תוצאות 1 עד 10 מ 10

אשכול: שאלה לבעלי דיוק 390 2016- והאם כדאי להמתין ל 2017?

Member

שאלה לבעלי דיוק 390 2016- והאם כדאי להמתין ל 2017?

שלום רב
    במשך שנים רכבתי על אופנועים ולאחר הפסקה של 5 שנים אני רוצה לשוב לתחום עם אופנוע טוב אך לא יקר מאוד - הדיוק 390. רציתי לשמוע מבעליו של כלי כזה האם הם מרוצים? האם יש בעיית חום מנוע כפי שמדווחים באתרים בחול (שהחום שנפלט לרגליים בעייתי), והאם אתם ממליצים מניסיון על הכלי.
    בנוסף, קראתי שדגם הדיוק הולך להשתנות לחלוטין ל 2017 הן בעיצוב והן בשיפורים מכניים. למעשה, נאמר כי הליין יהיה חדש לחלוטין - האם שווה אולי להמתין לדגם חדש ?
    תודה !

Banned
    יהיו שינויי מנוע בגלל יורו 4.. לא יודע כמה זה טוב.
    שינו לו פנסי חזית וזנב.
    טנק דלק חדש.
    זה מה שהם אומרים.

Member הסמל האישי של danielk
    יש תמונות ריגול למינהן אף אחת לא רשמית מעת היצרן, יכול להיות אמיתי יכול להיות שלא, מדברים על פלסטיקה דמוי סופר דיוק (נראה כמו פוטושופ רציני) ולא מדברים על שינויים מכניים בכלל, ה390 עבר מתיחת פנים קטנה+עידכונים מכניים בסוף 2015 (אוגוסט)ולא נראה כאילו באמת יש משהו חדש בקנה.
    במידה וכן, עד שיגיע בפועל לארץ אנחנו מדברים על איזור סוף 18\תחילת 19, לא הייתי בונה על זה.

לגבי חימום יתר, טמפרטורת עבודה תקינה של 390 היא ב3\4 של מד החום, רוב הרובכים\נהגים רגילים שמד חום תקין הוא "על חצי" (אם רק היו טורחים לפתוח ספר רכב...)
    דיוק 390 שמגיע לחימום יתר (חימום יתר= לעצור בצד\מוסך\גרר\טחינה\נזילה\צג חום דלוק עד הסוף) האופנוע בעצירה הראשונה (כי בנסיעה הוא עדיין מקבל אוויר) ייכבה, ולא ייתן להפעיל עד הסטרטר עד שהחום יירד לטווח התקין. אז מצב של חימום יתר הוא אפשרי אבל בעצם לא.

לגבי חום ברגליים, א' זה נייקד וזה תקף בכל נייקד.
    ב' בעדכון של אוגוסט 15 ה390 קיבל מאוורר חדש וכיוון הוצאת האוויר השתנה גם, ועדיין, הוא אופנוע נייקד.

גילוי נאות, אני עובד אצל היבואן, ויש לי ניסיון של אלפי קילומטרים על הדגם המדובר.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי danielk צפיה בהודעה
    יש תמונות ריגול למינהן אף אחת לא רשמית מעת היצרן, יכול להיות אמיתי יכול להיות שלא, מדברים על פלסטיקה דמוי סופר דיוק (נראה כמו פוטושופ רציני) ולא מדברים על שינויים מכניים בכלל, ה390 עבר מתיחת פנים קטנה+עידכונים מכניים בסוף 2015 (אוגוסט)ולא נראה כאילו באמת יש משהו חדש בקנה.
    במידה וכן, עד שיגיע בפועל לארץ אנחנו מדברים על איזור סוף 18\תחילת 19, לא הייתי בונה על זה.

לגבי חימום יתר, טמפרטורת עבודה תקינה של 390 היא ב3\4 של מד החום, רוב הרובכים\נהגים רגילים שמד חום תקין הוא "על חצי" (אם רק היו טורחים לפתוח ספר רכב...)
    דיוק 390 שמגיע לחימום יתר (חימום יתר= לעצור בצד\מוסך\גרר\טחינה\נזילה\צג חום דלוק עד הסוף) האופנוע בעצירה הראשונה (כי בנסיעה הוא עדיין מקבל אוויר) ייכבה, ולא ייתן להפעיל עד הסטרטר עד שהחום יירד לטווח התקין. אז מצב של חימום יתר הוא אפשרי אבל בעצם לא.

