינתי הם כיפים באותה מידה.

לא התכוונתי להרוס לאף אחד את החלומות שלכם ואם זה מה שאתם אוהבים ורוצים להמשיך לקחת את הסיכון הזה יום יום אז בבקשה. אני אישית פוחד מאופנוע במהירויות, רק אני נהנה עד 50 קמש מ60 ומעלה אני מתחיל לפחד מהמהירות. אני מודה.

לא מרגיש שזה שווה את זה יותר. זה הכול. וחבל לי לשמוע שאף אחד בפורום הזה לא בוגר מספיק לקבל את זה בהבנה