ב' בעדכון של אוגוסט 15 ה390 קיבל מאוורר חדש וכיוון הוצאת האוויר השתנה גם, ועדיין, הוא אופנוע נייקד.

גילוי נאות, אני עובד אצל היבואן, ויש לי ניסיון של אלפי קילומטרים על הדגם המדובר.
    תודה - מכיוון שיש לך ניסיון רב עם הדגם תוכל לפרט איך הוא לדעתך? עשיתי נסיעה על ה 200 והוא הרגיש לי חלש מדיי. יש הבדל גדול ל 390 ? האם הכלים אמינים ? בעיות מיוחדות ? תודה !

ציטוט נכתב במקור על ידי Maxi צפיה בהודעה
    תודה - מכיוון שיש לך ניסיון רב עם הדגם תוכל לפרט איך הוא לדעתך? עשיתי נסיעה על ה 200 והוא הרגיש לי חלש מדיי. יש הבדל גדול ל 390 ? האם הכלים אמינים ? בעיות מיוחדות ? תודה !
    שיחקתי איתו שהגיע לארץ במשך כמה שעות, מאד נהנתי מהבחורציק הקטנטן.
    לא חסר כח (נכון שזה לא ליטר עצבני) זריז מאד מגיב יפה לבקשותיך, יושב ממש טוב על הכביש.
    בלמים ממש ממש טובים ויש גם ABS.
    לדעתי כלי מדהים למי שמתחיל או חוזר, מכיר כמה רוכבים שקנו אותו ככלי ב' במקום קטנוע לתוך העיר.
    אתה תהנה זה בטוח
    כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
    יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
    DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
    תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
    קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
    X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
    מערכות מיגון מתקדמות
    איתוראן SCOOTER
    SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
    www.kolbotex.co.il
    שוקן 32 תל אביב 03-5051162

ציטוט נכתב במקור על ידי Maxi צפיה בהודעה
    ה390 מגיע כסטנדרט עם שלדה כתומה וג'אנטים כתומים ללא תוספת עלות (!)
    צמיגי מצלר m5 בסטנדרט
    abs (ניתן לניתוק בלחיצת כפתור) כסטנדרט
    מרווח הטיפולים הוא כל 7.5 קטן כל 15 גדול
    ה390 שוקל 10 קילו יותר סה"כ מה200

כל אלו ועוד הם השינויים בין ה200 ל390.

בעבר ה390 עשה טיפול כל 5 אלף, ולאחר תקופת ניסיון בארץ הוחלט להעלות את מרווח הטיפולים (בהתאם להוראות היצרן) לכל 7.5 טיפול.

איך הוא נוסע? צור איתי קשר בפרטי ואתאם לך רכיבת מבחן.

Junior Member
    אתה יודע להגיד איפה משיגים את הספר רכב שלו? (מעוניין לדעת מה המקסימום משקל שאפשר לסחוב)

Member

לא יודע מה אתה יודע לגבי רוב הרוכבים/נהגים ואיך הם מפרשים חימום יתר. אבל למאתיים קיימת בהחלט בעייה של חימום יתר.
    לגבי הייכבה ולא ייתן להפעיל את הסטארטר. אולי ב390, במאתיים בדוק שלא.

אני גם משער שהם החליפו מאוורר כי עם הקודם לא היו שום בעיות.

ה390 מגיע כסטנדרט עם שלדה כתומה וג'אנטים כתומים ללא תוספת עלות (!)
    וזה מרשים כי ידוע שהפיגמנט הכתום מגיע משבבי זהב !

ציטוט נכתב במקור על ידי חחח צפיה בהודעה
    וזה מרשים כי ידוע שהפיגמנט הכתום מגיע משבבי זהב !
    וזה מרשים כי אצל יצרנים אחרים גובים על התענוג עוד סדר גודל של כ2000 שקלים.

Member
    וזה מרשים כי אצל יצרנים אחרים גובים על התענוג עוד סדר גודל של כ2000 שקלים.

אצל יצרנים אחרים צבע כתום עולה 2000 שקל?

יש בכלל עוד יצרנים שמוכרים בצבע כתום?